İlerizekalı olmayan eş kişisi

Lacrymose

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.025
5.972
358
Selam hanımlar, ay valla çok kızgınım.
Bütün gece dışarıda alkol eşliğinde(konuyu daha iyi yorumlamanız adına söylüyorum) insani bir şekilde birbirimize dair rahatsız olduğumuz konulardan bahsetmemizin akabinde eve geldik ve bingoo!!! “anneanneye gidicem, orada uyuyacağım” diye ağlayan bir adet evlat ile karşılaştık.
İyi dedik tamam çocuğu götürelim madem, ama tabi benim eş rahat durur mu?!! Bütün gece konuşulanların üstüne arabada bana “ ne oldu sen de mi anana gitmek istiyorsun?” dedi ve şalterler bende attı. Çocuğu kaptığım gibi indim arabadan ve hiç durur muyum?! an itibariyle ‘anamın’ evindeyim. (5.5 yıllık evliliğimde bir ilk bu ve hiç olacağını düşünmezdim)

Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki kızlar...özellikle oğlum ister istemez etkilendi bu durumdan ve acayip suçlu hissediyorum kendimi bu durum sebebiyle. İkinci olarak bu ananın evi meselesi çok canımı sıktı, kimse benimle böyle konuşamaz ne münasebet!! Üçüncüsü annem ağlıyor evde kadıncağız çok etkilendi(ikimizde bu karakterde insanlar değiliz, şok oldu)

Başkalarının konularında edebiyat parçalıyorum ancak anlık ruh halimle berbat yazdım farkındayım. Öncelikle konumu okuyup gözlerini kanatanlardan sonra da konusuna ironiyle karışık yorum yazdıklarımdan özür dilerim. :KK53:

Durduk yere mi dedi bunu?

Ya bütün konuşulanların üstüne çocuk anneanne anneanne diye ağlayınca bu da içinde kalmış olacakki öyle bir şey dedi.

İnanki elle tutulur bir sebep yok bütün gece birbirimize dair hoşlanmadığımız her şeyi konuşmuştuk zaten. O da golü attı son cümlesiyle.

Rahatsiz olunan konulari konusurken alkol eşliginde yapmak pek saglikli degil. En azindan kendi adima alkol kullandigim donemler alkolluyken daha bir abartirdim herseyi, alkol herkesi pamuk seker yapmiyor sonucta... 🙄

Ayrica eşiniz neden "sen de mi gitmek istiyorsun" dedi onu anlamadim, sadece o cumleyi yazinca yaptiginiz cok abarti geldi, şaka yapmiş olamaz mi?
Bazen ben de eşime ananin evine git diyorum dalga gecmek icin

Son düzenleme:
Ya bütün konuşulanların üstüne çocuk anneanne anneanne diye ağlayınca bu da içinde kalmış olacakki öyle bir şey dedi.

İnanki elle tutulur bir sebep yok bütün gece birbirimize dair hoşlanmadığımız her şeyi konuşmuştuk zaten. O da golü attı son cümlesiyle.
Demek ki içten içe dolmuş patlıcak yer aramış
Yani içimizdekileri dökelim sandığın kadar medeni geçmemiş onun için

Rahatsiz olunan konulari konusurken alkol eşliginde yapmak pek saglikli degil. En azindan kendi adima alkol kullandigim donemler alkolluyken daha bir abartirdim herseyi, alkol herkesi pamuk seker yapmiyor sonucta... 🙄

Ayrica eşiniz neden "sen de mi gitmek istiyorsun" dedi onu anlamadim sadece o cumleyi yazinca yaptiginiz cok abarti geldi, şaka yapmiş olamaz mi?
Bazen ben de eşime ananin evine git diyorum dalga gecmek icin

Alkol eşliğinde konuşulmaması gerektiğine katılıyorum. Zaten o açıdan detay verdim. Ancak bahsi geçen alkol çok algılanmasın. Öyle çok sarhoş olacak bir düzeyde değildi.

Bana orada aklınca laf soktu beyimiz. Öyle çiftlerin arasında olan şakalaşmadan ziyade zaten kavgalıyken, bir de üstüne iğneleyici bir şekilde söyleyince bana geldiler sağdan soldan.
Ama ben bu lafın altında kalamazdım ki sonrasında her kavgada bana kapıyı mı gösterecekti? Ben de aldım çocuğu indim.

Çocuğun istediğini pat diye yapmanız da hoş olmamış. Çocuğun önüne gecemezsiniz sonra. Alkol eşliğinde bjrbirjnze sıkıntılarınızı bosaltma olayı sonradan mi gelişti yoksa planlı mı?
Bu bosaltma olayı ana temel bence zaten ikinizde birbirinize doluymussunuz ve patlayan ediniz olmuş. İyi gelip hatalarinizi görmek adına yaptığınız konuşma cuvallamis

Her ananın evinemi gitmek istiyorsun dendiğinde gitseydik 10 kez boşanırdık.bende söylerim eşimde söyler kimse birbirini ciddiye alıp gitmez. Ana yada anne çok takıldığım şeyler değil benim.sizin çok takıldığınız bişey olabilir ama gitmek yerine benimle bu şekilde konuşamazsın denilebilirdi.hem anne içinde kızı ve torunun eve böyle gelmesi çok üzücü.

5.5 yaşındaki çocuk gecenin bir vakti neden sizi yönetiyor?

Çocuk 3 yaşında biz 5.5 yıllık evliyiz :p

Pedagogumuzun önerisiyle birlikte oğlumuzu bizim dışımızda da anneannesinde kalabileceğini gösterme, bunu ona alıştırma aşamasındayız açıkçası.
Bu durumda da kendisi özellikle isteyince “Acaba mı?” düşüncesiyle çıktık.

Bence erkeklerin kaynana fobisi kadinlarinkini döver 😂ananın evi nedir?normalde farkli yorumlarımda alkol falan olunca baska birde konusmussunuz kötu yönler falan ondan o hazmedememis belli

Alkol eşliğinde konuşulmaması gerektiğine katılıyorum. Zaten o açıdan detay verdim. Ancak bahsi geçen alkol çok algılanmasın. Öyle çok sarhoş olacak bir düzeyde değildi.

Bana orada aklınca laf soktu beyimiz. Öyle çiftlerin arasında olan şakalaşmadan ziyade zaten kavgalıyken, bir de üstüne iğneleyici bir şekilde söyleyince bana geldiler sağdan soldan.
Ama ben bu lafın altında kalamazdım ki sonrasında her kavgada bana kapıyı mı gösterecekti? Ben de aldım çocuğu indim.

İlla kör kütük sarhos olmaya gerek yok. Bazi insan bir iki bardak icince degisebiliyor. Kimi daha agresif, kimi daha duygusal, kimi daha konusken oluveriyor zaman zaman.
Alkolluyken her zaman dogru soylenir diye de birsey yok o anki duygu durumuyla konusulanlari, olaylari farkli boyutta algilayip soylemek istemeyecegi seyler soyleyebilir insan. Siz de o etki olmamis olabilir ama eşinizde olmasi muhtemel birsey.

İlla alkol alacaksaniz da keyfiniz yerindeyken, birsey kutlarken vs alin bundan sonra yarin da uzatmayin konuşun sakince.

Back
X