ilgi .... sevgi ...

ah kuzum yaaa senınde derdin benımki gibii benımkide işi bahane edip ne adam akıllı msj atıyo ne bi kelime söylüyoo..en son bunaldıgını sıkıldığını söyledii hemde haklıydım kendimce kızmakta:14::14: buarada bi ortak yönümüz daha cıktı bende balık burcuyumm :5:

bebeğim balık burçları öyle gerçekten :2::2:
ya ben vıcık vıcık birşey istemiyorum ki ama sanki 10 yıllık karı kocada olmayalım bi zahmet :4::4::4:

Canım bu bahane tabiki de,sen de biliyorsun :34::34::34:..erkek arkadaşım bana her zaman bir erkek görüşmek istiyorsa görüşür ne olursa olsun der..ilgi göstermiyorsa konuş tabi ama ,konuştuktan sonra düzelme yoksa tavır yapman lazım sen de arama bırak bakalım ne yapıyor..

valla aramıyorum sormuyorum kendi arıyor ..

yani aksiyona ne gerek var ben kaçayım o yakalasın o kaçsın ben yakalayım..

vıcık vıcık bir ilişkiden zaten tiksinen bir insanım

ama eğer kadın isem ilgimi beklerim arkadaş !!!:47::47:

maddi anlamda birşey bekliyoruz sanki yaa :4::4::4:

biz zaten ayrı şehirlerdeyiz buluşamıyoruz pekk bi iletişimimiz telefon ve internett 2 yıldır birlikteyizz ama son zamanlarda acayip ilgisizleşti bende cok üstüne düştüm..evindeki net bozuk ben cafeye gideceği günü 4 gözle beklerken o gün cafeye gidiyo ve telefonunu evde unutuyo burdan kızdım bende ister istemezz zaten göremiyorum çalışıyorum yorgunum msj atmak cok zor geliyo cafeye gitmek zor geliyo diyo gittiği günde telefonunu unutuyo bana haber veremiyoo..azıcık sitem ettim bunaldım bıktım soğudum falan dedii:14:

Canım uzakta ilişkiyi yürütmek zordur ya,onu da anlayışla karşıla,insanlık hali unutmuştur teli..çok üzerine düşme yani çok tersleme kim olsa bunalır,inşallah düzelir canım..

bebeğim balık burçları öyle gerçekten :2::2:
ya ben vıcık vıcık birşey istemiyorum ki ama sanki 10 yıllık karı kocada olmayalım bi zahmet :4::4::4:
aynen öylee bana ara sıra senı cok özledim desinn bi romantik msj atsın o bana 1 ay gider zatenn :5: burcumdan nefret edıyorummmmm :47:

Canım uzakta ilişkiyi yürütmek zordur ya,onu da anlayışla karşıla,insanlık hali unutmuştur teli..çok üzerine düşme yani çok tersleme kim olsa bunalır,inşallah düzelir canım..
insanlık halii olabilir tmm ama o günden sonra bi yarım saatliğine cafeye gidemez miydi benı görmek içinn eskiden 1 gece görmesın isyan edıyoduu senı göremedım diyee şimdi nerdeyse 1 aydır hiç görmüyoo ama cok rahatt hiç umurunda değillll :50:

valla aramıyorum sormuyorum kendi arıyor ..

yani aksiyona ne gerek var ben kaçayım o yakalasın o kaçsın ben yakalayım..

vıcık vıcık bir ilişkiden zaten tiksinen bir insanım

ama eğer kadın isem ilgimi beklerim arkadaş !!!:47::47:

maddi anlamda birşey bekliyoruz sanki yaa :4::4::4:

Evet ya,bazı kadınlar o kadar şanslı ki,adamı kullanıyor her türlü adam kör kütük aşık görmüyor bile,bazıları da böyle kıymet bilmiyor işte..iyi ediyorsun,o arasın :1::1:bence de ilgi göstermeleri lazım,oldu olacak çiçek de alalım bari:1::1::1::1:

insanlık halii olabilir tmm ama o günden sonra bi yarım saatliğine cafeye gidemez miydi benı görmek içinn eskiden 1 gece görmesın isyan edıyoduu senı göremedım diyee şimdi nerdeyse 1 aydır hiç görmüyoo ama cok rahatt hiç umurunda değillll :50:

Peki canım sen neden üzerine gidiyorsun,bunlamıştır belki hı,biraz kendi haline bıraksan,sen de rahat olmaya çalış eski günleri düşün öyle ol..

