İLETİŞİMSİZLİK

Bu özellikler de benim Ex kişisinde vardı. Demek ki arada böyleleri çıkıyor

bazi konular o kadar uzak ki insan kafasinda canlandiramiyor.

Mesela arac konusu, siz fikrinizi soylediniz, o da ne gerek var bakisi atti, sonra konu kapaniyor mu?
Siz ne dusunuyorsun soyle ona gore plan yapalim diye sormuyor musunuz?

veya bu yemege beklediginiz gun yemek yiyip gelmesi, siz sormuyor musunuz ben seni yemege bekledim, neden haber vermedin diye. konu oylece kolayca kapaniyor mu?

ya ben herhalde cok huysuz bir insanim, su anlattiklarinizin bir tanesinde bile he tamam deyip konuyu kapatmazdim. Tamam cok buyuk meseleler degil de neden yani neden?

Çok uzun sevgililik dönemi yaşamadık

Aslında beraber aktivitelere katılır ama kendi yapısı olduğunu da düşünüyorum herkesin yanında öyle fakat aile olarakta insan her şeyi paylaşmak istiyor

Aslında beraber aktivitelere katılır ama kendi yapısı olduğunu da düşünüyorum herkesin yanında öyle fakat aile olarakta insan her şeyi paylaşmak istiyor
Evet büyük ihtimalle karakteri böyle ama size saygı duymadığını hissediyorsunuz bunun önüne gecmesi lazım. Yani araba konusunda mesela ben böyle düşünüyorum gel orta yolu bulalım gbi yaklasabilirsiniz. O da makul olmak zorunda bana kalırsa.

genelde bir yere gıdıyorum dıyıp başka yerden çıkan erkeklerde bır sıkıntı çıkabilir.
sızın durumunuz bu sekılde olmayabilir ama sizi aldatıyor olabılır mı?
bu ıhtımali lütfen goz onunde bulundurun eger gerçekten sıkıntı dedıgınız sey ıletısımsızlık degılse

Zaten bende sinirleniyorum ama o da sinirlenince uzamasın diye susuyorum

Böyle adamlara sorsanız da değişmiyor ki. Cevap bile vermezler. MEsela eminim araba konusunda her iki taraf da görüşünü bir defa dile getirmiştir ama konunun devamı kesin gelmemiştir. Niye? Çünkü adam kendi bildiğini yapacak.

Yemeğe beklersin, geleceğim der ama yiyip de gelir. Bir de üstüne 'Sen beklemeyip yeseydin' derler. İnsanı çıldırtırlar.

her zaman değil bu ailesi olunca genelde öyle oluyor

Zaten bende sinirleniyorum ama o da sinirlenince uzamasın diye susuyorum

ah ah kadinlarimiz uzamasin deyip konulari kapatmasalar keske.
Ben hobi olarak bile tartisabilen bir insan oldugum icin (asla kavga etme bagirma cagirma seklinde degil ) genelde istedigimi alirim, hani benim istedigim olur anlaminda demiyorum bunu, en azindan sordugum soruya net cevap alirim anlaminda. Bence siz de biraz uzatin konulari, azicik tartismadan bir sey olmaz, aksine hic tartismayip da biriktirdiginizde cozumsuz noktaya gelirsiniz.

Evet bende size katılıyorum cünkü konu sahibi içine ata ata doluyor ve bosyere biriktirmiş oluyor belki de...

Sohbet etmeyi bırak bir kenara tamam bazı erkekler çok konuşmuyor olabilir ama bu adam ilçe değiştiriyor haber vermiyor enteresan çok büyük kopukluk var aranızda malesef nasıl düzelir bilmiyorum allah sabır versin size.

Tartışsamda cevap alamamki öyle bir tip

Esiniz sizi sallamiyor. Iletisimsizlikle alakasi yok. Markete diyip annesine gidiyor. Siz yemeginizi yeyin beklemeyin demiyor. Ayni seyi sen yapsan ne olurdu? Evlilik bunun neresinde?

Bana kriz geçirtir bu durumlar ayrılığa kadar gider yani o yüzden yprum yapmayayım....Asla hoşlanmam onemsemeyen tiplerden...nefret ettiğim erkek tipi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…