- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Arşivlese arsivlenen mesajlar en üstte kalıyor görürdüm yok ben de anlamadım zaten neden o kadar aktif? Kankasindan farkım yok benimle gönül eglendirmek icin konuşuyor sanki. Üste çıkmaya çalışıyor ama ciddi ciddi konuşup böyle devam edecekse bitireceğimi söyleyeceğim. Ya insan merak eder arar özler arar değil mi hiç aramıyor ben de değer görmek istiyorum.Arşivlemiș olabilir
Hadi konuşmadın, sürekli niye online? Birine mi bakıyorsun, eski mesaj mı okuyorsun? Sebep ne. Sebep yok
Bu ilişki sizi geliştirmez, aksine sizden götürür zaten.
Hayir ben monotonluga gelemem anladım gitmez böyle yol yakınken bitireceğimSıkıcı biri olduğunu düşündüm. Sakın aynı eve girince değişir, artar muhabbetimiz falan sanma. Böyle seviyorsan ,evde sessizce oturabilirim ,sevmem zaten konuşmayı falan diyorsan devam et
Başka birileriyle konuşup silmiş olabilir.Arşivlese arsivlenen mesajlar en üstte kalıyor görürdüm yok ben de anlamadım zaten neden o kadar aktif? Kankasindan farkım yok benimle gönül eglendirmek icin konuşuyor sanki. Üste çıkmaya çalışıyor ama ciddi ciddi konuşup böyle devam edecekse bitireceğimi söyleyeceğim. Ya insan merak eder arar özler arar değil mi hiç aramıyor ben de değer görmek istiyorum.
Yarin tekrar kendisi yazarsa bitirmek istediğimi söyleyeceğim. Sanmıyorum bana engel olsun. Daha çok yeniyiz normal insanlar bu dönemlerde dolu dolu iletişim kurar ama bizde o yok. Ben çaba gösteriyorum ama kendisi hep bir yoğun. Ne zaman görüşeceğiz bana ayıracak vaktin yok galiba dedim haftaya buluşuruz dedi işleri çokmus o yüzden bu hafta buluşamamışız işime gelmiyor demiyor daAynen öyle.
Hicbirsey yazmayın.
Böyle bitmiş olsun. Şimdi sinirlenip yazdıkça beklentilerinizi de yazacaksınız. Adamın umrunda değil, daha çok sinirleneceksiniz.
bir paylaşımınız yok ki neyi özlesin? Ben çok iyi anlayamadım nasıl bir sevgililik bu. Görüşme yok, konuşma yok, mesajlaşma sınırlı. Böyle ilişkiler çoğunlukla başkalarına nispet için oluyor.Ya insan merak eder arar özler arar değil mi hiç aramıyor ben de değer görmek istiyorum.
En altta kalıyor.Arşivlese arsivlenen mesajlar en üstte kalıyor görürdüm yok ben de anlamadım zaten neden o kadar aktif? Kankasindan farkım yok benimle gönül eglendirmek icin konuşuyor sanki. Üste çıkmaya çalışıyor ama ciddi ciddi konuşup böyle devam edecekse bitireceğimi söyleyeceğim. Ya insan merak eder arar özler arar değil mi hiç aramıyor ben de değer görmek istiyorum.
Bende en üstte kalıyorEn altta kalıyor.
O zaman uzatmayın bitirmek en mantıklısı. defalarca söyledim mesela beni aramıyorsun diye her defasında tamam arayacağım diyor yine aynı mesajların soğuk ve kısa diyorum daha dikkatli olacağım diyor yine aynı ben artık kimseyi uyarmak istemiyorumbir paylaşımınız yok ki neyi özlesin? Ben çok iyi anlayamadım nasıl bir sevgililik bu. Görüşme yok, konuşma yok, mesajlaşma sınırlı. Böyle ilişkiler çoğunlukla başkalarına nispet için oluyor.
telefon işletim sistemi sürümüne varana kadar değişkenlik gösterebilen şeyler bunlar. ona güvenme bence.Bende en üstte kalıyor
Ne güzel yazmışsınız içinde bulunduğum durum tam olarak dediğiniz gibi. Ya ben dediğinizi yapıyorum aramıyorum sormuyorum kendisi gibi kısa cevap atıyorum mesela kendisi hiç oralı olmuyor benim yaptığım gibi sorgulamıyor neden böyle yapıyorsun demiyor. Dün konuşmalarımıza bakar mısınız kısa kısa ve hiçbir anlam ifade etmeyen konuşmalar dedim sadece benim konuşmam böyle değil dikkat ettiysen diyerek beni kastetti. Ben öyle söylemesem fark edip umursamazdı bile. Burada tek suçlu ben değilim kimse suçlu değil ben çalışıyorum sen derstesin diyor hep bir bahanesi var. Normal zamanda da böyle olduğunu söyleyince dikkat edeceğim diyor ama bu kaçıncı kez bu konuşmayı yapışım ve hiçbir değişiklik yok. 10 gün oldu buluşalı, ne zaman görüşeceğiz diye sormuyor. İki kere görüştük ikisinde de buluşmak için can atıyordu simdi o kadar istekli değil. Ben söyleyince haftaya görüşelim çok yoğundu bu hafta biliyorsun dedi. Ben söyledim diye mecburen buluşacak benimle sanki. Bir şeyleri ben söyledim diye yapsın istemiyorum. Kendi içinden gelmesi lazım. İnsan günde 1 kez arar değil mi sesini duyayım daha kaliteli bir iletişim olsun diye ama onda öyle bir çaba yok hiç aranaz beni. Benim istediğim ilişki tarzı bu değil. Uzatmadan bitirmeyi düşünüyorumtelefon işletim sistemi sürümüne varana kadar değişkenlik gösterebilen şeyler bunlar. ona güvenme bence.
