İletişimimizde kopukluk yaşıyorum nasıl düzelir bu durum?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Kızlar 1 ay önce konuştuğum kişiyle alakalı bir konu açmıştım, o sıralar arkadaştık şu an sevgiliyiz. Üniversiteden sınıf arkadaşım olur kendisi. Üniversitedeyken hiçbir şekilde muhabbetimiz olmamışt. Bölümümüz 2 yıllık olduğu için yarım dönem gidebildik okula pandemi yüzünden. O yüzden de pek bir iletişimimiz olamadı. Bir ay önce Instagram'dan konuşmaya başladık, bir süre konuştuktan sonra buluştuk. Daha sonra konuşmalarımız devam ederken ilerledik. Biraz çekingen biri kendisi ve ilişkilere dair pek bir tecrübesi yok. En sonki ilişkisini dershane zamanlarında yaşamış uzun bir ilişkisi olmamış. İlk başlarda iletisimimiz iyiydi ama iletişimimiz ilişkiye döndükten sonra kopukluklar başladı. En başından beri sürekli mesajlaşıyoruz aramıyor defalarca bunu söylememe rağmen olmadı. Geçenlerde kendiliğinden aradı beni, bir şaşırdım. Ama mesajlar çok sıkıcı geçiyor ben uzun uzun yazıyorum konu acıyorum ama kendisinden kısa cevaplar görüyorum çoğu zaman. Bu sorunu dile getirince de ben çalışıyorum sen de ders çalışıyorsun ondan öyle oluyor yoksa konuşmak istemiyorum mu ben diyor. Çalışmadığı zamanlarda da aynı olduğunu söyleyince tamam bundan sonra daha dikkatli olacağım özen göstereceğim gibi şeyler söylüyor. Bana karşı ilgisinin azaldığını hissediyorum. Görüşsek belki bu kadar sıkıcı da gelmez ama 10 gün oldu buluşalı hâlâ buluşalım demiyor. Daha 1 ay oldu şimdiden böyleyse sonrası nolur bilemiyorum. Yanlış bir seçim mi yaptım acaba yoksa ben mi abartıyorum?

Cicegi burnunda iliski tazeyken boyleyse peh.
Pek dogru secim degil gibi..
İlişkiye dönünce büyü bozuldu sanki. Standart bir erkek ilk başlarda daha ilgili olur ama bu bozuk sanki affedersiniz ama bazen salak mı bu çocuk diyorum. O kadar ki ilişkiye hakim değil. Ben nereye çeksem oraya gelecek gibi kendisinin ilişkiye dair fikirleri düşünceleri yok.

Görüşme buluşma konusunda istekli olmak önemli. Mesaj için hadi insan mesajlaşmayı sevmeyebilir işi gücü olabilir zaman sorunu olabilir ama 10 gün boyunca sevgili ile görüşmemek saçma. İstemiyor yani belli ki. Bunun ilişki deyimi ile alakası yok içten gelme ile alakası var. Şu dönemde haftada en az iki kez görüşmek gerekirdi.

İstemiyorsa bitirsin o zaman ikimizi de oyalamasın. Buluşma konusundaki isteksizligini dile getirip sormalı miyim? Çalışıyorum canım biliyorsun gibi bahanelerin arkasına sığınacağını biliyorum ama kanmam.

Hayir gelmez yetersiz bakiye demek ki;dd

İlişki konusunda mesajlasilan flört seviyesinde kalmış sanırım.
En tecrübesizi bile buluşmak isterdi. Tabi görmek istiyorsa. Heyecan olur, atraksiyon olur, ilgisini ve sevgisini göstermeye çalışır.
Konuşma ve arama konusunu da söylemişsiniz. Mesajlaşmak istemiyor ( kısa cevap bence yazmak istemiyor demek ), aramak istemiyor. Eee? Arada mesaj atıp gönlünü mü eyleyecek?

Onun bitirmesini beklemeyin, sizin de bitirme hakkınız var.
Ben bu şekilde bir ilişki istemiyorum. Sen de çalışmana odaklanırsin.
Çalışıyorsa sevgili falan olmayacak o zaman.

Benzer vaka bende de vardı. Benimki flörttü ama siz sevgilisiniz. Buluşma konusunda oyaladı durdu. Hep bahanesi de iş güçtü. Sonra biraz kazıdım meğer ben kendi kendime seviyormuşum yani. Çıkardım hayatımdan. Söylemezler çünkü işlerine geliyor öylesi. Kendisiyle ilgilenen bir kadın olması hoşuna gidiyor. Sen onun ilgi ihtiyacını karşılamış oluyorsun. Yaşadım yani tecrübe konuşuyor.

Mesajlarıma geç ve kısa cevaplar veriyor bu da sinirimi bozuyor. 20 dk önce sürekli whatsapta olduğunu gördüm bana gelince geç cevap verirsin simdi de wpden çıkmıyorsun Allah muhabbetini artırsın yazdim hemen fotoğraf atti. Kimseyle konuşma yok en son ben varım birkaç tane de kiz var kankam yazmıs birine kankanla konuş ben engel olmayayım dedim iyi geceler dedi bana keyfi bilir :)

10 günlük bir ilişkiye neden bu kadar bağlandınız öncesinde çok bi yakın bile değilmişsiniz

Bence hoşlanmıyor sizden, tecrübe ile ne alakası var buluşmak konuşmak isteyen yapar. Bahanelere sığınmayın bence.

Bir de ilişkilere hemen kendinizi kaptırıp hayatınızın merkezine almayın daha 1 ay bile olmamış sevgililik. Yürümüyor işte böyle, ayrılın gitsin sizi seven isteyen biriyle olun

Arşivlemiș olabilir
Hadi konuşmadın, sürekli niye online? Birine mi bakıyorsun, eski mesaj mı okuyorsun? Sebep ne. Sebep yok
Bu ilişki sizi geliştirmez, aksine sizden götürür zaten.

Sıkıcı biri olduğunu düşündüm. Sakın aynı eve girince değişir, artar muhabbetimiz falan sanma. Böyle seviyorsan ,evde sessizce oturabilirim ,sevmem zaten konuşmayı falan diyorsan devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…