Ilerlemeyen iliski

pinkkyy33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
27
-9
86
27
Merhaba arkadaslar .. ben okadar caresiz kaldim ki, size geldim. Umarim bana yardimci olabilirsiniz
Eski sevgilimi geri hayatima aldim, beni aldatmasina ragmen .. Sevgim agir basti ve kendide cok sozler sarfetti. Nasil sozler hemde, nasil yeminler.. Bende inandim.. Sevgili olmadan once okadar tatliydi ki..
Ve ne yazik ki simdi goruyorum ki, beni elde etmenin verdigi rahatlik var uzerinde. Artik o sozleri duymuyorum. Benim icin hicbisey yapmiyo. Seni seviyorum demekten, opmekten ote gecmiyo. Ona guvenemedigimi, uzuldugumu soylemek istedigimde, artik dinlemiyo bile beni, bana tahamulu kalmadi. Ben hergun ayni seyleri soyluyomusum, evet dogru. Belki bi umut degisir biseyler diye hep soyluyorum. Alindigim biseyi paylasmak istedigimde, cocukluk yapiyosun, kavga ariyosun diyo. Ben caba gormek istiyorum. Gitmek istedigimde oylece izlemesini degil, kalmam icin cabalamasini istiyorum. Sevdigini sadece bana degil herkese gosterebilsin istiyorum.

Hep ben hicbisey yapmiyorum ki diyo, aldatmiyorum anlaminda. Ama bu bana yeterli degil. Sevilmek istiyorum, korkmadan. Guven istiyorum, emin olmak istiyorum ondan, sevgisinden, ayni seyleri yine yasatmayacagindan.

Cok tukendim, cok cabaladim.. cok sevgi gosterdim, cok sey yaptim.. ama hala kabul etmek istemiyo kendisini kotu hissetmemek icin heralde ya da gururdan bilmiyorum, hala ne yaptin ki benim icin diyebiliyo.. ( kendisi yaptiklarimin yarisini bile yapmadigi icin ) ne yapacagimi bilmiyorum, cok seviyorum ama artik harekete gecmemde lazim farkindayim.
Bu arada ozaman ayrilalim dedigimde de, izin vermiyo.

Gordugunuz gibi konusmak bi ise yaramiyo, nasil bi yol izleyebilirim. Ne onerirsiniz bana? Ne yapmaliyim?

Aldatmiyormus demek ki, ne buyuk lutuf!

Bizim ulkemizin kadinlari sunu neden anlamiyor bilmiyorum ama bir iliskiyi yurutmek icin cok mucadele vermek iliskinin iyi oldugunun degil, tamamen kotu oldugunun gostergesi.

Iliski cabalayip kendinizden odun verip yurutmeye calistiginiz bir sey degil, saglikli bir iliski su gibi akar zaten, huzur verir size.

Aldatilmayi bir kere affetmek sonrakilerin de onunu acmak malesef. Kendi degerinizi dusurmussunuz, sevgiliniz de su an sizin dusurdugunuz degerinize gore davraniyor.

Kılını kıpırdatmak istemeyen birine zorla bisey yaptıramazsınız.Adam istemiyor ve sizi sevmiyor.Cidden hakettiğiniz böyle bir ilişki mi bi düşünün.Önce kendi değerinizin farkına varın ve böyle bir insanı hayatınızda tutmayın.

Ayrilin niye bu kadar zorluyorsunuz ki bence sevgiden degil aliskanliktan. Size deger vermeyen birine katlanmak fedakarlik felan degil sevgide degil. Evlenseniz ne olacak zannediyorsunuz simdi neyse on kati daha fazla ilgisiz bir koca olacak. Sevilmek istiyorsaniz sevileceginiz ve seveceginiz birini bulun.

Sevgiliyken sizi aldatan adamdan ne bekliyorsunuz ki? Ayrılın hayatınıza bakın

Bu arada ozaman ayrilalim dedigimde de, izin vermiyo
Ne izni?
Sizi aldatan adam'a tekmeyi basmak için bir de izin mi istiyorsunuz .

Ayrılıyorum deyip kapayın suratına telefonu.
Bu işler için izin gerekmiyor ki.
Adliye'lik bir iş varmış gibi yazmışsınız.

