ilgi .... sevgi ...

bana herkesın önerdiği şeyy elini eteğini çek sensiz kalsın anlasın senın yokluğunu ölçsün kendisini sevgisini falan dedilerr bu taktiği uygulamaktan baska çarem yokk aslında nasıl içim gidiyo biliyo musunn ama tutuyorum kendimii :5:

benimde ahh benim de çok içim gidiyor birde ben aynı ortamdayımm daha zor

Kızlar ben 3senelık evlı ılgısız bır kocaya sahıp bır bayan olarak sızlere seslenıyorum benım kocam evlenene kadar cooooooooooooook ılgılıydı evlendıkten sonra ılgısızlestı allah askına daha aynı catı altına gırmeden sızınle ılgılenmeyen adam evlenınce aynı evın ıcınde sızın yuzunuze bakmaz bız kadınların ıstedıgı tek sey ılgıdır bunuda goremezsek kafayı yerız sıze hakettıgınız degerı vermıyosa karsınızdakı ınsan bazı seylerı gozden gecırın:34:sonradan pısman olacagınız seyler yapmayın
bıkere su erkeklerın tepenızden ındırın ustune dusmeyın onların sahıbı gıbı davranmayın unutmayınkı erkegın ılgısı sıze kendını baglayana kadar kus kavese gırdımı erkegın ılgısı sıfıra dusuyor yanı bır erkek kaybetmekten herdaım korkmalı yoksa sıze deger vermez ben neyaparsam yapayım benden ayrılmaz benı cok sevıyo dıye dusunurse karsıdakı cekecegınız var

Son düzenleme:
Kızlar ben 3senelık ılgısız bır kocaya sahıp bır bayan olarak sızlere seslenıyorum benım kocam evlenene kadar cooooooooooooook ılgılıydı evlendıkten sonra ılgısızlestı allah askına daha aynı catı altına gırmeden sızınle ılgılenmeyen adam evlenınce aynı evın ıcınde sızın yuzunuze bakmaz bız kadınların ıstedıgı tek sey ılgıdır bunuda goremezsek kafayı yerız sıze hakettıgınız degerı vermıyosa karsınızdakı ınsan bazı seylerı gozden gecırın:34:sonradan pısman olacagınız seyler yapmayın
bıkere su erkeklerın tepenızden ındırın ustune dusmeyın onların sahıbı gıbı davranmayın unutmayınkı erkegın ılgısı sıze kendını baglayana kadar kus kavese gırdımı erkegın ılgısı sıfıra dusuyor yanı bır erkek kaybetmekten herdaım korkmalı yoksa sıze deger vermez ben neyaparsam yapayım benden ayrılmaz benı cok sevıyo dıye dusunurse karsıdakı cekecegınız var
tecrübeli birisinden bunları duymak güzelll :29: evet dogru valla gerçi benımki yanımdayken öyle değill bulusunca acayp ilgili iyii ama biz ayrı şehirlerde oldugumuz ıcın bulusamadıgımız dönemlerde telefonla birbirimize ilgi göstermek zorundayızz başka çaremiz yokk :50:

Kızlar ben 3senelık evlı ılgısız bır kocaya sahıp bır bayan olarak sızlere seslenıyorum benım kocam evlenene kadar cooooooooooooook ılgılıydı evlendıkten sonra ılgısızlestı allah askına daha aynı catı altına gırmeden sızınle ılgılenmeyen adam evlenınce aynı evın ıcınde sızın yuzunuze bakmaz bız kadınların ıstedıgı tek sey ılgıdır bunuda goremezsek kafayı yerız sıze hakettıgınız degerı vermıyosa karsınızdakı ınsan bazı seylerı gozden gecırın:34:sonradan pısman olacagınız seyler yapmayın

canım çok teşekkür ederim yazdığın her tek kelimeye :46::46::46:

peki hiç ayrılığı teklif ettin mii :26:

canım şöyle diyim...
önceden ayrıldım bitti falan diyordumm.. artık alıştık küs barış falan..

şimdi teklif de bulunmuyorum sadece susuyorumm...

zamana yaydımm ne kendisiyle konuşcamm ne yüzüğü atacağım ...

sadece zamana bıraktıktan sonra ona yüzüğü teslim edeceğim ki ciddi olduğumu bir anlık sinirle yapmadığımı anlasın :14:

canım şöyle diyim...
önceden ayrıldım bitti falan diyordumm.. artık alıştık küs barış falan..

