Benimki haftanin 5 gunu , 4 5 bira icmis olarak geliyordu eve, o yuzden anlasamadik 6 ayda bosandik zaten. Normal halinde sohbeti hic yoktu, agzindan laf aliyordum resmen , goz temasi da pek kurmuyordu kimseyle, ozguveni cok dusuk sanirim. Alkol alinca o ona ozguven yukluyor, daha rahat davraniyor ve konusuyordu. Benim eski erkek arkadasim da ayniydi demissiniz de o yuzden alkolu merak ettm.Cok nadir arkadaslariyla 2 bira icerdi. Kimisine gore hicbir sey ama bana gore cok sey
O da normalde goz temasi kurmadan konusurBenimki haftanin 5 gunu , 4 5 bira icmis olarak geliyordu eve, o yuzden anlasamadik 6 ayda bosandik zaten. Normal halinde sohbeti hic yoktu, agzindan laf aliyordum resmen , goz temasi da pek kurmuyordu kimseyle, ozguveni cok dusuk sanirim. Alkol alinca o ona ozguven yukluyor, daha rahat davraniyor ve konusuyordu. Benim eski erkek arkadasim da ayniydi demissiniz de o yuzden alkolu merak ettm.
adam evli olduğunun farkında mı?Merhaba,
Eşimle iletişim problemimiz var.Kendisi kapalı kutudur,çok her şeyi paylaşmayız.Ben de çok konuşkan biri değilimdir ama eşimle rahatla bir şey konuşamıyorum.Bazen dediklerimi dalgaya alıyor,bazen sen ne anlarsın modunda bakış atıyor.
Mesela arabayı değiştirmek istiyorum,çünkü o da memnun değil aslında o da değiştirmek istiyor.Diyorum ne zaman değiştiricez kredi çekip ikimiz öderiz daha cabuk biter hem çocuk kreşe başlayana kadar ödemiş oluruz diyorum.Bana daha dur bakalım deyip duruyo açıklayıcı hiçbir şey paylaşmıyor yani demek istediğim düşündüğü şeyleri açık açık paylaşmaz benimle.
Dün ben onu markete diye uğurladım o annelerine gitmiş anneleri ilçe dışında oturuyor.Ben arayınca öğreniyorum onu nerde olduğunu.Sonra tekrar aradım yemege ne zaman geliceksin diye gelicem diyor.Sonra gelince bir baktım yemek yemiş bende onu bekliyorum.Sonra bir şey deyince üste çıkıp sinirlendi.Ben sormamışım ona nereye gittiğini iyi de ben seni markete uğurluyorum ne biliyim başka yere gidiceğini.
Kısacası aramızda öyle sohbet ortamı fln yok kavga ortamıda yok işten yorgun gelıyo dıye genelde tv karsısında uzanır tv izler.Ne yapmalıyım ben sıkıldım bu durumdan kocamla muhabbet etmek istiyorum benimle bir şeyler paylaşssın istiyorum ama yapı meselesi sanırım
Hayır yok evcimen biridir sürekli evdedir aslında pazar gunu market ihtiyacı vs varsa çıkarAlkol var miydi?
Görücü değil aslında istiyerek evlendik 1.5 yıl sonra evlendik fakat araya askerlik fln girdi o yüzden çok uzun yaşayamadıkFikir verebilmek için sormak isterim özel değilse görücü usulü mü evlendiniz ? kısa bir sevgililik dediğiniz dönem nişanlı kaldığınız süre midir acaba ?
Nişanlı kaldığınız sürede eşiniz askere gitmiş anladım işte bu yüzden iletişimsizlik oluyor evlenince tanımaya başlamışsınız birbirinizi o zaman da aslında iş işten geçmiş oluyor.Umarım aranızdaki bu soruna çözüm bulabilirsiniz çünkü iletişimsizlik gerçekten bir zaman sonra insanı yıpratıyor.Görücü değil aslında istiyerek evlendik 1.5 yıl sonra evlendik fakat araya askerlik fln girdi o yüzden çok uzun yaşayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?