Yaşlar kaç ? İlişki yürümesi için illa dünyaya haykırması mı lazım ilişki iki kişi arasında olur biz bilsek ne olur bilmesek ne olur onun sevdiğini

Bak daha geçen gün bu konuyu açmışsın. Adam seni sevmiyor. Bunu göremiyor musun? Yazık değil mi sana? Düzelir mi sanıyorsun?

Siz üstüne düşüp beklentiye girdikçe kendisi kaçar olmuştur. Bu böyledir. bazen bir taraf daha fazla sever ya da daha fazla çabalar. Cabalamayi bırakın. Biraz da o neler yapacak onu izleyin

neden bu kadar çok savaşmaya meraklısınız?
ve neyin emeği neyin çabası ben anlamıyorum
gerçekten samimi soruyorum, kızım yaşındasınız,

demişsiniz ya
mesela ne yaptınız?

bakın ben kızların çeyizlerini yapmak için gündeliğe pancar çapalamaya sap toplamaya gittikleri bir köyde büyüdüm, bu ızlar daa bir de eve gidip 8 kişiye yemek yapıp kuyudan su çekerlerdi. kış boyu da oturur halı dokurlardı.
onlardan 1 kere duymadım "ben sana varmak için çok emek harcadım çok çabaladım" gibi laflar.

kadınlar fedakarlık yapar, sabreder tamam da bu fazlaysa, gereksizse, emek vermek değil düpedüz salaklıktır
bu yeni nesil neyi çabalıyor ciddi merak ediyorum...

hayır neyse bu çaba bu emek artık
bir ilişkiyi yürütmek için hele hele cicim aylarında bu kadar çaba gerekiyorsa zaten orada vardır bir sakatlık

Tek istediğiniz ilgi, ilgi gördüğünüz için bu adamı affedip kendi gururunuzu harcadınız, şimdi de yeterince göremediğiniz için debeleniyorsunuz. Yaptığınızın bir manası yok içinizdeki güvensizliği, aldatılmışlığı adam adınızı dağlara yazsa yine kapatamazsınız eksik gelir ne yapsa yetmez az gelir

İnsanları neden zorla değiştirmeye çalışıyorsunuz ki? Siz halinizden memnunken birinin sizi sürekli eleştirmesini ister misiniz? Yani adam haklısın demiyor kendinden memnun işte, kimseye zararı da yok. Size uymuyor sadece karakteri. Bence siz kendinize göre birini bulun o da kendine göre. Çünkü kimse başkasının isteğiyle değişmez, ya onu olduğu gibi kabul edin ya da salın gitsin

Arkanıza bakmadan koşarak kaçın.

İlişkiler son on yılda değişti mi ne oldu ya?
Normalde ayrılmak istiyorsan ayrılıyordun karşıdakinin iznine gerek yoktu.
Şimdi izin belgesi falan mı alınması gerekiyor ondan mı ayrılamıyorsunuz?
Dilekçe falan yazın belki kabul edip imzalar ayrılık dilekçenizi.
Zor sizin işte tüh ya.
Evli olsanız mesela adliyeye giderdiniz ama sevgili iken o da yok izin vermezse ne yapacaksınız tüh.

Bak daha geçen gün bu konuyu açmışsın. Adam seni sevmiyor. Bunu göremiyor musun? Yazık değil mi sana? Düzelir mi sanıyorsun?
O konusunda sormuştum nedir o büyük olaylar, aldattı mi sizi diye cevap vermemişti. Cevabı yeni konusundan almış olduk en azından. Kendisini aldatan adamı tekrar affedip sonrada dert yanıyor inanılır gibi değil. 'Beni sevmiyor' diyemiyor, hep şöyle yaptım böyle emek verdim, ailemi karşıma aldim, sonum ne olursa olsun... Eee sonun bu işte simdi niye dertlendin?

O yetrtince sıkıldıpında veya başkasıno bılduğunda hiiç zorlanmadan terkedecektir ve canınız daha çok yanar. Neden çabalasın ki? Aldatmasına rağmen terketmemiş bir sevgili var saygı duymuyor olması da yüksek ihtimal. Kıymetinizi anşamasıno nekşemeyin malesef anlayacak bir tip değil. Kendinize değer verin ve duggusal bir konuşma falan yapmadan umursamadan hataınızdan defedin derim ben

Ah bir de yazabilsem. Sorunlu klavyem için özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…