tam olarak bu kadının hayatınizdaki yeri nedir ona göre yorum yapalımMerhaba
İletişim kurmayacağı kişileri asla ama asla rehberinde tutmayan bir kadın, biz iletişimi kestiğimiz halde neden beni silmedi? Silmediğinden eminim rehberinde ekli olmayanlara fotoğrafı, durumu her şeyi kapalı. Aşırı keskin kuralları olan biri iletişim kurmazsa kesinlikle siler hatta engeller bunu da biliyorum.
Dişil enerjili bakış açılarına ihtiyacım var :)
Düzelttim soruyu.tam olarak bu kadının hayatınizdaki yeri nedir ona göre yorum yapalım
Benim fotoğrafım herkesa açık :)Aradığında açmamak için
Tamam ama kadını aradın diyelim, sanki foton mu çıkacak ,numaran çıkacak. Adın olursa en azından açmaz,kafası rahat olur.Benim fotoğrafım herkesa açık :)
Öyle biri değil.Bigün işine yarayacağınızı düşünüyodur belki , menfaat vs
Aramıyorum ben arama yapmıyorum yazarak iletişim kuruyorumTamam ama kadını aradın diyelim, sanki foton mu çıkacak ,numaran çıkacak. Adın olursa en azından açmaz,kafası rahat olur.
Burada konu yönelim değil, zaten gizlemiyorum da ama konumuza odaklanalım lütfenSoruyu soranin erkek olmayacağına göre en cinselsiniz galiba . Demek ki hala seviyor ne deym
bir kaç ay, ama arada yazıştık bir iki kere.Ne kadar süre geçti iletişim kesileli. Hemen silmez ama bir süre sonra silecektir belki.
Hayır umutlanmayı çoktan geçtik, fazla tartışma yaşandı sadece anlamaya çalışıyorum, bu konularda yani kadınsı bakış açıları konusunda iyi değilim.Belki tüm kapıları kapatmak istemiyor yada siz onu farklı tanıyorsunuz,kimseyi silmiyordur belkide,size öyle aksettirmiş olabilir.
Sizin hisleriniz bitmedi sanırım hala bir umut besliyorsunuz dogru mu anladım bilmiyorum ama bence umutlanacak bir durum yok.
Merhaba
İletişim kurmayacağı kişileri asla ama asla rehberinde tutmayan bir kadın, biz iletişimi kestiğimiz halde neden beni silmedi? Silmediğinden eminim rehberinde ekli olmayanlara fotoğrafı, durumu her şeyi kapalı. Aşırı keskin kuralları olan biri iletişim kurmazsa kesinlikle siler hatta engeller bunu da biliyorum.
PS: Flört ediyorduk ama iletişim sorunu yaşayıp tartıştık, bı kaç hafta önce medenice yolları ayırdık.
PS2: Önyargılı olanlar yazmazsa sevinirim, fazlasıyla karşılaşıyorum zaten bir de burada uğraşamam.
iliskinin başları duyguların en yoğun olduğu dönemlerdir genellikle,siz istesenizde bırakmaz merak etmeyin,henüz gerçekleşmemiş kurulan hayaller,havada kalmış söylenmemiş sözler fln,kimse bunları uzun süre içinde tutamaz,yarım kalmış bir ilişki genellikle tamamlanmadan bitmez,ya mutlu biter yada mutsuz ama nihayete varır yani.Merhaba
PS: Flört ediyorduk ama iletişim sorunu yaşayıp tartıştık, bı kaç hafta önce medenice yolları ayırdık.
PS2: Önyargılı olanlar yazmazsa sevinirim, fazlasıyla karşılaşıyorum zaten bir de burada uğraşamam.
PS3: Umarım o da burada değildir
ama biz flört aşamasını geçemedik, hayaller falan yoktu en azından konuşulan hayaller olmadı. Ama sanırım ben yazarsam kim olduğumu anlasın diye silmiyordur henüz... Dişil enerjisi yüksek bakış açılarını/davranışları vb. gerçekten anlayamıyorum..iliskinin başları duyguların en yoğun olduğu dönemlerdir genellikle,siz istesenizde bırakmaz merak etmeyin,henüz gerçekleşmemiş kurulan hayaller,havada kalmış söylenmemiş sözler fln,kimse bunları uzun süre içinde tutamaz,yarım kalmış bir ilişki genellikle tamamlanmadan bitmez,ya mutlu biter yada mutsuz ama nihayete varır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?