ilgi manyağı eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgi manyağı dediğiniz kişi o dersi size yaptırmaz, her gün birlikte olmak değil masaj yapmanızı, 3 4 çeşit yemek, ne yapsa anlatsa övülmek hediyeler gibi gibi beklentileri olur. Eşiniz standart yeni evli bir erkek.

Erkeklerin şu küsme huyu sanırım kalıtsal, benim eşimde de var, başka arkadaşlarda da duyuyorum, beklediği bir şey olmasın, küsüyorlar. Bunun için yapıcı olmaya çalışırken taviz vermeyin sonra bunları hakkı olarak görecek, kendisine haksız olduğunu esprili şekilde uygun bir ortam da anlatmalısınız. Örneğin, akşam dersinden ne hoca nede öğrenci mutlu olmadığını ama bir süre idare etmek zorunda olduğunuz gibi bir cümle ile başlayabilirsiniz.

Erkekleri haksız oldukları konusunda ikna etmek çok zordur, doğru ortam doğru kelimeler ile başlamalısınız. Ben bunu kibar yolla beceremedim, biraz karşılıklı psikolojik savaşa girdim, şuan daha konforlu oldu hayatım... eğitim şart, öğretmeliyiz :)
konuşmamasından nefret ediyorum, diyorum ki her seferinde anlat, konuşalım, doğru düzgün anlatmıyo da işe gitti de mesajdan öğrendim daha ne düşündüğünü.
ilgi manyağı dediğim mesela önceki gün çok güzel vakit geçirdik, sadece bir gün sarılmayım böyle abartılı tepkiler. bu tepkileri ben yapmalıydım diye düşünüyorum erkeklerin sessizce trip atıp konuşmaması tuhafıma gidiyor :D
bir de cinsellikte reddedilmek çok zoruna gidiyor ama her gün istiyor, o konuda anormal ben olabilirim ama bende o kadar istek yok. yine de haftada 3-4 kere olması da az değil bana göre.

eşiniz ilgi manyağı değil bence.Yeni evliyseniz gayet normal.İştem gelmiş sizinle vakıt gecırmek ıstemıs yemek yapmamıssınız kolayda olsa yapmıs (bu nekadar buyuk lutuf bılemezsınız.Eşimin kahvaltı hazırladıgını bılmem )dersiniz var bişeyde dıyememış ama uzamış uyku saati gelmiş siz ancak boşalmışssınız yani evde akşam yalnız kalmış.Bunu çoğu zaman evde bende hıssedıyorum tek farkı eşim akşam erken uyuyor yemek yedıkten sonra.Geçende patladım mesela ıstedıgım çok degıl ıkı muhabbet bir dizi film izlemek eger sızın sureklı devam edıyorsa eşinizde bunalmış olabılır devamlılık etmıyorsa gönlünü almaya çalışın.Bugun guzel bır yemek yapın eşinize odaklanın ınanın yumuşar.Cinsellık konusunda da bız kadınlar herzaman ıstekli olmayabılırız ama erkeklerde istekli her an🤦‍♀️onu ıstemedıgınızı de anlıyor olabılır.Ama bunları konuşarak çözebılırsınız bence.
işten yorgun geliyor. ama sadece yemek konusunda yardım ediyor onu da bıraksın istemiyorum. yoksa kıyafetleri çorapları hep ortada, masada tabaklar hatta ekmek kalır, ekmeği poşete koy diye kaç kez uyarırırım kalır.
evet cinsellikte reddedilmek çok zoruna gidiyor. haftada 3-4 gün olmasına rağmen her gün istiyor. bende de pek istek yok, hatta çoğu zaman sırf o istediği için oluyo ama çaktırmıyorum. yine de o konuda çok trip yiyorum.

Bence bu biraz tatli dille halledemeyeceginiz seylee degil. Ona göre o gün hic ilgi göstermemissiniz. Biz esimle digeri eve gelse hep birbirimizi karsilariz, kisa da olsa. Belli ki kendini geri plana atilmis hissetmis (ilgi manyagi demeyelim de ama daha yogun ilgi istenilen zamanlardasiniz). Bence oturup bunlari güzel bir konusun. Evlilik bütün iliskileri ayni anda idare etme sanatidir. Essiniz, Anne, Kiz, Gelin, kardes, Calisan...Tüm bunlarin dengesini kurmak da bir ögrenme süreci iki taraf icinde

