- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Ben kanlı bıçaklı olmadıysam ki çok nadirdir bu zaten,kimsenin numarasını öyle hırsla hemen silmiyorum. Aklıma gelmiyor daha doğrusu.Hayır umutlanmayı çoktan geçtik, fazla tartışma yaşandı sadece anlamaya çalışıyorum, bu konularda yani kadınsı bakış açıları konusunda iyi değilim.
İşte o tam tersi biri bu konuda eminim. Çabuk yükselen(gerilen), kuralları olan ve taviz vermeyen, siyah beyaz bakan biri. Konuşmayacaksa, hayatında olmayacaksa engeller anında :) tabii biz kanlı bıçaklı değiliz iki yetişkin gibi vedamızı ettik yollarımıza gittik ama ben durup durup bir kaç kez yazdım yine yazarım diye silmemiştir en ihtimal bu.Ben kanlı bıçaklı olmadıysam ki çok nadirdir bu zaten,kimsenin numarasını öyle hırsla hemen silmiyorum. Aklıma gelmiyor daha doğrusu.
Evliyim halihazırda ama evlenmeden önce de böyleydi bu. Bana hep komik gelmiştir numara sil,heryerden engelle muhabbeti. Bu sebeple özellikle kalkip silmem. Silmedim de eski erkek arkadaşlarımin numaralarını.
Ha zaman içerisinde senede 1 belki 2 senede 1 telefon rehberine vakit bulup bakarsam aaa bu kişi kimdi deyip sildiğim oluyor.(çocuklar sebebiyle tanıştığım ama normalde görüşmeyeceğim insanlar oluyor genelde bu bakıyorum yıllardır konuşmamışız zaten,kizımin okul arkadaşının annesi vb) Ama dur bununla küstüm hemen silmeli,engellemeliyim kafasına girmiyorum.
Bana normal geldi silmemesi bu sebeple. Ama bir başkası farklı davranabilir pek tabi.
Evet. Duyguları olduğunu sanmıyorum.Soruyu soranin erkek olmayacağına göre en cinselsiniz galiba . Demek ki hala seviyor ne deym
Olabilir tabi ki.İşte o tam tersi biri bu konuda eminim. Çabuk yükselen(gerilen), kuralları olan ve taviz vermeyen, siyah beyaz bakan biri. Konuşmayacaksa, hayatında olmayacaksa engeller anında :) tabii biz kanlı bıçaklı değiliz iki yetişkin gibi vedamızı ettik yollarımıza gittik ama ben durup durup bir kaç kez yazdım yine yazarım diye silmemiştir en ihtimal bu.
ama işte o flört aşamasında ben gelinlik modeli düsünen insanlar tanıdımama biz flört aşamasını geçemedik, hayaller falan yoktu en azından konuşulan hayaller olmadı. Ama sanırım ben yazarsam kim olduğumu anlasın diye silmiyordur henüz... Dişil enerjisi yüksek bakış açılarını/davranışları vb. gerçekten anlayamıyorum..
O kurallarını esnetmiyor işte en azından bana karşı esnetmiyor, esnetse telafi etmeye çalışırdık flört kötü bitti ama iletişimi bitirirken sakin ve iki yetişkin gibiydik.Olabilir tabi ki.
Belkide sandıgıniz kadar kötü ayrılmamışsınızdır.
Öte yandan insanlar yüzde yüz standart bunu böyle yapacaklar diye birşey yok bence. Herkes kurallarını esnetebilir zaman zaman,kişiye göre değişkenlik gösterebilir bazı şeyler. Sizinle görünmekten rahatsız olmuyor demek ki.
Hmm.. Dediklerinizi düşünmemiştim(düşünememiştim) o da ilk zamanlar çok hevesliydi çok içtendi kendisini güvenle açabilmişti ben acele edip hevesini kırdım ama tamamen tecrübesizliğimdendi, sonradan telafi etmeye çalıştım ama o süreci de yönetemedim.. Yok o benim kadar değildir ya hisleri yoktu bence yani bunu da anlayamadıysam başka tabiiama işte o flört aşamasında ben gelinlik modeli düsünen insanlar tanıdımo evre en heyecanlısı,tanımak istiyorsun,konuşmak istiyorsun,birşeyler paylaşmak istiyorsun,işte onlar havada kalıncada tamamlanmamış oluyor,böyle oluncada geri dönmek kaçınılmaz,bakın mesela siz konu açacak kadar düşünüyorsunuz onu,demekki doğru bir tespit yapmışım,o da şimdi bu şekildedir muhtemelen.
Esnetmiş bile ama. Numaranizı silmemiş, ki eminsiniz bu konuda hemen sildiğinden.O kurallarını esnetmiyor işte en azından bana karşı esnetmiyor, esnetse telafi etmeye çalışırdık flört kötü bitti ama iletişimi bitirirken sakin ve iki yetişkin gibiydik.
Ben erkek gibi değilim zaten bu eril dişil enerjilerinde cinsiyetle ilgisi yok ama dişil enerjim düşük ama yok değil elbette ve kadınları anlamıyorum :) Arkadaşların verdiği cevaplar da bakış açımı genişlettiBence sizde dişil enerji ile bu soruyu soruyorsunuz,diğer türlü umursamazdiniz bu kadar böyle önemsiz bir detayı..
Tabii ki isterdim, tüm yanlış anlaşılmaları telafi edip bir birimize iyi gelmeye devam etmemizi isterdim, buraya da ''hala sizi düşünüyor yazar vb.'' cevaplar almak için yazmadım gerçekten, öyle basit düşünen toy biri değilim sadece kadın bakış açılarına ihtiyacım vardı(erkek misin diyenler olur şimdi DEĞİLİM :) )Bilmiyorum cunku ben kimsenin numarasini silmekle ugrasmadigim icin onemsiz bir ayrinti benim icin.
Peki siz neden silmiyor olsun istersiniz? Tekrar iletisime gecmek istiyor musunuz, acik kapi birakmasi sizi mutlu eder miydi?
Belki sonra tekrar ulaşacaktır belki de unutmuştur. Sizin aklınız kaldı galiba sorduğunuza göre
Wapa dan mı tanıştınız lezce'den mi
Konuşurken esnek değil işte :)Esnetmiş bile ama. Numaranizı silmemiş, ki eminsiniz bu konuda hemen sildiğinden.
Olsun ben anladım sizi :)Kesinlikle kötü ayrılmadığınız için belki de kalbiniz kırılmasın diye şimdilik dursun demiştir. Bir iki hafta sonra sessiz sedasız silebilir.
Not: Aynı cümlede hem kesinlikle hem belki demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?