Iletisim kuramadığım kocam!

Ben de, benden yana olsa savunmaya geçerim hemen herhalde :110:O da neyse ki hiç yorum yapmaz, çok başının etini yersem, gaza getirme beni, bana düşmez yorum yapmak ama şimdi bir şey diyeceğim artık der, susmam gerektiğini anlarım... Bazen de ben "ben söyleniyorum ama sen dolma sakın onlara, onlar şu an çok gıcık olsa da kötü bir şey düşünme onlar için, ne de olsa onlar da kanım canım," derim. Sayko der bana :KK53: Öyle şakaya vura vura götürüyoruz çok şükür.. Umarım hep de böyle gider. Böyle olmazsa zaten hiç bir ilişki huzurla yürümez sanırım.
Bu arada iyi ki seninki de topa tutmuyor senin gazına gelip. O zaman bir iki hoşuna gider senin, ama sonra sana da bir noktada batar yorumları bence :KK39:
Can'ım işte oda biliyor kötü yorum yapsa nolursa olsun o benim ailem falan diyeceğimi :sinirli:
Böyledir Bu işler o yüzden diyorum ya insan o an sinirlenince haklısın diyip destek versin istiyor sonrada iyide kötüde olsa ailem diyor.
Bunu iki tarafta yapıyor işte
Oyüzden ben iki tarafında yorum yapmaması taraftarıyım. Mesela ben birine kızıp o an onla konuştuysam evet buda çok dengesiz falan dese onu unutup ona dalarım yani :KK53:
Sonuçta hepimiz Zaman Zaman birilerine kızıyoruz herkes dahil ama nerde ne konuşulması gerektiğini bilmek gerek :KK51:
Bu illa sessizlik pısırıklık anlamında değil kendi huzurumuz için

AnlatmayaGerekYok AnlatmayaGerekYok konunuzu biraz dağıttım ama bakın aile meselesini idare etmek çok da zor değil aslında (Tabi çok büyük sorunlar yoksa). Siz de onun ailesiyle olan durumunu yadırgamayın, isterse iyi olsun, isterse kötü, kötü yorumlar yapmayın, daha da kıymete biner ailesi, zaten o sizin kontrolünüzde olmayan bir alan, siz ailesine mesafeli kalın, saygınızı bozmayın yeterli. Eşinizi de çok kontrol etmemeye çalışın derim. Umarım tarafsız olarak evinizin içindeki durumu değerlendirebilir ve aşkla yaptığınız bu evliliği toparlamak için siz de üzerinize düşeni yapabilirsiniz :KK39:
Tabi bizim bilmediğimiz başka konular varsa da, anlattığınız kadarıyla değerlendirdiğimizden, bizim de yorumlarımız eksik kalmış olabilir :110:

Can'ım işte oda biliyor kötü yorum yapsa nolursa olsun o benim ailem falan diyeceğimi :sinirli:
Böyledir Bu işler o yüzden diyorum ya insan o an sinirlenince haklısın diyip destek versin istiyor sonrada iyide kötüde olsa ailem diyor.
Bunu iki tarafta yapıyor işte
Oyüzden ben iki tarafında yorum yapmaması taraftarıyım. Mesela ben birine kızıp o an onla konuştuysam evet buda çok dengesiz falan dese onu unutup ona dalarım yani :KK53:
Sonuçta hepimiz Zaman Zaman birilerine kızıyoruz herkes dahil ama nerde ne konuşulması gerektiğini bilmek gerek :KK51:
Bu illa sessizlik pısırıklık anlamında değil kendi huzurumuz için
Kesinlikle katılıyorum HoppaAile meselesi çok hassas, bu yüzden de kesinlikle fazladan bir özen ve hassasiyet istiyor :KK39:

Sevgiliyken sadece kendinizden sorumlusunuz o yuzden de arada kimse olmadan gül gibi geçinip gidiyorsunuz.Ne zaman iş ciddiye biniyor nişan düğün yapılıyor başlıyor eşlerde gerginlik.Sevginizi saygınızı kaybetmedikçe kurtulur bu evlilik merak etme.:KK19:

AnlatmayaGerekYok AnlatmayaGerekYok konunuzu biraz dağıttım ama bakın aile meselesini idare etmek çok da zor değil aslında (Tabi çok büyük sorunlar yoksa). Siz de onun ailesiyle olan durumunu yadırgamayın, isterse iyi olsun, isterse kötü, kötü yorumlar yapmayın, daha da kıymete biner ailesi, zaten o sizin kontrolünüzde olmayan bir alan, siz ailesine mesafeli kalın, saygınızı bozmayın yeterli. Eşinizi de çok kontrol etmemeye çalışın derim. Umarım tarafsız olarak evinizin içindeki durumu değerlendirebilir ve aşkla yaptığınız bu evliliği toparlamak için siz de üzerinize düşeni yapabilirsiniz :KK39:
Tabi bizim bilmediğimiz başka konular varsa da, anlattığınız kadarıyla değerlendirdiğimizden, bizim de yorumlarımız eksik kalmış olabilir :110:

Aile meselelerine yorum yapmamayi ogrendim. Ne zaman gordugum birsey olsa soylesem hakli oldugum halde haksiz oluyorum. Kontrolcu davraniyorum farkindayim cunku esim daha yeni evliyken maddi konularda birseyler gizlemisti benden. O zamanda cok uzuldum daha 1 aylik evliydik. Ondan sonra da basladim didiklemeye herseyi.

