- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Can'ım işte oda biliyor kötü yorum yapsa nolursa olsun o benim ailem falan diyeceğimiBen de, benden yana olsa savunmaya geçerim hemen herhaldeO da neyse ki hiç yorum yapmaz, çok başının etini yersem, gaza getirme beni, bana düşmez yorum yapmak ama şimdi bir şey diyeceğim artık der, susmam gerektiğini anlarım... Bazen de ben "ben söyleniyorum ama sen dolma sakın onlara, onlar şu an çok gıcık olsa da kötü bir şey düşünme onlar için, ne de olsa onlar da kanım canım," derim. Sayko der bana
Öyle şakaya vura vura götürüyoruz çok şükür.. Umarım hep de böyle gider. Böyle olmazsa zaten hiç bir ilişki huzurla yürümez sanırım.
Bu arada iyi ki seninki de topa tutmuyor senin gazına gelip. O zaman bir iki hoşuna gider senin, ama sonra sana da bir noktada batar yorumları bence![]()

Böyledir Bu işler o yüzden diyorum ya insan o an sinirlenince haklısın diyip destek versin istiyor sonrada iyide kötüde olsa ailem diyor.
Bunu iki tarafta yapıyor işte
Oyüzden ben iki tarafında yorum yapmaması taraftarıyım. Mesela ben birine kızıp o an onla konuştuysam evet buda çok dengesiz falan dese onu unutup ona dalarım yani

Sonuçta hepimiz Zaman Zaman birilerine kızıyoruz herkes dahil ama nerde ne konuşulması gerektiğini bilmek gerek

Bu illa sessizlik pısırıklık anlamında değil kendi huzurumuz için