Ilgi istegi

Evet canim. Insallah sikinti yasamam
Ama bu kadar ilgi ilgi dersen yaşarsın bi insanı gerçekten sevdiğin için onunla ol sana 40 yaşında adam ilgi gösterse sevse onada okey olcak gibisin yani rainy kendine dikkat et benden 5 yaş büyüksün ama senin için endişeleniyorum artık

Napiyim canim ilgiye acim biraz

Rainyy bazen gerçekten mi yazıyorsun yoksa trol müsün karar veremiyorum kendini geliştirecek bişeyler bul. Kaç yaşındasın? Üniversiteye hazırlan. Üniversite okuduysan iş bul. Hem ortamlara girer sosyalleşirsin ve kendine güvenin artar. Evde oturmaktan oluyor bunlar. Sürekli sosyal medyadan sevgili bulmaya çalışıyorsun. Sağlam ilişkiler kurabilen insanlar var ama senin karşına öyle birileri çıkmıyor.

Kız rainyy, kocamı tekmeleyip yataktan yuvarlıyorum çok sırnaşınca, ne ilgisi ne erkeği ayol bu sıcakta?
Dün gece temas etme banaaaaaağğğğ diye yanlışlıkla bacağı temas ettiği için ittim Sabah çarşafta ıslak portremiz çıkmıştı terden

Kizlar artik iliski istemiyorum. Erkeklerden sogudum artik. Ama ilgiye ihtiyacim var ve kimse bakmiyor size bakiyorlar mi?
Yani herhangi birinin bakımına muhtaç değilim şükürelim ayağım tutuyor kendime bakıyorum
. Sen TV izleme ,sosyal medya sureni azalt. oradaki romantik komdileri gerçek hayat saniyorsun. Evet her canlı gibi sevgiye ilgiye ihtiyacımız var ama seninki başka bir boyut ailenle aran nasıl ? Onlar tarafından sevildiğini hissediyor musun ? Annenle oturup kahkahayla bir kahve icebiliyor musun ? Sanki ailenle sıkıntın var eğer sıkıntı aileyse ilgiyi dışarda aramadan önce psikolojik olarak bazı şeyleri aşman daha sağlıklı olacak.

Annemle aram iyi suan ama onceden iyi degildi...

O zaman önce aile içindeki sevgi eksikliğini tamamla sonra başka insanlara sıra gelir. Sen bu içindeki ilgi ve sevgi açlığını doyurmadikca kötü birine denk geldiğim an hayatın kayar. Suistimale çok açık olursun.
Annemle aram iyi suan ama onceden iyi degildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…