- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
konuşmamasından nefret ediyorum, diyorum ki her seferinde anlat, konuşalım, doğru düzgün anlatmıyo da işe gitti de mesajdan öğrendim daha ne düşündüğünü.İlgi manyağı dediğiniz kişi o dersi size yaptırmaz, her gün birlikte olmak değil masaj yapmanızı, 3 4 çeşit yemek, ne yapsa anlatsa övülmek hediyeler gibi gibi beklentileri olur. Eşiniz standart yeni evli bir erkek.
Erkeklerin şu küsme huyu sanırım kalıtsal, benim eşimde de var, başka arkadaşlarda da duyuyorum, beklediği bir şey olmasın, küsüyorlar. Bunun için yapıcı olmaya çalışırken taviz vermeyin sonra bunları hakkı olarak görecek, kendisine haksız olduğunu esprili şekilde uygun bir ortam da anlatmalısınız. Örneğin, akşam dersinden ne hoca nede öğrenci mutlu olmadığını ama bir süre idare etmek zorunda olduğunuz gibi bir cümle ile başlayabilirsiniz.
Erkekleri haksız oldukları konusunda ikna etmek çok zordur, doğru ortam doğru kelimeler ile başlamalısınız. Ben bunu kibar yolla beceremedim, biraz karşılıklı psikolojik savaşa girdim, şuan daha konforlu oldu hayatım... eğitim şart, öğretmeliyiz :)
ilgi manyağı dediğim mesela önceki gün çok güzel vakit geçirdik, sadece bir gün sarılmayım böyle abartılı tepkiler. bu tepkileri ben yapmalıydım diye düşünüyorum erkeklerin sessizce trip atıp konuşmaması tuhafıma gidiyor

bir de cinsellikte reddedilmek çok zoruna gidiyor ama her gün istiyor, o konuda anormal ben olabilirim ama bende o kadar istek yok. yine de haftada 3-4 kere olması da az değil bana göre.