Bunun için bile sen kim köpeksin diye haddini bildirir, bilmemeye devam ederse de bi güzel boşardım. Tipini s..evmediğim.Bazen dediklerimi dalgaya alıyor,bazen sen ne anlarsın modunda bakış atıyor.
Ben markete gidiceğini düşündüm öyle konuşmuştuk çünkü bizim ilçeye 10-15 dk lık yola gitti fakat ben suçlu oluyorum hesap soruncadaİyi de markete gidiyorum deyip başka ilçeye geçen adama nasıl güveniyorsunuz ki?
Evli kalmak,çocuk yapmak çok büyük risk bence.
28-32 3.5 yıllıkKac yillik evlisiniz, yaslariniz kac?
Üzüldüm gerçekten.Ben markete gidiceğini düşündüm öyle konuşmuştuk çünkü bizim ilçeye 10-15 dk lık yola gitti fakat ben suçlu oluyorum hesap soruncada
Evet herkesin yanında öyleEski eşim de aynen eşiniz gibiydi. Ne düşünüyor, ne hissediyor, ne planlıyor bilemezdim. Kısa kısa konuşurdu. ben sordukça anlatırdı fln. Yapı meselesi bence de, kendi ailesinin, arkadaşlarının yanında da öyleyse.
O kadar güvenilmeyecek bir şey değil bence yaptığı. 15 dakika uzakta oturan ailesinin yanına gitmiş. Güvenilmez değil ama düşüncesiz. En azından arayıp ben bir annemlere uğrayacağım denir tabi.Ben markete gidiceğini düşündüm öyle konuşmuştuk çünkü bizim ilçeye 10-15 dk lık yola gitti fakat ben suçlu oluyorum hesap soruncada
Aslında yapı olarak sert durur ama benden çekindiğini düşünüyorum.Aslında dırdırcı biri değÜzüldüm gerçekten.
Ama maalesef bazı sorunlar çözümsüz kalıyor.
Adamı değiştirmek mümkün değil.
Bazı erkekler çok terbiyesiz gerçekten.
Annelerine gittiğinde bazen saklıyor gibi geliyo ne gerek var dicem diye mi bilmiyorum ben seni markete diye gönderdim niye gittin dicem diye mi bilmiyorum artık annesine ilaç götürmüş ama arayıpta söyleyebilir ben arayınca öğreniyorumO kadar güvenilmeyecek bir şey değil bence yaptığı. 15 dakika uzakta oturan ailesinin yanına gitmiş. Güvenilmez değil ama düşüncesiz. En azından arayıp ben bir annemlere uğrayacağım denir tabi.
Senden çekinmek mi?Aslında yapı olarak sert durur ama benden çekindiğini düşünüyorum.Aslında dırdırcı biri değ
Annelerine gittiğinde bazen saklıyor gibi geliyo ne gerek var dicem diye mi bilmiyorum ben seni markete diye gönderdim niye gittin dicem diye mi bilmiyorum artık annesine ilaç götürmüş ama arayıpta söyleyebilir ben arayınca öğreniyorum
Benim eski eşimin ailesi de bizim 4 5 apartman yanımızda oturuyorlardı, eşim işten çıkınca haftada 2 3 gün eve gelmeden uğrar, biraz oturup, ordan alınacaklar varsa alır eve öyle gelirdi, ben hiçbir zaman bunu beni yok saymak olarak düşünmedim. Uğramış yani olabilir. Sizin eşiniz de yakın diye ya dediği gibi ilaç götürmek için yada bir bakmak için uğrayabilir ama tabi markete çıkıyorum derken söyleyebilirdi size, onu neden söylememiş bilmiyorum, çok takılacak bir şey değil bence.. Ama genel olarak arada sohbet olmaması kötü. Bizim de yoktu, içince konuşurdu sadece. İçmediğinde, ağzından kerpetenle laf alırdım ve göz teması da fazla kuramazdı. Herkesle öyleydi ama. Siz de eşinizi düzeltemezsiniz bence , karakteri böyle çünkü, evlenmeden farkedecektiniz bunları şikayetçiyseniz.Aslında yapı olarak sert durur ama benden çekindiğini düşünüyorum.Aslında dırdırcı biri değ
Annelerine gittiğinde bazen saklıyor gibi geliyo ne gerek var dicem diye mi bilmiyorum ben seni markete diye gönderdim niye gittin dicem diye mi bilmiyorum artık annesine ilaç götürmüş ama arayıpta söyleyebilir ben arayınca öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?