Quantum eşinle hiç iletişim kuruyor musun ? Ya da ailesi ile ? Konunu okumuştum yakalamışken sorayım dedim. :)
:) :) Kendim artık hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum sende hak verirsinki Bissu artık içimden gelmiyor. Eşim veya ailesi ararsa açıyorum telefonu bu kadar ve çok kısa konuşuyoruz onlar muhabbeti uzatırsa öyle uzuyor yoksa ben uzatmıyorum. Eşim çocuğu görmek istiyor görüntülü gösteriyorum eşimin ailesinde ise sadece kv haftada bir yada 2 haftada bir arar çocuk için ve kp ne yapıyor hiç haberim yok o tamamen kendini çekti.
Sonuç olarak eşimin gelmesini bekliyorum işte doktora gitmek için ama anlıyordur ve kabulleniyordur bence artık durumu. Zaten amacımda birazda buydu zamana yayarak hem kabullensin hem ne olduğunu anlayalım diye.

:) :) Kendim artık hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum sende hak verirsinki Bissu artık içimden gelmiyor. Eşim veya ailesi ararsa açıyorum telefonu bu kadar ve çok kısa konuşuyoruz onlar muhabbeti uzatırsa öyle uzuyor yoksa ben uzatmıyorum. Eşim çocuğu görmek istiyor görüntülü gösteriyorum eşimin ailesinde ise sadece kv haftada bir yada 2 haftada bir arar çocuk için ve kp ne yapıyor hiç haberim yok o tamamen kendini çekti.
Sonuç olarak eşimin gelmesini bekliyorum işte doktora gitmek için ama anlıyordur ve kabulleniyordur bence artık durumu. Zaten amacımda birazda buydu zamana yayarak hem kabullensin hem ne olduğunu anlayalım diye.
Haklısın iletişim kurmamakta anlattıklarından sonra. Hem böyle ayrı kalınca sende o zaman yaşadığın , normal kabul ettiğin çoğu olayın aslında normal olmadığını fark etmişsindir.
Çocuğu görsün o iyi tabi. Senin KV ve KP'ye de çok kızmıştım. Seni buna bakar çeker diye istemişlerdi değil mi ? Şimdi uyandığını fark edince kendilerini geri çekmişlerdir büyük ihtimal. Peki hiç evet bende bir tuhaflık var diye kabul etmiyor mu ? Geri adım falan atmıyor mu ?

İlgi değil problem..
Hepsi olmasa dahi kimi kocalar eşlerinin mertebe ve mevki(akademik) sahibi olmasına sıcak bakmıyor.
Bir yerde otoritesinin sarsıldığını ve güç kaybettiğini düşünüyor kendince..
Kökeni bu gibi geliyor bana..

ilgi mangalı değil

Sizinle beraber oturmak vakit geçirmek istiyor.

Sofrada tek başına akşam yemeği yemek istemiyor.

Bana da terapistim bunu söylemisti
Baskın bir karakter, kendini güclü hissetmek isteyecek. Hangi alan seni en az rahatsiz edecekse o alanda ona baskin olmasi icin izin ver, rahatlarsa diger alanlara karismaz demisti.

Aynen de böyle oldu.
Kusura bakmayın çok güldüm:KK17:

Konunun devamını okumasam evcilinizden bahsediyorsunuz sanırım:KK33:
Çok doğru ama yazdığınız:KK8:

Çekilir trip degil

Hatta eşin haklı diyenleri de anlayamadım.

Yani bu yüksek lisans dersi, iptal edilebilir bir şey değil. Bu programa başlanırken de bu biliniyor. Çalışırken yüksek lisans yapmanın maalesef bazı zor yönleri var, akşam dersleri de bunlardan biri.

Dersin ortasında gel demek, gerçekten gelmesini beklemek ve bunun sonrasında iki gün boyunca trip atarak iletişim kurmayı reddedip zaman ve enerji çalmanın neresi haklılık? Şöyle bir bakınca bana sadece çocukluk gibi geliyor. Bunları çocuk yapar, o zaman normal derim. böyle durumlarda tatlı dil filan kullanıp bir de peşinden de koşamam, çalışıp üstüne akşam dersine giren benim, onun bana ilgi göstermesi gerekiyor zaten.

Gerçekten boş boş trip atıp bir veya iki gün insanın enerjisini tüketen kadın veya erkek tüm eşlerin kendileriyle ilgili iletişim problemlerini çözmesi gerekiyor.

