- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Cicegi burnunda iliski tazeyken boyleyse peh.Yanlış bir seçim mi yaptım acaba yoksa ben mi abartıyorum?
Ya ederim etmesine de görüşmek için can atıyordu şimdi aynı şeyi göremeyince ben adım atmak istemiyorum. Kendisi beni görmek isteseydi söylerdi zaten ama aklına gelmiyorum demek ki.Siz teklif edin buluşmayı.
Aynısını ben yazacaktımOlmayan bir şeyi geliştiremezsiniz. Okurken ben sıkıldım
İlişkiye dönünce büyü bozuldu sanki. Standart bir erkek ilk başlarda daha ilgili olur ama bu bozuk sankiCicegi burnunda iliski tazeyken boyleyse peh.
Pek dogru secim degil gibi..
İstemiyorsa bitirsin o zaman ikimizi de oyalamasın. Buluşma konusundaki isteksizligini dile getirip sormalı miyim? Çalışıyorum canım biliyorsun gibi bahanelerin arkasına sığınacağını biliyorum ama kanmam.Görüşme buluşma konusunda istekli olmak önemli. Mesaj için hadi insan mesajlaşmayı sevmeyebilir işi gücü olabilir zaman sorunu olabilir ama 10 gün boyunca sevgili ile görüşmemek saçma. İstemiyor yani belli ki. Bunun ilişki deyimi ile alakası yok içten gelme ile alakası var. Şu dönemde haftada en az iki kez görüşmek gerekirdi.
Hayir gelmez yetersiz bakiye demek ki;ddİlişkiye dönünce büyü bozuldu sanki. Standart bir erkek ilk başlarda daha ilgili olur ama bu bozuk sankiaffedersiniz ama bazen salak mı bu çocuk diyorum. O kadar ki ilişkiye hakim değil. Ben nereye çeksem oraya gelecek gibi kendisinin ilişkiye dair fikirleri düşünceleri yok.
Onun bitirmesini beklemeyin, sizin de bitirme hakkınız var.İstemiyorsa bitirsin o zaman ikimizi de oyalamasın. Buluşma konusundaki isteksizligini dile getirip sormalı miyim? Çalışıyorum canım biliyorsun gibi bahanelerin arkasına sığınacağını biliyorum ama kanmam.
Benzer vaka bende de vardı. Benimki flörttü ama siz sevgilisiniz. Buluşma konusunda oyaladı durdu. Hep bahanesi de iş güçtü. Sonra biraz kazıdım meğer ben kendi kendime seviyormuşum yani. Çıkardım hayatımdan. Söylemezler çünkü işlerine geliyor öylesi. Kendisiyle ilgilenen bir kadın olması hoşuna gidiyor. Sen onun ilgi ihtiyacını karşılamış oluyorsun. Yaşadım yani tecrübe konuşuyor.İstemiyorsa bitirsin o zaman ikimizi de oyalamasın. Buluşma konusundaki isteksizligini dile getirip sormalı miyim? Çalışıyorum canım biliyorsun gibi bahanelerin arkasına sığınacağını biliyorum ama kanmam.
Mesajlarıma geç ve kısa cevaplar veriyor bu da sinirimi bozuyor. 20 dk önce sürekli whatsapta olduğunu gördüm bana gelince geç cevap verirsin simdi de wpden çıkmıyorsun Allah muhabbetini artırsın yazdim hemen fotoğraf atti. Kimseyle konuşma yok en son ben varım birkaç tane de kiz var kankam yazmıs birine kankanla konuş ben engel olmayayım dedim iyi geceler dedi bana keyfi bilir :)İlişki konusunda mesajlasilan flört seviyesinde kalmış sanırım.
En tecrübesizi bile buluşmak isterdi. Tabi görmek istiyorsa. Heyecan olur, atraksiyon olur, ilgisini ve sevgisini göstermeye çalışır.
Konuşma ve arama konusunu da söylemişsiniz. Mesajlaşmak istemiyor ( kısa cevap bence yazmak istemiyor demek ), aramak istemiyor. Eee? Arada mesaj atıp gönlünü mü eyleyecek?
Mesajlarıma geç ve kısa cevaplar veriyor bu da sinirimi bozuyor. 20 dk önce sürekli whatsapta olduğunu gördüm bana gelince geç cevap verirsin simdi de wpden çıkmıyorsun Allah muhabbetini artırsın yazdim hemen fotoğraf atti. Kimseyle konuşma yok en son ben varım birkaç tane de kiz var kankam yazmıs birine kankanla konuş ben engel olmayayım dedim iyi geceler dedi bana keyfi bilir :)
Arşivlemiș olabilirMesajlarıma geç ve kısa cevaplar veriyor bu da sinirimi bozuyor. 20 dk önce sürekli whatsapta olduğunu gördüm bana gelince geç cevap verirsin simdi de wpden çıkmıyorsun Allah muhabbetini artırsın yazdim hemen fotoğraf atti. Kimseyle konuşma yok en son ben varım birkaç tane de kiz var kankam yazmıs birine kankanla konuş ben engel olmayayım dedim iyi geceler dedi bana keyfi bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?