Sakinlesince konusun demissiniz ama konusulmuyor bizde hicbir konu. Uzeri kapatiliyor en ufak bir sorun da ben basliyorum eskileri desmeye.

Ailesinin yanında annesi gibi davranmışsınız bu hatadır
Eleştirilerinizi başbaşayken yapın başkalarnın yanında asla hele ailesinin yanında sakınn
Evlilik sürekli fedakarlık ister
Ona kendini iyi hissettirin
4 kg vermiş bir gün de gönlünce yesin bırakın
Her şeyine karışmayın ailesini kötülemeyin
Erkekler övgüden hoşlanırlar onu övün

Aile meselelerine yorum yapmamayi ogrendim. Ne zaman gordugum birsey olsa soylesem hakli oldugum halde haksiz oluyorum. Kontrolcu davraniyorum farkindayim cunku esim daha yeni evliyken maddi konularda birseyler gizlemisti benden. O zamanda cok uzuldum daha 1 aylik evliydik. Ondan sonra da basladim didiklemeye herseyi.

Sakinlesince konusun demissiniz ama konusulmuyor bizde hicbir konu. Uzeri kapatiliyor en ufak bir sorun da ben basliyorum eskileri desmeye.
Canim bak aynen bizde de oyle .. Eskilere takilmamam icin benim o konuyu konusup halletmem gerekiyor ve üstünü örtünce hep icimde kaliyor. Simdi bakiyorum hâlâ ayniyim ama aliştim gercekten. Sende zamanla kabulleniyorsun. Oda zamanla biraz daha iyi olur seni daha iyi tanidikça .. Ama erkekler dwvamli eskiyi hatirlatan kadinlardan sogurmuş bunu ogrenince kendime ceki düzen verdim :) birde ayni yasta olmanizin verdigi farkli bir etki var sen hep biraz daha olgundursun mesela.. Ben cok dusunup aglardm bir konuda esim benimle konusmayinca . ben her konuyu esime anlatan biriyim esim tam tersi hic anlatmaz. :)))

Ailesinin yanında annesi gibi davranmışsınız bu hatadır
Eleştirilerinizi başbaşayken yapın başkalarnın yanında asla hele ailesinin yanında sakınn
Evlilik sürekli fedakarlık ister
Ona kendini iyi hissettirin
4 kg vermiş bir gün de gönlünce yesin bırakın
Her şeyine karışmayın ailesini kötülemeyin
Erkekler övgüden hoşlanırlar onu övün

Övülecek bir durum yoktuki kp bogazina cok duskundur babasi gelince ya da biz gidince esim boyle oluyor. Madem oyle bana soylesin neye kizdigini bir sey de demiyor.

Canim bak aynen bizde de oyle .. Eskilere takilmamam icin benim o konuyu konusup halletmem gerekiyor ve üstünü örtünce hep icimde kaliyor. Simdi bakiyorum hâlâ ayniyim ama aliştim gercekten. Sende zamanla kabulleniyorsun. Oda zamanla biraz daha iyi olur seni daha iyi tanidikça .. Ama erkekler dwvamli eskiyi hatirlatan kadinlardan sogurmuş bunu ogrenince kendime ceki düzen verdim :) birde ayni yasta olmanizin verdigi farkli bir etki var sen hep biraz daha olgundursun mesela.. Ben cok dusunup aglardm bir konuda esim benimle konusmayinca . ben her konuyu esime anlatan biriyim esim tam tersi hic anlatmaz. :)))

Aynen. O konu konusulmadigi icin benim kafamda kaliyor en ufak bir seyde hemen o konulari aciyorum. Olgunluk konusunda haklisin bircok seyi ben ona farkli acidan gosteriyorum. Ama suan hicbir sey olmamis gibi de davranamamki.

