• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgi hastası oldum sanırım:(

aynen boyle ama bılmıyorum kafasında bitirdimi bitirmedimi napcağımı da bılmıyorum açıkcası tek bildiğim onu kaybetmekten korkuyorum...

Burda anlıyamadığım birşey var
Feyse bakmak , orda olan biteni bilmek
Sizden dahamı önemliymiş ?
Şayet bu kavgalarınızı bitirme gereği duysaydı
Feysini kapatırdı zaten
Artı ne üstüne düşüyorsun bu kadar allah aşkına ya
Biraz kendine gel , onun için değil kendin için birşey yap
Ve kendini bu kadar hırpalama ..

bende düzgün sekılde nasılsın canım napıyorsun dıye sorabılırdım saldırmanın anlamı yoktu zaten her seferınde kavga cıkaran boyutta oldugum ıcın bu haldeyız malesef...

arkadaşlar biz konuştuk.bıayda cok kavga çıkardığım için uzak kalmak istediğini kendimi düzeltmem gerektiğini ayrılmak istemediğini ama kendisininde ciddi bir ilişkisi yürütüp yürütemeyeceğinden emin olamadıgını bu şekilde devam ederse beni kırmaktan korktuğunu söyledi.kendimi düzelteceğimi söyledim pekı zamana bırakalım ıkımız ıcınde herseyın ıyı olması ıcın zamana ıhtıyacımız oldugunu belirtti.çok farklı hersey ama ben bırısıyle hıc bırlıkte olmadım ciddi anlamda dedı.

canım erkekler dırdıra gelemıyor pek
onun yerıne sen sakrak ol cılvelı ol ole olunca pesınden ayrılmıyorlar
senın bu yasadıgın olayın benzerını ben bundan oncekı sevgılı adayımda yasadım
ama ben sonunda baslamadan bıtsın demıstım
adamın burnundan 15 gun getırdım o heveslı cocuk gıttı yerıne bole lutfeden bır cocuk geldı
sonra ben ustune düştüm
onun yerıne o donemler keske dusmeseydım dıe dusundugum olmustur
nerdeyse bana da aynı lafları soylemıs
kuzum uzgunum adamın hevesı gıtmıs sen arayıp sordukca daha da havalanır gıbı gelıyor bana
onun yerıne o senı aradıgında gayet arkadasvarı ve hıc gelecegınızı sorgulamadan konusmalısın laf sokmadan bırsey soylemeden enerjık bı ses tonu ıle
onu ancak oyle kendıne tekrardan bağlarsın

arkadaşlar biz konuştuk.bıayda cok kavga çıkardığım için uzak kalmak istediğini kendimi düzeltmem gerektiğini ayrılmak istemediğini ama kendisininde ciddi bir ilişkisi yürütüp yürütemeyeceğinden emin olamadıgını bu şekilde devam ederse beni kırmaktan korktuğunu söyledi.kendimi düzelteceğimi söyledim pekı zamana bırakalım ıkımız ıcınde herseyın ıyı olması ıcın zamana ıhtıyacımız oldugunu belirtti.çok farklı hersey ama ben bırısıyle hıc bırlıkte olmadım ciddi anlamda dedı.

Bu adamdan sana hayır gelmez..
Bence bu zamanda siz tel numaraları ve ona ait ne varsa silin , onuda hemde..
Seven insan bu kadar basit birşeyden böyle anlamsız şeyler düşünmez , söylemez..

ben sürekli kavga çıkardığım için boyle olduk sürekli laf soktum ya hak verıyorum ona daha öncedende söylemiştim ve dün akşamda söyledim ben paranoyak bır manyakla uğraşmazdım coktan çekip giderdim aynı şeyleri yapsaydın neden hala yanımdasın dıye sordugumda değişmeni umuyorum zaman gerekıyor sadece eskı erkek arkadaşınla yaşadıklarını unutman ıcın ve böyle bır zaman geldiğinde bız asıl o zaman başlayacağız gerçekten ama suandada mutluyum senınle dedı.gece yatarken tekrardan ıyı geceler cnm dıye mesaj attı kı 1 haftadır atmıyodu bugun oldu gene aynı günaydın mesajım geldi ne demek ıstedıgını anlatması için ilk güzel denedi fazla ilgi görünce şımarıncada ilgisini kesmesi gerekıyordu.gelişmeler oldu dıye yazdım.şuanda ınanılmaz mutluyum ama gercekten artık bırseylerı sorgulamadan yaşamam gerektıgını ve suankı erkek arkadaşımın farklı bırısı oldugunu anladım ıyı oldu.

