Büyüyünce geçer diyecektim ama büyümüşsün kız sen25 yasindayim, bikac ay oncesine kadar uzun sureli bi iliski yasadim, ama bittikten beri durum boyle. Iliskimden once boyle bi sorun yoktu ki, anlamadim, cok aptalca ama o ilginin verdigi heyecan buyuleyici bende
Büyüyünce geçer diyecektim ama büyümüşsün kız sen
Lise ve üniversitenin ilk yıllarında bende de vardı buna benzer bişey tam aynı olmasa da. Okulda hoşlandığım biri olunca uça uça gidiyordum okula, o yüzden hep birilerinden hoşlanmaya çalışırdım zorla. Sonra o kişinin ilgisi bana dönünce sıkılır uzaklaşırdım. Çok kişinin canını yakmışımdır bu sebepten
Boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun bence. Zamanla geçecektir.
Böyle motive oluyorsan devam etsin bir süre. Sana zararı yoksa mesele yok bence..aynen oyle, birinden hoslaninca onu gormesemde mutlu mutlu yapiyorum yaptiklarimi, daha cici giyinip, daha bakimli oluyorum. ama 2 gun sonra yeni birisi ilgi gostersin, bi oncekini hemen unutup sallamamaya basliyorum, en kotu durumda ilgi gormeyip bosta kalmak :S ama boyle yasanmaz ki, kendi kendime de mutlu olmak istiyorum, erkekleri sallamayip yine hersey guzel olsun
Egoistsin azcikta narsist
vlh dogru demissin ya!Tüm bunlar özgüven eksikliğinden oluyor. Birileri seni pohpohlamazsa sana ilgi göstermezse kendini değersiz hissediyorsun. Kendini geliştir, kendine kısa ve uzun dönemli hedefler koy. Bir amacın olsun. Boşluktan kendine sarmışsın.
Silemezsin yasak.KIZLAR AÇTIĞIM KONULARI NASIL SİLEBİLİRİM LÜTFEN YARDIIIIIIIIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?