- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Aklıma bu aralar çok takılıyor.Sana düşmez belki diyeceksiniz ama eşim ailesine çok düşkün biri.Eşim sabit maaşla bir firmada çalışıyor. Bende özelde Çalışıyorum. Eşimin aldıgı maaş kira, faturalar derken az bir miktar kalıyor. Benim aldıgımla harcama yapıp kalanı birikim yapabiliyoruz.Eşim iki kardeş.Kaynım ben tanıdım tanıyalı çalışmıyor.İş begenmıyor.Mesleği yok, market, fabrika, magazada hayatta çalışmaz. Masa başı iş ve yüksek maaş istiyor.Kv ve kpnin emekli maaş kartı, kredi kartı, birikim hesapları hepsi kaynımda. Eşim çocugun gideri yok diyor.Ama kaynım marka giyinen, spora giden..biri.Bunlar tabiki beni ilgilendirmez. Bir süredir sevgilisi var. Kızla sürekli geziyorlar ve sanırım kartları doldurmuş.Eşime evin dogalgaz faturayı ödeyemediğini, kartın dolu oldugunu söyledi, abi halletsene dedi. Eşim anında ödedi.Evleri kendilerinin, kv kp emekli.Ben birkaç kez olunca birşey demedim. Ancak tekrarlanırsa sizce tepki göstereyim mi? Bizimde başka borçlarımı var.Ve aklıma takılan şu.Ailesi kaynımın çalışmamasına üzülsede hiçbirşey demiyor. İleride nolacak. Şuan onların maaşıyla geçiniyor ama kv kp ölünce biz mi bakacagız.Eşim evi satar diyor.Çok mu ilerisini düşünüyorum.Tanıdıgım kadarıyla çalışacağını düşünmüyorum.Kaynım tekrar fatura ödeme konusunda destek isterse eşime karşı nasıl bir tavır takınayım. Kv kpnin bundan haberi yok tahminim. Ödemeleri kaynım yapıyor, kartları o kullanıyor.