Dersin ortasında gel demek gibi bir hareket sergilemese ve derdini doğru dürüst oturup anlatsa böyle düşünmezdim.

Derdi eşiyle birlikte zaman geçirebilmek ise ders bittiğinde çağrıldıgında gitseydi keşke o zaman trip atmak yerine.

yani bi hoş geldin öpücüğü de vermediyseniz... :D kaç dk'nızı alırdı ki? cinsel hayatınız iyiyse her gün birlikte olmakta sakınca yok. çok çok önemli sebepleriniz yoksa geri çevirmeyin derim ben çünkü çok yeni evlisiniz, çok normal. adam size doyamıyor :D çok triplenmiş. bu akşam geldiğinde bol bol sarılıp öperek gönlünü alırsınız diye düşünüyorum.

Haklısın iletişim kurmamakta anlattıklarından sonra. Hem böyle ayrı kalınca sende o zaman yaşadığın , normal kabul ettiğin çoğu olayın aslında normal olmadığını fark etmişsindir.
Çocuğu görsün o iyi tabi. Senin KV ve KP'ye de çok kızmıştım. Seni buna bakar çeker diye istemişlerdi değil mi ? Şimdi uyandığını fark edince kendilerini geri çekmişlerdir büyük ihtimal. Peki hiç evet bende bir tuhaflık var diye kabul etmiyor mu ? Geri adım falan atmıyor mu ?
Beni çok iyi anlamışsın çok sağol evet aynen böyle oldu. Resmen beynimden vurulmuşa dönmüştüm ilk zamanlar bu yüzden bunları farketmem ve uzak durup gözlemlememde zaman bana ilaç oldu. Bilseydim gerçekten bu kadar üzülmezdim çünkü hep normal olduğunu düşünmüş ve çok çaba harcamıştım... Evet kp ve kv öyle düşünmüşler her ne kadar dile getirmeselerde.
Maalesef eşim hiçbir şekilde kabul etmiyor ilk zamanlar şöylesin böylesin dediğimde hepsine bir kılıf uydurup normalim dedi geçti. Zaten aklı yerinde olmayan bir adamla bunları tartışmanın ne kadar mantıksız olduğunu anladım ve normal değilsin demeyi bıraktım bende. Geri adım atmadı mı demişsin evet aslında bu olaylardan sonra soğudu buz gibi oldu iletişimimiz dediğim gibi neredeyse yok diyebilirim. Hani normal insan olsa özür diler daha bir samimiyet kurmaya çalışır ya bunda ne özür var nede iletişim kurma çabası birde üstüne üstlük ayrılmak istemiyorum diyor 🤦‍♀️.
Bende bunlara kafa yormayı bıraktım zamana bıraktım ayrıca hiçbir şekilde akrabalarımızada yansıtmadık anlatamadıkda. İnşallah en kısa sürede ayrılırızda buraya yazar anlatırım size. Bu durumda sizlerin yanımda olması çok iyi hissettirmişti öylede hissettirmeye devam ediyor teşekkür ederim.

Beni çok iyi anlamışsın çok sağol evet aynen böyle oldu. Resmen beynimden vurulmuşa dönmüştüm ilk zamanlar bu yüzden bunları farketmem ve uzak durup gözlemlememde zaman bana ilaç oldu. Bilseydim gerçekten bu kadar üzülmezdim çünkü hep normal olduğunu düşünmüş ve çok çaba harcamıştım... Evet kp ve kv öyle düşünmüşler her ne kadar dile getirmeselerde.
Maalesef eşim hiçbir şekilde kabul etmiyor ilk zamanlar şöylesin böylesin dediğimde hepsine bir kılıf uydurup normalim dedi geçti. Zaten aklı yerinde olmayan bir adamla bunları tartışmanın ne kadar mantıksız olduğunu anladım ve normal değilsin demeyi bıraktım bende. Geri adım atmadı mı demişsin evet aslında bu olaylardan sonra soğudu buz gibi oldu iletişimimiz dediğim gibi neredeyse yok diyebilirim. Hani normal insan olsa özür diler daha bir samimiyet kurmaya çalışır ya bunda ne özür var nede iletişim kurma çabası birde üstüne üstlük ayrılmak istemiyorum diyor 🤦‍♀️.
Bende bunlara kafa yormayı bıraktım zamana bıraktım ayrıca hiçbir şekilde akrabalarımızada yansıtmadık anlatamadıkda. İnşallah en kısa sürede ayrılırızda buraya yazar anlatırım size. Bu durumda sizlerin yanımda olması çok iyi hissettirmişti öylede hissettirmeye devam ediyor teşekkür ederim.
İnsan olayların içerisinde göremiyor bazı şeyleri. Bir de buraya yazınca farklı görüşler geldi bunlarda iyi oldu tabi. KV ve KP'yi Allah bildiği gibi yapsın. Oğullarının normal olmadığının farkindalardı ve tedavi ettirmek yerine başını baglamanin(!) daha kolay olduğunu düşünmüşler demek ki. Hem boylecek ileri ki yaşlarda da bakan çeken olur diye düşündüler büyük ihtimal... Ama sen öyle saftirik olmayınca bomba ellerinde patladı. Gene onlara döndü kürkçü çünkü. Tek iyi tarafı sen evlat sahibi oldun. :) Bu yönden bakalım. Bundan sonra güzel şeyler olsun hep hayatında. :)