Peki canım sen neden üzerine gidiyorsun,bunlamıştır belki hı,biraz kendi haline bıraksan,sen de rahat olmaya çalış eski günleri düşün öyle ol..
ya aslında ben üstüne gitmedim o olayı o gece kapattık biz sonra ertesi gün soğuktu bana karşıı sordum bende tuhafsın diye o zaman sogudum bunaldım ittin beni kendınden tebrikler falan dediii şok oldum :53:

ya aslında ben üstüne gitmedim o olayı o gece kapattık biz sonra ertesi gün soğuktu bana karşıı sordum bende tuhafsın diye o zaman sogudum bunaldım ittin beni kendınden tebrikler falan dediii şok oldum :53:

Hadi yaaa,o zaman canım,biraz uzak dur,az ara,keyfine bak sen de ta ki senden özür dileyene kadar..biraz fazla şımartmışsın sanki..ama düzelir bence..

Evet ya,bazı kadınlar o kadar şanslı ki,adamı kullanıyor her türlü adam kör kütük aşık görmüyor bile,bazıları da böyle kıymet bilmiyor işte..iyi ediyorsun,o arasın :1::1:bence de ilgi göstermeleri lazım,oldu olacak çiçek de alalım bari:1::1::1::1:

illa ki bir gün ciddi anlamda çekip gittiğimde mi kafaya dank edecek acaba..

tabi adam rahat nasıl olsa bana bitiyor , beni seviyor falan kuruntu yok haliyle :47::47:

Genellemeleri bilemem.

Benimki hem ilgilidir hem kendi de ister. Biraz aşırı biçimde hemde :1:

Ama ilgisizlik bence ayrılık sebebi yani...

Canım bazen gerekebiliyor onlara,acı çekmeleri lazım..ne garip varlıklar sevilmek değil acı çekmek istiyorlar..biz de tam tersi..

tek sorun aynı sınıfta okumamız. okuduğum yerde çok küçük .. o yönden sıkıntı yaşıyorum keşke uzakda olsak yada okul çabucak bitse .. valla uğruna öldüğğmü bilirim..

herkes sevgisini biliyorsan sorun yok falan diyorlar da böyle biriyle nasıl bir ömür geçebilir ya nasıl olsa ben seviyorum o beni seviyor güveniyor bitti denilmekle olmaz kii:14:

bir de ben anlamıyorum. bence seven insan ilgili olur... ilgisini de sevgisini de esirgemez. ama diyelim ki bu böyle sevenlerden, e bir ömür ilgisiz de yaşanmaz ki.
:26:

Hadi yaaa,o zaman canım,biraz uzak dur,az ara,keyfine bak sen de ta ki senden özür dileyene kadar..biraz fazla şımartmışsın sanki..ama düzelir bence..
evet kuzum özür dileyip hatasını anlayana kadarr asla ona karşı eskisi gibi olmucam hatta barışırsak bile o eski ilgimi vermeyi düşünmüyorum ağzım yandı çünküü :31:

Ben de çok ilgi bekliyorum ve üstüne bazen suratsız bir şekilde ilgisiz görünce onu çok kırılıyorum.. İnsan eve geldiğinde iki dk olsun bir oturup hoşbeş etmez mi ya?:14::14::14:

tek sorun aynı sınıfta okumamız. okuduğum yerde çok küçük .. o yönden sıkıntı yaşıyorum keşke uzakda olsak yada okul çabucak bitse .. valla uğruna öldüğğmü bilirim..

herkes sevgisini biliyorsan sorun yok falan diyorlar da böyle biriyle nasıl bir ömür geçebilir ya nasıl olsa ben seviyorum o beni seviyor güveniyor bitti denilmekle olmaz kii:14:

Zormuş canım ya,e ne olacak peki böyle görüşmek çok zor olur.sevmek yetmiyor,sevmek sadece bir araya getiyor ama birarada tutan o değil malesef,bunun için başka şeyler gerekli..savaşmak lazım

bir de ben anlamıyorum. bence seven insan ilgili olur... ilgisini de sevgisini de esirgemez. ama diyelim ki bu böyle sevenlerden, e bir ömür ilgisiz de yaşanmaz ki.
:26:

hah süpersin canım ya yaşanmıyor vallahi o sorun bile görmüyor.. durmadan birşeyler çıkarıp duruyorsun diyor.. keyfimden çıkarıyorum ya

Back
X