- 19 Aralık 2018
- 468
- 295
- 18
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Korkacak bir şey olmadığı gibi, kendinizi çöp gibi hissedeceğiniz bir durum da yok ortada.
Bir şeyler yaşanacaksa da yaşadıklarını bir başkasına rapor eden, pis zihniyetli böyle varoş tiplerle yaşanmasın mümkünse, hele ki böyle bir dönemde.
Umarım öyle olur çünkü resmen duygularımı gasp etti. Üstelik ilişkinin başında tabularımdan bahsetmiş olmama rağmen aylarca güvenimi kazanmaya çalıştı. Çok karakterli geçinirdi. Sonuç bu oldu.
Haklısınız sonradan uyuşturucu gibi bir alışkanlığının da olduğunu öğrenmiştim bu da beni yıpratmıştıBosver tatlım kurtuldun kendını hıc üzme asla degmez böylesi bırıne
Yok ya yoluna devam et ama sende bu kadar derin izler bırakıyorsa evlenmeden önce çok da şey etme yani.Sanki ölene kadar damgalanmış basit biri gibi hissediyorum. Asla böyle zihniyette biri değilim zaten beni de bu korkutuyo öyle bana uygun olmayan şeyler düşünüyorum ki ilerde psikolojik olarak bunun izi kalacakmış gibi hissediyorum. Sosyal medya hesaplarımı bile kapattım gözlerden tamamen uzak olmak istiyorum sanki
Evet o da çok var ilerde hayatıma girecek insana karşı mahcubiyet gibi bir şeySendeki korku degil de pismanlik..
Bu sadece seni ilgilendirir ayrıca kimseye karşi mahcup olunacak bir şey de yapmadın. Dik durEvet o da çok var ilerde hayatıma girecek insana karşı mahcubiyet gibi bir şey
Bak artık biliyorsun kimseye güvenmemen gerektiğini ayrıca bu konuşma geçiyorsa aralarında iyi bir İnsan değildir sadece sen bunu göremeyecek kadar bulutlardasındır. Cinsellik yaşama dersem saldırı yerim ama yaşayacaksan da emin ol ve güvenli olsun . Kadınlar kulübünün bir numaralı kuralı sonucuna katlanacağınız şeyleri yapındır. Bu gelecek için . Ayrıca bence kafana takma anlattığı takım kendisi gibi bir takım olur olsa olsa ve senin artık onlarla işin yok . Emin ol düzgün erkek çıkacak karşına sadece sabret bekle ve kendine güvenEski sevgilimdi tam bir cinsellik yaşanmadı zaten ama çok güveniyordum
Başlarda hiç belli etmedi kendini rol yapma konusunda çok başarılıydıNe basit bir erkek müsveddesi. Böyle adamlarla ne işin var canım.
İnanırım gerçekten iyi rol yapıyorlar. Birisi öyle diye tüm erkekler aynı değil canım, illa ki doğru insan çıkar karşına ama bundan sonra daha dikkatli ve secici olman lazım.Başlarda hiç belli etmedi kendini rol yapma konusunda çok başarılıydı
Özelini gidip sagda solda anlatacak kadar demekkı insanlıktan nasibini almamış bi karaktermiş. Bosver anlatsın hic oralı olma ve kotu seylere düşünme her genc insan gibi biseyler yasamanız cok normal ama dogru insanla gerci bu zamanda dogrusu da kalmamıs amaAylardır aklımı kurcalayan bir konu var. Eski sevgilimin telefonunda bir arkadaşıyla olan konuşmalarına şahit oldum benden ayrılmak istediği dönemler arkadaşına yazmış ayrılmak istiyorum yapamıyorum diye arkadaşı da demiş ki kızı kullandın kullandın şimdi de ayrıl. O da cevap olarak “kullanmak değil de” yazmış. Yani kullandım demek oluyor bu. Çocuk böyle bi şey dediğine göre muhtemelen aramızda geçenleri arkadaşlarına anlatıyordu değilse nerden bilecek? Ve ben ilerisi için korkuyorum kendimi çöp gibi hissediyorum ve cinsel mevzulardan da korkmaya başladım. Sizce çok mu kuruntu ediyorum bu olayı nasıl aşabilirim?
Erkeklere bu konuda tam güvenmemek lazım. Görünüşte çok mert olanlar arkadan neler çeviriyor. Bir erkek sevgilisiyle/eşiyle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatıyorsa ondan hiç bir şey olmaz. Kimseye sonsuz güvenmeyin.Eski sevgilimdi tam bir cinsellik yaşanmadı zaten ama çok güveniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?