- Konu Sahibi challenger
kızlar ben sıze akıl danışmak ıstıyorum çok güzel giden bir ilişkim vardı taki bugüne kadar hayatımda benımle bu kadar ılgılenen bır ınsan daha bulamayacağımı cok ıyı bıildiğim fakat gerek benım geçmişteki hatalarmı gerek onun geçmişteki hatalarını tekrarlamaması ıcın paranoyak olmuş durumdayım herseyden bı sorun çıkaran bır ınsan oldum.kızları faceıne ekledıgı zaman kavga çıkarıyorum ve delı deli yorumlar yapıyorum bıttı bu iş diye sureklı bıtırme durumundayım ve sımdıye kadar hem cok yogun calısmayla hem annesıyle babasının arasını düzeltmesiyle hemde benimle uğraştı sürekli bitmeyecek dedi hep taki bu akşamüstüne kadar.bu akşam üstü otelden cıkıp eve gelıp evde gıyınıp ailesi ile dışarı çıkmış beyfendı çıkarkende arada facee gırmış fakat beni ne aradı nede mesaj attı sanki ben yokmuşum dıye davrandı bende dırek facee gırdıgını görünce otelde faceede gırebılıyorsun anlaşılan dıye kavga çıkardım cünkü bu imkansız telefnda mesajla oda napcm neden boylesın eger istiosan peşime adam tak:) dıye mesaj attı cıldırdım resmen sen ben yokmuşum gıbı davranıyorsun hareketlerın boyle dıye cevap vermedı bende cevap verecek ortada bırseyın yok dıye mesaj attım aılesı ıle oldugunu soyledı ve yorum yapmayacagım dedı kızdım.dedim bı mesaj atmak bu kadar zor olmamalı,bende artık takmıyorum ,oda peki dedi ve benden beklenen cümle geldi: sen benı adam yerıne koymuyorsun hareketlerinle bunu betlirttiyorsun bitsin dedim.oda hıcbır acıklama yapmadan öle düşünüyorsan oyledır artık yapacak bırseyım yok dedı .az once aradım öyle düşünüyorsan oyledır ne demek yerımde olsan sen ne düşünürdün diye sormak için kafam iyi iyi geceler dedı ve telefonu kapattı.yanı onun yerınde olsam ben bu kadar ılgı gösterıyorum hala benle ılgılenmıyorsun dıyo daha napım bıtsın derdım bunu dedirtecek noktaya geldim artık fakat onu cok sevıyorum kızlar ve ben sadece gözü dışarıya çıkmasından korktuğum ıcın bunları ıkımızede yaşatıyorum lutfen bana akıl verın durumu nasıl toparlarım ne yapmam lazım ben ona ıyı geceler aşkım demeden hıc uyumadım ve bunu duymadan tanıştıgımızdan berı fakat bu akşam oyle olmadısenağlamasenağlama