İlerizekalı olmayan eş kişisi

alkolün verdiği yetkiye dayanarak şaka yapmaya çalışmış, siz de alkolün verdiği yetkiye dayanarak biraz yanlış anlamışsınız gibi geldi..

bir de alkol alırken problemli durumları konuşmak bence gerçekten her yiğidin harcı değil. yanlış anlamayın kınamak için demedim ama herkesin alkol toleransı ve içince girdiği mod farklı.

ben misal ilk alkol aldığım günden beri hiç sarhoş olmayan biriyim. ne kadar içsem de zihnim asla gevşemiyor, sadece hareketlerim yavaşlıyor, o nedenle de alkollüyken konuştuğumda ne dediğim şaşmıyor hiç.
ama erkek arkadaşım, özellikle viski gibi daha sert alkollerde bir süre sonra farklı bir moda geçiyor.

belki alkol almadan bir kez daha konuşmanız iyi olur.

Bu tarz yorumları önemsiyorum. Teşekkür ederim. Evimdeyim zaten şuan.
Doğru olduğunu savunmamakla birlikte eşime bana aklına estiğinde anamın evini gösteremeyeceğini göstermek istedim. Sabahı eve geleceğin o an kafamdaydı zaten.

Sabahında eve gelecekseniz akşam evi terk etmeyin. Bir noktadan sonra bu durum sıklaşmaya başlar ve hem ciddiyeti hem inandırıcılığını yitirir evi terk etmeniz. Eşiniz nasılsa sabahında evi dönüyor diye bile düşünebilir. Bence siz biraz fazla anlam yüklemişsiniz. Şahsi fikrim bu konuyla ilgili rahatsızlığınızı konuşarak çözmenizin daha iyi olacağı yönünde

Ananın evi tabiri cok çirkin ama alkolün de etkisiyle yükselmiş muhtemelen. Eğer boşanmayı fln düşünmüyorsanız evi terk etmek gibi bir hareketi cok abartılı buluyorum. Sanki şahsınıza büyük hakaret etmiş gibi davranıp annenize gitme sebebiniz Ne? Konuşup halledemedigimkz mevzularla mi alakalı siniriniz?

Ayrıca gene ortada cok ciddi bir sey yoksa aile arası tartışma aile arasında kalmalı. Annenizi uzmeniz de kotu olmus

Boşanın😂

Şaka şaka. Bence evinize dönün eşinizle barışın. Siz adım atın. Sonra da birbirinizle ilgili hoşlanmadığınız yönlerinizi düzgünce birbirinize hakaret etmeden, karakterlerinize laf söylemeden konuşun halletmeye çalışın.( Ben bu zamana kadar böyle bir erkekle karşılaşmadım ben ne zaman beni ilişkimde üzen bir şeyleri düzgunce karşı tarafa aktarmaya çalıssan anlaşılmak için kavga oldu çunkü karşı taraf için boş ve saçma şeylerdi. ben kimdim ki, benim ne hissettiğimin ne önemi vardı ki? Ama siz evlendiğinize göre birbirinizin duygularını önemsiyorsunuz demektir.) Bir daha da alkollü bir yere giderseniz aranızdaki kavgaları unutun eğlenmenize bakın. Sorunlarınızın güzel anıları yok etmesine izin vermeyin. Sevgiler.

Anlaşılabilir yorum yapan herkese teşekkür ederim. Özellikle son yorumlara kesinlikle katılıyorum. Saçma bir ortam oluştu ama düzelmeyecek bir şey değil.

Alkollüyken çocuğunuzla trafiğe çıktığınız için berbat anne ve baba olduğunuzu düşünüyorum. Çocuğu anneanne de bırakın da bari trafikte kazalarda ziyan olmasın. Ne sorumsuz insanlar var ya 🙄

Trafiğe mi çıkmışız? Bizim evimiz ile annemlerin evinin arasındaki mesafe ve yollarla ilgili ne gibi bir bilginiz var acaba? Ya da ne kadar içtiğimizi ne içtiğimizi nereden biliyorsunuz da çok bilmişlik taslıyorsunuz?
Buradaki her yorumu okuyabilirim ancak benim anneliğimi sorgulayacak hadde sahip değilsin sen. Haddini bil, düşüncelerini kendine sakla.

Verilen cevaplara sinirlenmişsiniz ama bunun nedeninin ilk girdi olduğunu fark etmeniz lazım. Insanlara, eksik kalan yerleri kendi deneyimleri ya da hayalleri ile tamamlama şansı verirseniz böyle olur.
Kimse sizi, ailenizi vs tanımıyor haliyle.
Benim okuduğumdan anladığım tek birşey var; alkol size yaramıyor.
Az ya da çok fark etmez, alkol alındığında "oturup, sorunlarımızı konuşalım" demeyin.
Ama ana evine gitmek bence tam yerine denk gelmiş. Çocuk hissetti Bence, "bunlar alkollü alkollü evliliklerini gözden geçirmiş, basayım yaygarayi da, bu geceyi en az olayla atlatalım" demiş🤣🤣 çünkü belli ki buna olmazsa, başka şeye atar gider yapacak kıvama gelmişsiniz.
Ben de alkollüyken çok ev terk ettim 🤣🤣🤣 artık 2 kadeh limitim var.

Annemler bizde çocukla beraberlerdi ve biz 10:30 gibi geldik. Onlar gittikten sonra çocuk oyuna doymamış olacakki anneannemleri istiyorum dedi. Bizde evde çok durmadık çıktık zaten.
Memleketin psikopatı çok da 3 yaşında çocuğu evde bırakıp sanki kafa bulmaya gitmişiz gibi algılara bu kadar kolay kapılıp inanılmasına çok şaşırdım açıkçası.
Alkol diyip durmuş herkes de kafede otururken içilen 2 birayı ne kadar büyütmüş herkes.

"2 birayı büyütmüşsünüz" diyorsunuz ama 2 birayla yükselmişsiniz.

Yazdığınız yazıyı objektif olarak okursanız neden herkesin aynı şeyi anladığını anlarsınız.
Eve geldiğinizde anneannesine gitmek için tutturan bir çocukla karşılaşmışsınız. Anneannenin en başından beri çocuğun yanında olduğu kimsenin aklına gelmez.

Yine de olaydaki her şey mantıksız bence.
Üniversiteli iki genç kavga etmiş gibi bir konu.
İkiniz de abartmışsınız. Başka sorunlarınız varsa bilemem ama ev terk edecek bir sorun göremedim ben.
Yine de eşinizin adım atmasını bekleyin, o adım atınca da 'yav biz dün gece naptık" diye oturup konuşun bence.

Anlaşılabilir yorum yapan herkese teşekkür ederim. Özellikle son yorumlara kesinlikle katılıyorum. Saçma bir ortam oluştu ama düzelmeyecek bir şey değil.

Trafiğe mi çıkmışız? Bizim evimiz ile annemlerin evinin arasındaki mesafe ve yollarla ilgili ne gibi bir bilginiz var acaba? Ya da ne kadar içtiğimizi ne içtiğimizi nereden biliyorsunuz da çok bilmişlik taslıyorsunuz?
Buradaki her yorumu okuyabilirim ancak benim anneliğimi sorgulayacak hadde sahip değilsin sen. Haddini bil, düşüncelerini kendine sakla.
İlk yazdıklarınızdan bu sonuca varan tek ben değilim demek ki alkollüyken kendinizi ifade edemiyorsunuz. Hiç burda yükselmeyin o yüzden.

Back
X