bak yavrum böyle ittire kaktıra ilişki olmaz. benzer durumdan daha yeni çıktım diyorum sana. yok yani severse, aramızdaki bağ güçlenirse düzelir gibi bir şey yok. çok aşkından ölüp bitmiyorsan, ben onsuz yaşayamam demiyorsan kesip atacaksın. uyarıyorum falan demişsin mesela ben artık uyarmak istemiyorum demişsin. ya sürekli senin demenle sana ilgi gösterilmesi hoş değil ki. neden insanları hayatımıza sevgili diye alıyoruz? birisi bizi düşünsün, sevsin, hoşlansın, arasın sorsun, merak etsin, özlesin, bizimle zaman geçirmek istesin, bize değer versin diye. e bunları yapmıyorsa kendiliğinden, hayatında ne işi var? sen birine ''beni ara, bana mesaj at, beni özle, bana ilgi göster'' diyecek kadar değersiz misin? oku benim son açtığım konuyu. orada söz konusu olan şahısla bir dönem flört ettik. ilgisizliği yüzünden bırakmıştım. hata ettim bir şekilde kopamadım yeniden aldım hayatıma ama yeniden şutladım. ben o şahsa hiçbir zaman bana ilgi göster, beni aramıyorsun sormuyorsun, bana yazmıyorsun falan demedim. neden? dememe gerek yok ki. içinden geliyorsa yapar gelmiyorsa yapmaz bu kadar basit. sen böyle sürekli uyararak devam edemezsiniz zaten. alma verme dengesini bozmayacaksın. aramıyor mu? arama. yazmıyor mu? yazma. bir süre sadece ondan bekle, yazdığında aynen onun yaptığı gibi kısa cevaplar ver. buluşma talebini geri çevir. o ne diyor mesela yorgunum mu diyor? aynısını de. yaptıklarını aynen iade et bakalım o zaman değişim olacak mı. değişim dediğin şey senin söylemenle olmaz. tavır koy, bu tavrı istikrarlı biçimde sürdür. ha baktın ki sen yazmadıkça yazmıyor, aramadıkça aramıyor, görüşmüyor o zaman açıklama bile yapmadan şutla gitsin. unutma, her zaman daha iyi alternatifler vardır. seni mutluluktan uçuracak insanlara engel olmamalı böyle birisi.
Hayir ya iki kez buluştuk ikisinde de cafede oturduk geldik. İlkinde kahve içtik ikincisinde ben çay içtim o da kahve içti. İlk bulusmada yemek teklifi etmişti ama kabul etmedim, para harcamasını istemedim.Bulusunca çok para harcayacak şeyler yapıyor musunuz? Belki maddi sorunları vardır.
O zaman yollayın gitsin ya.Hayir ya iki kez buluştuk ikisinde de cafede oturduk geldik. İlkinde kahve içtik ikincisinde ben çay içtim o da kahve içti. İlk bulusmada yemek teklifi etmişti ama kabul etmedim, para harcamasını istemedim.
Yollayacağım fazla bile durduO zaman yollayın gitsin ya.
