- 3 Şubat 2018
- 6.640
- 25.396
- 548
- 28
Bir süredir buralarda yoktum canım, konunu görünce özlediğimi fark ettim hemen yazıverdimNe zamandir yazmiyordun canim konularima :)
Ama bu kadar ilgi ilgi dersen yaşarsın bi insanı gerçekten sevdiğin için onunla ol sana 40 yaşında adam ilgi gösterse sevse onada okey olcak gibisin yani rainy kendine dikkat et benden 5 yaş büyüksün ama senin için endişeleniyorum artıkEvet canim. Insallah sikinti yasamam
Bende ozledimBir süredir buralarda yoktum canım, konunu görünce özlediğimi fark ettim hemen yazıverdim
Napiyim canim ilgiye acim birazAma bu kadar ilgi ilgi dersen yaşarsın bi insanı gerçekten sevdiğin için onunla ol sana 40 yaşında adam ilgi gösterse sevse onada okey olcak gibisin yani rainy kendine dikkat et benden 5 yaş büyüksün ama senin için endişeleniyorum artık
Aglamam ben okadar da degilBakıyorlar ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.
Neden sence canim acaba kimseyemi bakmiyorlarBana da kimse bakmıyor
Bilmiyorum ki canım çok üzülüyorumNeden sence canim acaba kimseyemi bakmiyorlar
He ya nerden buluyorlar Di miKizlar hepinizinde esi nisanlisi var
EvetBilmiyorum ki canım çok üzülüyorum
He ya nerden buluyorlar Di mi
Ogluk kac yasinda simdi niye oyle dedin ablaŞimdi seni oğluma alayım desem oğluma yazık olur
Ahhh ah ne olacak senin halin?
Dün gece temas etme banaaaaaağğğğ diye yanlışlıkla bacağı temas ettiği için ittimKız rainyy, kocamı tekmeleyip yataktan yuvarlıyorum çok sırnaşınca, ne ilgisi ne erkeği ayol bu sıcakta?
Mutlu degil misinbakıyorlar da ahh neye yarar. evlendik barklandık çoluk çocuk sahibi oldukerken çekildim piyasadan....
Yani herhangi birinin bakımına muhtaç değilim şükürKizlar artik iliski istemiyorum. Erkeklerden sogudum artik. Ama ilgiye ihtiyacim var ve kimse bakmiyor size bakiyorlar mi?
Annemle aram iyi suan ama onceden iyi degildi...Yani herhangi birinin bakımına muhtaç değilim şükürelim ayağım tutuyor kendime bakıyorum
. Sen TV izleme ,sosyal medya sureni azalt. oradaki romantik komdileri gerçek hayat saniyorsun. Evet her canlı gibi sevgiye ilgiye ihtiyacımız var ama seninki başka bir boyut ailenle aran nasıl ? Onlar tarafından sevildiğini hissediyor musun ? Annenle oturup kahkahayla bir kahve icebiliyor musun ? Sanki ailenle sıkıntın var eğer sıkıntı aileyse ilgiyi dışarda aramadan önce psikolojik olarak bazı şeyleri aşman daha sağlıklı olacak.
Annemle aram iyi suan ama onceden iyi degildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?