ben de böyleydim bir önceki iliskimde ve benim bu kuruntularım yüzünden iliskim alt üst oldu kötü son kacınılmaz yani simdi düsünüyorumda ne kadar gereksiz yere hırpalayıp, yıpratmısım iliskimizi herseyden önce kendine güvenmelisin cnm ve bi özür borclusun kesinlikle

Bu adamdan sana hayır gelmez..
Bence bu zamanda siz tel numaraları ve ona ait ne varsa silin , onuda hemde..
Seven insan bu kadar basit birşeyden böyle anlamsız şeyler düşünmez , söylemez..

sorunlardan dolayı bunalıp,korkmus olabilir birseylerin düzeleceginden emin olmak adına böyle bir acıklama yapmıs olabilir benneyaptımki

sorunlardan dolayı bunalıp,korkmus olabilir birseylerin düzeleceginden emin olmak adına böyle bir acıklama yapmıs olabilir benneyaptımki

aynen bu ben en baştan berı arkadaşları ile dışarıya çıkmasına takmış durumdayım vs, yaklaşık 1 ayda 5-6 kere kavga çıkardım ki kavga etmekten nefret eden birisi,kendi ailesi ile ilgili de problemleri var farklı birisi o ama en baştan beri ilgilendi hep ve en son ki kavgalarımızda onun yapmayacağını bilediğim halde onu suçladım buyuk kavgalar çıkarmaya kalktım doğal olarak korktu.ve düzeltmem için böyle bir yol izlemek zorunda kaldı çünkü normal şekilde davrandığında anlamadım..:gitme:

hayat'a
mesaj kutun dolu olduğu için çekilişiteki tüm arkadaşlara gönderdiğim mesajdan seni de haberdar etmek istedim

arkadaşlar hepimiz anneler gününde anne olsun olmasın birbirimize o güzel güne hediyler vermek için çekilişte toplandık
amaç sadece hediye değil aynı zamanda güzel dostluklar kurmak da olduğu için hepinizi anneler günü çekilişi topiğine hiç olmazsa günde 5 dk sohbete bekliyoruz

eski sevgililerin ile yasadiklarini sun anki sevgilinle kiyaslayip kafani bosu bosuna bulandirma derim.kendin ile ilgili süphelere düsüp cocugun sana güveni varken sinirlendikce bitsin dersen tadi kacar iliskinin oyuncak degil sonucta.(sadece "Dilin" söylemis olsa bile) hep erkekden sonsuz ilgi alaka beklemen yanlis olur cünkü zaman ilerledikce siz iliskiniz icin cabalicaksiniz

sevgili hayata
bugün anneler günü çekilşinde hediyeleri göndereceğimiz kişilerin adresleri bize özel mesajla bildirilecek ancak mesaj kutunuz dolu olduğu için mesajınız size ulaştırılamıyor lütfen topiğe uğrayıp yeni kurallar hakkında bilgi edinin
bir de mesaj kutunuzu temizleyin ki adres size ulaşabilsin

Bazı ufak şeyleri çok abartmışsın sanırım benim sevgilim de öyle biraz en ufak bi hatamda konuyu ayrılıga getiriyo beni çok seviyo onu da biliyorum ama bu tavırlar bazen insana o kadar ağır geliyo ki insan ne olacaksa olsun artık diyo.. Biz bu aşamalara çok geldik.. o da aynı senin gibi ufak şeylere kızdı kızdı lafı ayrılıga getirdi ben de en sonunda peki istedigin buysa ne diyim ki gibi laflar ettim ben öyle diyince kaybetme korkusu sardı o özür diledi.. bu olaylar çok kez yaşandı bizim ilişkimizde.. Seni seviyorsa mutlaka geri dönecektir fazla üstüne düşme fazla sıkma şu aralar canını bırak özlesin seni biraz yokluğunu hissettin bi süre bekle öyle at adımını derim ben :)

Back
X