Yaklasik 9 10 aydir evliyiz bundan once de taa lisede tanistik ikimizde 26 yasindayiz. Daha once de bircok konu acmistim eşimle ilgili. Evlendik her seyimizi kendimiz yaptik ettik. Sevgiliyken ailesini şikayet eden adam şuan toz kondurmuyor. Sevgiliyken peşimden koşan adamla oturup 2 kelime konusamiyorum. Yaptigim fedakarliklarin hicbirini haketmedigini düşünüyorum. Bir problem oldugunda gel konusalim diyorum, ben suan konusmak istemiyorum diyor, israr ediyorum bu seferde bagirip cagiriyor elinde ne varsa firlatiyor. Beni boyle bastirmaya korkutmaya calisiyor. Böyle devam edecekse evliligim ben bin pismanim.

Bu adami ben 15imde tanidim onlayken dönüp bir baskasina bakmadim, 1.5 yil asker yolu bekledim, sabrettim, borç harc kendimiz evlendik suan her seye idare ediyorum. Ama haketmiyor! Her konuda destek veriyorum hep arkasindayim her an elini tutuyorum diye mi bunlar oluyor? Aglamam konusmaya calismam cabalamam hic mi onemli degil?

Daha 1 yil olmadi ama ben eski gunlerimi ozluyorum. Evlilik buysa istemiyorum!

herşeyiniz ona endeksli.
biraz da siz kapatın kendinizi.
merak etsin, o zorlasın sizi.
şu heriflerin niye hep biz kaldırıyoz g.tünü.

Ailesini kötülemeyin, konuyu o açmış olsa bile.
Tartışmadan hemen sonra değil de sakinleştiğinizde yumuşak tatlı dille konuşun
Suçlayıcı olmayın.
Zafer Akıncı'nın youtube videoları var iletişimle ilgili bence bir bakın.
bir şeyleri yasaklamayın kendi isteğiyle yapsın. siz onun komutanı değilsiniz.
ben kendi kararımla bile diyete başlasam eşim çok yedin yeme dese bozulurum. biraz kaçamak yapabilsin ki rahat hissetsin.

Valla ben eşim ailesini bana kötülediğinde ona kızıyorum o senin annen sen sus evlatsın sen alttan al laf söyleme diyorum benden iyisi yok:halay:
Ağız tadıyla anlatamıyor zavallım :KK53:
Ama eskiden senin annende ne kötüymüş dediğimdede önce o sinirle evet öyle derdi iyi oluncada bişey desem o benim annem derdi. Ben yöntemi buldum valla hiç laf ettirmiyorum başım rahat:KK45:
Çakal senii, :KK53:
Kesinlikle doğru taktik.
Ben eş ailesiyle hiç görüşmedim,kişisel tercih ve eşim de saygı duydu,ama onlarla alakalı bir mevzu anlatsa ben de öyle davranıyorum,
Geçenlerde annesi doğum günümü hatırlamadılar diye tribin dibine çakmış,bana anlatıyor.
Ben de aa ayıp kadın her yaşta kadındır ilgi bekler ,bütçene göre al bişeyler,öp kokla,sev üzme kadını dedim.
Şaşırdı benden öyle cevap beklemiyordu. :KK53:
Ben de az değilmişim hee

Övülecek bir durum yoktuki kp bogazina cok duskundur babasi gelince ya da biz gidince esim boyle oluyor. Madem oyle bana soylesin neye kizdigini bir sey de demiyor.
4 kg verdiğini övün
dikkat ettiğini isterse her şeyi yapabileceğini
herkesin övülecek bir huyu,davranışı vardır
Bırakın ailesinin yanında yesin
Siz başbaşayken hafif ve sağlıklı yemekler yersiniz,pişirirsiniz ya da aileyle geçen bir öğünden sonraki öğünde sadece salata yersiniz dengelersiniz
Onu bozmayın ters teper
Madem tavsiye istiyorsunuz ,sizden daha deneyimli kişileri dinleyin
Tatlı dil,hoşgörü bunlar güzel şeylerdir

Cnm benim esim 120 kilo yer yer yatar
Ben deyince daha bi cok yiyor inadina yapar gibi gikim cikmiyor artikne yerse yesin kendi bilir sagligini dusunuyorum ama dinlemiyorki
Dun gelmis spora baslicakmis gece yemicekmis aman ne guzel
Sende ustune gitme nasil istiyorsa ole yapsin

Çakal senii, :KK53:
Kesinlikle doğru taktik.
Ben eş ailesiyle hiç görüşmedim,kişisel tercih ve eşim de saygı duydu,ama onlarla alakalı bir mevzu anlatsa ben de öyle davranıyorum,
Geçenlerde annesi doğum günümü hatırlamadılar diye tribin dibine çakmış,bana anlatıyor.
Ben de aa ayıp kadın her yaşta kadındır ilgi bekler ,bütçene göre al bişeyler,öp kokla,sev üzme kadını dedim.
Şaşırdı benden öyle cevap beklemiyordu. :KK53:
Ben de az değilmişim hee
Eeee işi bilcen işe gitmiycen:cool:
Onlar öküzse bizde azıcık çakal olalım bişey olmaz:confused:

Back
X