ilgi .... sevgi ...

evet kuzum özür dileyip hatasını anlayana kadarr asla ona karşı eskisi gibi olmucam hatta barışırsak bile o eski ilgimi vermeyi düşünmüyorum ağzım yandı çünküü :31:

Evet canım dikkat et,duruma göre bakarsın ilgi gösterip göstermeceğine,şimdi biraz üzmen lazım onu malesef..ama düzelir ya,rahat ol canım..iki yıl bir anda silinmez..

bence açık açık konuş tatlım. seviyorum,seviyorsun biliyorum ama ben böyle çok mutsuzum. çok ilgisizsin, bize değer veriyorsan biraz düzelt kendini * falan diye...

canım aynı ortamda nasıl savaşmam gerekir bilmiyorum onu işte :43:

İnan onu senden başka kimse bulamaz..çünkü herkesin karakteri farklı ve onu tanıyan sensin,zaman geçtikçe huylarını ,zaaflarını öğrenirsin..ama ne yaparsan yap,ona senden önemli olduğunu düşündürme canım..aynı şey bizim içinde geçerli aslında,biz de çok üzerimize düşülünce şımarıyoruz..

herşeyde küsüyorsun oluyor bu seferde .. :4::4:

yavrum seninkinin de her şeye verecek bir cevabı var.işin iş :1: ama ipleri eline al bence. öyle dediğimi yapacak kız kısmı oturur dinler kafasındaysa ohooo ... ilgisizsin ben böyle bir şey istemiyorum de, sus madem. bakalım o neler dicek. çok konuşuyorsun derse, terbiyesizleşme dediğime verdiğin cevap bu mu de, sert çık. yüz verdikçe astarını isterler amaan :36:

yavrum seninkinin de her şeye verecek bir cevabı var.işin iş :1: ama ipleri eline al bence. öyle dediğimi yapacak kız kısmı oturur dinler kafasındaysa ohooo ... ilgisizsin ben böyle bir şey istemiyorum de, sus madem. bakalım o neler dicek. çok konuşuyorsun derse, terbiyesizleşme dediğime verdiğin cevap bu mu de, sert çık. yüz verdikçe astarını isterler amaan :36:

sert çıktığımda eğer daha sonra barışırsak falan taklidimi yapıyor o anki yaa :47::47:

vallahii dalcam yani :10:

ay verdiğin cevaplar bana okadar tanıdık ki güldüm ister istemezz :1: benımkide aynı trip yapsan herşeye alınıyosun,kendını ifade etmeye çalışsan cok konusuyosun ,sussan neden soğuk davranıyosun, ilgi göstersenn bunaltıyosunn herşeye bi kulp var yaniii :31:

sen oldukça ciddi dur. eğer öyle taklit yapıp dalgaya alırsa da * al işte busun. ilgisizliğin yetmiyor bir de dalga geçiyorsun de. cümlelerinle ez onu :1::1: ay nasıl gaza geldim bende. sanki burdan ben kavga ediyorum :1::1:

ay verdiğin cevaplar bana okadar tanıdık ki güldüm ister istemezz :1: benımkide aynı trip yapsan herşeye alınıyosun,kendını ifade etmeye çalışsan cok konusuyosun ,sussan neden soğuk davranıyosun, ilgi göstersenn bunaltıyosunn herşeye bi kulp var yaniii :31:

güzellikle anlatıyorum gayet soğuk davranıyorum laf sayıyorum... Allahım hiçbir taktik işlemiyor:4::4:

valla benım erkek arkadasım içinden gelırse cok guzel sevdıgını hıssettırır zaman zaman ama genel anlamda ılgısız bır erkek.
hatta gecen gun tartıstık ben romantık bır adam deılım artık bunu kabul et dedı:26:
ne zaman romantık değilsin vs tarzı konusma yapsam acayıp kırılıyor ve alınıyor:53:

sen oldukça ciddi dur. eğer öyle taklit yapıp dalgaya alırsa da * al işte busun. ilgisizliğin yetmiyor bir de dalga geçiyorsun de. cümlelerinle ez onu :1::1: ay nasıl gaza geldim bende. sanki burdan ben kavga ediyorum :1::1:

en son yolum put gibi olmak :47::47:

onun yanına gitmemek, arayıp sormamak...

bu konuları açmak için direnirse bu konuları konuşmak istemiyorum lütfen demek....

ha ders olur bi sıkıntısı olur amenna bir dost gibi..

diğer türlü uzaklaşmak lazım sanırım...

dostluktan kasıtta ödev konusunda birşeye ihtiyacı falan olur öyle ...

çünkü dip dibe bir yerde yaşıyoruz hani istesende öyle çok uzaklaşamıyorsunn.. er geç memleketlerimize gidicez okul bitince ... uzaklaşacağız :6::6:

valla benım erkek arkadasım içinden gelırse cok guzel sevdıgını hıssettırır zaman zaman ama genel anlamda ılgısız bır erkek.
hatta gecen gun tartıstık ben romantık bır adam deılım artık bunu kabul et dedı:26:
ne zaman romantık değilsin vs tarzı konusma yapsam acayıp kırılıyor ve alınıyor:53:
iyi senınki alınıp kırılıyo bari ben deyınce suçlu ben oluyorumm vee hiçççte alınmıyoo tam tersine bana demediğini bırakmıyo :31:

Back
X