konuşmamasından nefret ediyorum, diyorum ki her seferinde anlat, konuşalım, doğru düzgün anlatmıyo da işe gitti de mesajdan öğrendim daha ne düşündüğünü.
ilgi manyağı dediğim mesela önceki gün çok güzel vakit geçirdik, sadece bir gün sarılmayım böyle abartılı tepkiler. bu tepkileri ben yapmalıydım diye düşünüyorum erkeklerin sessizce trip atıp konuşmaması tuhafıma gidiyor :KK70:
bir de cinsellikte reddedilmek çok zoruna gidiyor ama her gün istiyor, o konuda anormal ben olabilirim ama bende o kadar istek yok. yine de haftada 3-4 kere olması da az değil bana göre.
Yeni evlisiniz, eşinizin baskın olma öncelikli olma gibi bir davranışı var. Herşin fazlası bıktırır, çok da abartmadan idare etmek gerek. Zamanla karakterler bir yerde buluşuyor.
Erkeklerin trip atmak, küsme huyu genel, bu huyundan 50 yaşında bile vazgeçmiyorlar, kendi adıma söyleyeyim artık umrum olmuyor, küser kendi kendine barışır, kendi kendine konuşur öğretme süreci bir hayat boyu devam ediyor.
Özetle size bir örnek vereyim, çocukları parka götürüyoruz, hem sosyalleşmesi hemde enerjilerini atmaları için. Açık hava park oyun derken akşam güzel uyuyorlar. Eşiniz içinde mecazi bir kum havuzu yaratın, bırakın kumda oynasın enerjisini atsın :))
Erkekler müthiş dedikocudur, arka tarafta arkadaşlar eşlerini yarıştırıyor, birisi benimkisi kapıda beni karşılar, öpmeden uyumaz der hemen diğerleri eşlerini kontrol eder, bende istiyorum der...

esinizle ilk defa mi tanistiniz? yani bir insanin huyu bellidir. mesela benim sevgilim de sizin esiniz gibi, ilgiyi sever. eger o an onunla ilgilenemeyeceksem oncesinde askim simdi dersim var ama seni cokkk ozledim, ders bitsin hemen geliyorum derim o ders sabaha kadar da surse bekler ses etmeden. ders bitince de direkt yanina ucarim sevinir yani.

adam ilgiyi, temasi seviyorsa ve bunu biliyorsaniz bana tavri yanlis gelmedi sizi biraz ilgisiz buldum. derse girmemeniz konusunda soyledikleri sacma ama herhalde ders yuzunden biraz gergindiniz siz veya yazmadiklariniz var. buyutulecek bir sey yok gibi.

