Bu özellikler de benim Ex kişisinde vardı. Demek ki arada böyleleri çıkıyorBenim eski eşimin ailesi de bizim 4 5 apartman yanımızda oturuyorlardı, eşim işten çıkınca haftada 2 3 gün eve gelmeden uğrar, biraz oturup, ordan alınacaklar varsa alır eve öyle gelirdi, ben hiçbir zaman bunu beni yok saymak olarak düşünmedim. Uğramış yani olabilir. Sizin eşiniz de yakın diye ya dediği gibi ilaç götürmek için yada bir bakmak için uğrayabilir ama tabi markete çıkıyorum derken söyleyebilirdi size, onu neden söylememiş bilmiyorum, çok takılacak bir şey değil bence.. Ama genel olarak arada sohbet olmaması kötü. Bizim de yoktu, içince konuşurdu sadece. İçmediğinde, ağzından kerpetenle laf alırdım ve göz teması da fazla kuramazdı. Herkesle öyleydi ama. Siz de eşinizi düzeltemezsiniz bence , karakteri böyle çünkü, evlenmeden farkedecektiniz bunları şikayetçiyseniz.
Çok uzun sevgililik dönemi yaşamadıkBenim eski eşimin ailesi de bizim 4 5 apartman yanımızda oturuyorlardı, eşim işten çıkınca haftada 2 3 gün eve gelmeden uğrar, biraz oturup, ordan alınacaklar varsa alır eve öyle gelirdi, ben hiçbir zaman bunu beni yok saymak olarak düşünmedim. Uğramış yani olabilir. Sizin eşiniz de yakın diye ya dediği gibi ilaç götürmek için yada bir bakmak için uğrayabilir ama tabi markete çıkıyorum derken söyleyebilirdi size, onu neden söylememiş bilmiyorum, çok takılacak bir şey değil bence.. Ama genel olarak arada sohbet olmaması kötü. Bizim de yoktu, içince konuşurdu sadece. İçmediğinde, ağzından kerpetenle laf alırdım ve göz teması da fazla kuramazdı. Herkesle öyleydi ama. Siz de eşinizi düzeltemezsiniz bence , karakteri böyle çünkü, evlenmeden farkedecektiniz bunları şikayetçiyseniz.
Aslında beraber aktivitelere katılır ama kendi yapısı olduğunu da düşünüyorum herkesin yanında öyle fakat aile olarakta insan her şeyi paylaşmak istiyorEvliliklerin çoğu aynı evde yasamadan yapılıyor dolayısıyla huyunu, suyunu da öğrenemiyorsunuz. Sonuçta sonradan değişmedi değil mi?
Bence esinizle ciddi ciddi konusun, zaman kavramı konusunda da sıkıntı yasıyor olanilir. Bir gidip uzun süre gelememe mesela?
Ortak aktiviteler edinin ama onun da çabalaması gerekiyor. Tek taraflı Bi ilişki yürümez. 15 dklık yola gidip annesine uğramasında Bi sıkıntı yok ama yemeğe bekleyeceğinizi biliyor, haber vermiyor bu sıkıntı. Yoksa gün içinde bende oraya gidicem buraya gidicem demem esime eğer evde beni beklemiyorsa.
Evet büyük ihtimalle karakteri böyle ama size saygı duymadığını hissediyorsunuz bunun önüne gecmesi lazım. Yani araba konusunda mesela ben böyle düşünüyorum gel orta yolu bulalım gbi yaklasabilirsiniz. O da makul olmak zorunda bana kalırsa.Aslında beraber aktivitelere katılır ama kendi yapısı olduğunu da düşünüyorum herkesin yanında öyle fakat aile olarakta insan her şeyi paylaşmak istiyor
Zaten bende sinirleniyorum ama o da sinirlenince uzamasın diye susuyorumbazi konular o kadar uzak ki insan kafasinda canlandiramiyor.