Anladım yani böyle durumlarda baktı ki sen ilgini kendini çekmeye başladın aslında yalandan bile olsa üstüne düşmesi gerekirdi. Yani neden böyle diye sormasa bile en azından biraz olsun üstüne düşmesi gerekirdi. Sanki kalsanız da gitseniz de umurunda olmayacak gibi. Yol yakınken boşverin sonra elde kalan boşuna çabalanmış ama sonuç alınamamış bir zaman ziyanı oluyor sadece. Gencecik insanlarsınız neden kırk yıllık evliler gibi olsun ki? Açık açık konuşmalısınız. İstediğiniz ilişki tarzının bu olmadığını söylemelisiniz. Sonucu buraya da yazın bence.Ne güzel yazmışsınız içinde bulunduğum durum tam olarak dediğiniz gibi. Ya ben dediğinizi yapıyorum aramıyorum sormuyorum kendisi gibi kısa cevap atıyorum mesela kendisi hiç oralı olmuyor benim yaptığım gibi sorgulamıyor neden böyle yapıyorsun demiyor. Dün konuşmalarımıza bakar mısınız kısa kısa ve hiçbir anlam ifade etmeyen konuşmalar dedim sadece benim konuşmam böyle değil dikkat ettiysen diyerek beni kastetti. Ben öyle söylemesem fark edip umursamazdı bile. Burada tek suçlu ben değilim kimse suçlu değil ben çalışıyorum sen derstesin diyor hep bir bahanesi var. Normal zamanda da böyle olduğunu söyleyince dikkat edeceğim diyor ama bu kaçıncı kez bu konuşmayı yapışım ve hiçbir değişiklik yok. 10 gün oldu buluşalı, ne zaman görüşeceğiz diye sormuyor. İki kere görüştük ikisinde de buluşmak için can atıyordu simdi o kadar istekli değil. Ben söyleyince haftaya görüşelim çok yoğundu bu hafta biliyorsun dedi. Ben söyledim diye mecburen buluşacak benimle sanki. Bir şeyleri ben söyledim diye yapsın istemiyorum. Kendi içinden gelmesi lazım. İnsan günde 1 kez arar değil mi sesini duyayım daha kaliteli bir iletişim olsun diye ama onda öyle bir çaba yok hiç aranaz beni. Benim istediğim ilişki tarzı bu değil. Uzatmadan bitirmeyi düşünüyorum
Neye dayanarak bunu söylüyorsun demişAnladım yani böyle durumlarda baktı ki sen ilgini kendini çekmeye başladın aslında yalandan bile olsa üstüne düşmesi gerekirdi. Yani neden böyle diye sormasa bile en azından biraz olsun üstüne düşmesi gerekirdi. Sanki kalsanız da gitseniz de umurunda olmayacak gibi. Yol yakınken boşverin sonra elde kalan boşuna çabalanmış ama sonuç alınamamış bir zaman ziyanı oluyor sadece. Gencecik insanlarsınız neden kırk yıllık evliler gibi olsun ki? Açık açık konuşmalısınız. İstediğiniz ilişki tarzının bu olmadığını söylemelisiniz. Sonucu buraya da yazın bence.
Derdimi anlattım moralim çok bozuk başım çatlıyor sen gelmiş bana ne diyorsun insan istemediği halde böyle bir yola girer mi dedi ben napayim bilmiyorum ki dedi iyi tamam bir şey demiyorum dedim tamam dedi bittiAnladım yani böyle durumlarda baktı ki sen ilgini kendini çekmeye başladın aslında yalandan bile olsa üstüne düşmesi gerekirdi. Yani neden böyle diye sormasa bile en azından biraz olsun üstüne düşmesi gerekirdi. Sanki kalsanız da gitseniz de umurunda olmayacak gibi. Yol yakınken boşverin sonra elde kalan boşuna çabalanmış ama sonuç alınamamış bir zaman ziyanı oluyor sadece. Gencecik insanlarsınız neden kırk yıllık evliler gibi olsun ki? Açık açık konuşmalısınız. İstediğiniz ilişki tarzının bu olmadığını söylemelisiniz. Sonucu buraya da yazın bence.
Neye dayanarak bunu söylüyorsun demiş
peki o zaman madem bir ilişkiye ayıracak zamanı yok, madem senin problemlerin onun için önemli değil herkes kendi yoluna gitsin o zaman.Derdimi anlattım moralim çok bozuk başım çatlıyor sen gelmiş bana ne diyorsun insan istemediği halde böyle bir yola girer mi dedi ben napayim bilmiyorum ki dedi iyi tamam bir şey demiyorum dedim tamam dedi bitti
Aynen öyle elde edene kadar geçici heves demek mi böylelerinin. Bu kişi de ilk basta müsait olmasa dahi yok ya konuşalım diyen biriydi sürekli konuşmak isterdi konuşmak için bahane arıyorum resmen derdi. Elde edince, ilerleyince böyle oldu. Çok isteseydi biraz çaba gösterirdi zaten. Napayım bilmiyorum ki ne demek ya? Devam etmek isteyen insan bir çaba gösterir. İstemediğim halde seninle neden böyle bir yola gjreyim ki diyo ben ne bileyim belki gönül eğlendirmek içindir.peki o zaman madem bir ilişkiye ayıracak zamanı yok, madem senin problemlerin onun için önemli değil herkes kendi yoluna gitsin o zaman.
hayır ben de benzer şekilde terslendim üstelik çok yeni yani. yok ben günde bin tane insanla uğraşıyorum, kendime de aileme de zaman ayıramıyorum, ben sizin gibi rahat değilim, dinlenmeye bile vaktim yok sen beklenti içindesin falan dedi. ama aynı insan ilk tanıştığımız zamanlarda sırf 10 dk'lığına bile arabasına atlayıp beni görmeye gelmeyi teklif eden insandı hem de defalarca. yani isteyince herkes her şeyi yapabiliyor emin ol. bunlar bahane değil. kendi yağında kavrulacak kimseyi de hayatına alıp beklentiye sokmayacak o zaman böyleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?