İnsan olayların içerisinde göremiyor bazı şeyleri. Bir de buraya yazınca farklı görüşler geldi bunlarda iyi oldu tabi. KV ve KP'yi Allah bildiği gibi yapsın. Oğullarının normal olmadığının farkindalardı ve tedavi ettirmek yerine başını baglamanin(!) daha kolay olduğunu düşünmüşler demek ki. Hem boylecek ileri ki yaşlarda da bakan çeken olur diye düşündüler büyük ihtimal... Ama sen öyle saftirik olmayınca bomba ellerinde patladı. Gene onlara döndü kürkçü çünkü. Tek iyi tarafı sen evlat sahibi oldun. :) Bu yönden bakalım. Bundan sonra güzel şeyler olsun hep hayatında. :)
Evet öyle oldu. Amiin amiiin inşallah. Daha kolay olan evlendirmemek ve hizmetçi tutmaktı 🤦‍♀️.Neyse beyni olmayan insanlarda mantık aramayacaksın bunuda öğrenmiş oldum. Evlenmeden önce demiştim ama kp kv nin süt çocuğuysan emirlerinden çıkamayacaksan evlenmeyelim diye. Bunu onda gördüğüm için değil annemlerden bildiğim için tek tek anlattım kendi evliliğimde bunu yaşamak istemiyorum diye. 10 tane çocuğum olsa boşarım seni dedim. Ya tek tek kurallarımı belirttim keşke yazılı yapsaydık imza atsaydı 🤷🏻‍♀️. Yok ben öyle değilim falan filan dedi sözler verdi evlendik ve sonuç bu.
Evet aklıma hayalime sığmayacak bir şey oldu bebişim oldu çok mutluyum bunun için Allahım bebişimi sağlıklı etsin ona uzun ömürler versin mis kokuluma. Bundan sonra onun için çabalıyorum ve elbette yanımda olan ailem için. İnşallah Bissu hepimizin hayatından güzellikler, huzur, mutluluk olsun 😊 😘

ben mi anlamadım

adam eve geldi, yemeği yaptı yedi

aradan zaman geçti tv li odaya geçmek istedi

yani burada garip olan ne

ders dediğiniz laptop değil mi

alın kucağınıza geçin başka yere

kapayın sesinizi bir saniye söyleyin eşinize bir şey

evet biraz fazla kapris yapmış da online ders online cerrahi operasyon değil, bir iki saniye hareket edilebilir

dün eşim evde telekonferans ile toplantı yapıyordu

ben de yanında oturup nette gezdim

hatta güldük kedi de yanımızda yatıyordu atlayıp toplantıya gelseydi diye

siz online derste iken eşiniz pekala o odanın biz başka köşesinde de takılabilir

katılmak zorunda değilsin vs olmaz tabii, ders derstir ben evliyim o saatte eşim gelir katılamam diyecek haliniz yok ya

ben mi anlamadım

adam eve geldi, yemeği yaptı yedi

aradan zaman geçti tv li odaya geçmek istedi

yani burada garip olan ne

ders dediğiniz laptop değil mi

alın kucağınıza geçin başka yere

kapayın sesinizi bir saniye söyleyin eşinize bir şey

evet biraz fazla kapris yapmış da online ders online cerrahi operasyon değil, bir iki saniye hareket edilebilir

dün eşim evde telekonferans ile toplantı yapıyordu

ben de yanında oturup nette gezdim

hatta güldük kedi de yanımızda yatıyordu atlayıp toplantıya gelseydi diye

siz online derste iken eşiniz pekala o odanın biz başka köşesinde de takılabilir

katılmak zorunda değilsin vs olmaz tabii, ders derstir ben evliyim o saatte eşim gelir katılamam diyecek haliniz yok ya
Anladığım kadarıyla (sordum cevap gelmedi) adam eve gelince de bi hoşgeldin deyip sarılıp öpmemiş. Bu tuhaf değil mi?

Bu online dersler bildiğim kadarıyla öyle başına oturup iki saat hiç kalkmadan katıldığımız bir şey değil. Arada kalkıp kocaya sarılıp öpüp iki dakka muhabbet edilebilir yani.

Anladığım kadarıyla (sordum cevap gelmedi) adam eve gelince de bi hoşgeldin deyip sarılıp öpmemiş. Bu tuhaf değil mi?

Bu online dersler bildiğim kadarıyla öyle başına oturup iki saat hiç kalkmadan katıldığımız bir şey değil. Arada kalkıp kocaya sarılıp öpüp iki dakka muhabbet edilebilir yani.

yani hadi kalkmadı sarılıp öpmedi ama adamla hiç ilgi de yok

yani eve gelip yemek yapmış ve muhtemelen hadi yiyelim diye çağırmış adam

verilecek cevap "ara vermiyor, kaçamıyorum sen ye hayatım" olur

bana adamla hiç muhatap olmamış, adamın o tv li odada oturmak istediğini de düşünmesine rağmen kımıldamamış gibi geldi

geçenlerde online bir eğitim alıyordu eşim

arada işten çıkıp eve geliyordu şu saatte başlayacak evden açın diyordu yetişemezse biz başlatıyorduk

işten geldi karnı aç

eğitim başından kalkınca alarm veriyor, masaya aldık orada devam ettik eğitime hatta tuvalete giderken falan da oğlumu dahi oturttuk karşısına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X