Mesela arac konusu, siz fikrinizi soylediniz, o da ne gerek var bakisi atti, sonra konu kapaniyor mu?
Siz ne dusunuyorsun soyle ona gore plan yapalim diye sormuyor musunuz?
veya bu yemege beklediginiz gun yemek yiyip gelmesi, siz sormuyor musunuz ben seni yemege bekledim, neden haber vermedin diye. konu oylece kolayca kapaniyor mu?
ya ben herhalde cok huysuz bir insanim, su anlattiklarinizin bir tanesinde bile he tamam deyip konuyu kapatmazdim. Tamam cok buyuk meseleler degil de neden yani neden?
Böyle adamlara sorsanız da değişmiyor ki. Cevap bile vermezler. MEsela eminim araba konusunda her iki taraf da görüşünü bir defa dile getirmiştir ama konunun devamı kesin gelmemiştir. Niye? Çünkü adam kendi bildiğini yapacak.bazi konular o kadar uzak ki insan kafasinda canlandiramiyor.
Mesela arac konusu, siz fikrinizi soylediniz, o da ne gerek var bakisi atti, sonra konu kapaniyor mu?
Siz ne dusunuyorsun soyle ona gore plan yapalim diye sormuyor musunuz?
veya bu yemege beklediginiz gun yemek yiyip gelmesi, siz sormuyor musunuz ben seni yemege bekledim, neden haber vermedin diye. konu oylece kolayca kapaniyor mu?
ya ben herhalde cok huysuz bir insanim, su anlattiklarinizin bir tanesinde bile he tamam deyip konuyu kapatmazdim. Tamam cok buyuk meseleler degil de neden yani neden?
her zaman değil bu ailesi olunca genelde öyle oluyorgenelde bir yere gıdıyorum dıyıp başka yerden çıkan erkeklerde bır sıkıntı çıkabilir.
sızın durumunuz bu sekılde olmayabilir ama sizi aldatıyor olabılır mı?
bu ıhtımali lütfen goz onunde bulundurun eger gerçekten sıkıntı dedıgınız sey ıletısımsızlık degılse
Zaten bende sinirleniyorum ama o da sinirlenince uzamasın diye susuyorum
Evet bende size katılıyorum cünkü konu sahibi içine ata ata doluyor ve bosyere biriktirmiş oluyor belki de...ah ah kadinlarimiz uzamasin deyip konulari kapatmasalar keske.
Ben hobi olarak bile tartisabilen bir insan oldugum icin (asla kavga etme bagirma cagirma seklinde degil ) genelde istedigimi alirim, hani benim istedigim olur anlaminda demiyorum bunu, en azindan sordugum soruya net cevap alirim anlaminda. Bence siz de biraz uzatin konulari, azicik tartismadan bir sey olmaz, aksine hic tartismayip da biriktirdiginizde cozumsuz noktaya gelirsiniz.
Tartışsamda cevap alamamki öyle bir tipah ah kadinlarimiz uzamasin deyip konulari kapatmasalar keske.
Ben hobi olarak bile tartisabilen bir insan oldugum icin (asla kavga etme bagirma cagirma seklinde degil ) genelde istedigimi alirim, hani benim istedigim olur anlaminda demiyorum bunu, en azindan sordugum soruya net cevap alirim anlaminda. Bence siz de biraz uzatin konulari, azicik tartismadan bir sey olmaz, aksine hic tartismayip da biriktirdiginizde cozumsuz noktaya gelirsiniz.
Telefonunun şifresini biliyorum bildiğimden haberi yok telefonda bir şey yok bilmiyorum zaten bir yere çıkmaz normalde arkadaşalrıyla flnsiz yine de takıpte kalın bence.
Alkol var miydi?Bu özellikler de benim Ex kişisinde vardı. Demek ki arada böyleleri çıkıyor
Çok uzun sevgililik dönemi yaşamadık
Cok nadir arkadaslariyla 2 bira icerdi. Kimisine gore hicbir sey ama bana gore cok seyAlkol var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?