İlerisi için korkuyorum (yaşadıklarımızı arkadaşlarına anlatmış)

En güzel yorum

Bosver tatlım kurtuldun kendını hıc üzme asla degmez böylesi bırıne

niye kullanılan taraf kadın oluyor ki? cinsellik iki kişiyle olmuyormu belki sen kullandın onu cinsel ihtiyaçlarını ondan karşıladın kötü emellerine alet ettin :) kimsenin seni damgladigi yok sen kendi kendine yapiyorsun at aklindan sacma suçlamaları

Yok ya yoluna devam et ama sende bu kadar derin izler bırakıyorsa evlenmeden önce çok da şey etme yani.
Takma kafanı, yola devam bunlar yol kazası olur

Ben bir kere ne idiğü belirsiz biriyle cinsellik yaşamıştım bende de hata var ben de istemiştim çünkü.Ama yapacak bir şey yok korkmayın yeter.

Herşey insan için sonuçta içinden gelmiş yaşamışsın bundan sonra daha temkinli olursun,iyice tanımadan yakınlık kurmazsın
Önüne bak derim ben

İftira dersiniz olur biter nedir yani. Millet durup durup sizi mi konuşacak unutulur gider. Ayrıldığımız için iftira atıyor çamur atıyor dersiniz

Eski sevgilimdi tam bir cinsellik yaşanmadı zaten ama çok güveniyordum
Bak artık biliyorsun kimseye güvenmemen gerektiğini ayrıca bu konuşma geçiyorsa aralarında iyi bir İnsan değildir sadece sen bunu göremeyecek kadar bulutlardasındır. Cinsellik yaşama dersem saldırı yerim ama yaşayacaksan da emin ol ve güvenli olsun . Kadınlar kulübünün bir numaralı kuralı sonucuna katlanacağınız şeyleri yapındır. Bu gelecek için . Ayrıca bence kafana takma anlattığı takım kendisi gibi bir takım olur olsa olsa ve senin artık onlarla işin yok . Emin ol düzgün erkek çıkacak karşına sadece sabret bekle ve kendine güven

Başlarda hiç belli etmedi kendini rol yapma konusunda çok başarılıydı
İnanırım gerçekten iyi rol yapıyorlar. Birisi öyle diye tüm erkekler aynı değil canım, illa ki doğru insan çıkar karşına ama bundan sonra daha dikkatli ve secici olman lazım.

Özelini gidip sagda solda anlatacak kadar demekkı insanlıktan nasibini almamış bi karaktermiş. Bosver anlatsın hic oralı olma ve kotu seylere düşünme her genc insan gibi biseyler yasamanız cok normal ama dogru insanla gerci bu zamanda dogrusu da kalmamıs ama

Eski sevgilimdi tam bir cinsellik yaşanmadı zaten ama çok güveniyordum
Erkeklere bu konuda tam güvenmemek lazım. Görünüşte çok mert olanlar arkadan neler çeviriyor. Bir erkek sevgilisiyle/eşiyle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatıyorsa ondan hiç bir şey olmaz. Kimseye sonsuz güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…