şimdi teklif de bulunmuyorum sadece susuyorumm...

zamana yaydımm ne kendisiyle konuşcamm ne yüzüğü atacağım ...

sadece zamana bıraktıktan sonra ona yüzüğü teslim edeceğim ki ciddi olduğumu bir anlık sinirle yapmadığımı anlasın :14:
hımm sözlüsünüz sanırımmm biz evlilik yüzündende cok tartışıyoruzz benımkinin evlilik düşünecek durumu yokmuşş askerdeyken geldiğimde hemen bikaç ay ıcınde sözlenelim diyodu ama unuttu heralde bende hatırlatmadımm hatırlatmıcmda cok istese unutmazdı zaten dmii ya da unutmadıda yapmak istemiyoo :14:

semıramıs canım sen delımısın ne sırın bır kızsın adam sana sogudum falan demıs cok sınırlendım sunlara cok yuzverıyosunuz allah askına yapmayın ya onlar sızın pesınızde kossun sız onların degıl! senı gormekmı ıstemıyo bırak sende ısteme nıye ustune dusuyorsun kı o senın ustune dussun kacan kovalanır bu laf cok dogru ask gozlerınızı bukadar koretmesın lutfen ya sız degerlısınız kendınıze deger verın kı karsıdakıde sıze versın 1aydır gorusmuyonuz ınternet cafeye gıtmıyo gıdıyo tlfnununu unutuyo bak sen allahın ısıne pek ınandırıcı gelmedı bana senden kacıyo sankı canım kes ılgını alakanı bıraz cok ustune dusmussun bellı kakmıs bıryerlerı

semıramıs canım sen delımısın ne sırın bır kızsın adam sana sogudum falan demıs cok sınırlendım sunlara cok yuzverıyosunuz allah askına yapmayın ya onlar sızın pesınızde kossun sız onların degıl! senı gormekmı ıstemıyo bırak sende ısteme nıye ustune dusuyorsun kı o senın ustune dussun kacan kovalanır bu laf cok dogru ask gozlerınızı bukadar koretmesın lutfen ya sız degerlısınız kendınıze deger verın kı karsıdakıde sıze versın 1aydır gorusmuyonuz ınternet cafeye gıtmıyo gıdıyo tlfnununu unutuyo bak sen allahın ısıne pek ınandırıcı gelmedı bana senden kacıyo sankı canım kes ılgını alakanı bıraz cok ustune dusmussun bellı kakmıs bıryerlerı

:16::16::16::16::16::16::16::16: kesinlikle bir yerleri kalktıııı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet aynen öyle dedi banaa hemde ben ona 'ben senın ıcın ölürüm diye msj atmıştım cvp vermedi ama onun dışındaki msjlarıma cvp verıyodu bende dedım sende bi tuhaflık var tebrık ederım soğuttun benı kendınden bunaldım bıktım falan dedii :14: kendime olan güvenim saygım okadar bitti kii banada benden kaçıyomuş gibi geliyo hatta sevmıyomuş artık gibi geliyoo gerçi ayrlıgı teklif ettim ama onada yanaşmadıı bende anlamadımmm :14: bazıları iş stresi vardır üstüne gitme falan dediler ama bence insanın sevdiğine bunları söylemesi için hiç bi bahane olamazz insan kıyamaz sevdiğinee dili varmaz söylemeyee :5:

evet aynen öyle dedi banaa hemde ben ona 'ben senın ıcın ölürüm diye msj atmıştım cvp vermedi ama onun dışındaki msjlarıma cvp verıyodu bende dedım sende bi tuhaflık var tebrık ederım soğuttun benı kendınden bunaldım bıktım falan dedii :14: kendime olan güvenim saygım okadar bitti kii banada benden kaçıyomuş gibi geliyo hatta sevmıyomuş artık gibi geliyoo gerçi ayrlıgı teklif ettim ama onada yanaşmadıı bende anlamadımmm :14: bazıları iş stresi vardır üstüne gitme falan dediler ama bence insanın sevdiğine bunları söylemesi için hiç bi bahane olamazz insan kıyamaz sevdiğinee dili varmaz söylemeyee :5:

aferın canım ben sana olurum dıyın geberırım dıyınde ıyıce kaksın bır yerlerı valla ben evlenmeden evvel esım msj atmadan ben kesınlıkle atmıyodum o guzel laf solemem ıcın bana yalvarıyodu ama nasıl kıymetlıydım ozamanlar anlatamam kacıyodum sureklı onun pesımden kosması cok hosuma gıdıyodu dahada cekıyodum kendımı agırdan satıyodum :19:ustuste msjlar atardı saatlerce cvp vermezdım delı olurdu ustuste arar acmazdımonu umursamıyomus gıbı yapardım ohhhhhhhhh cok ıyı oluyodu :27:kosturup duruyodu pesımde bakmayın sımdı benı aldı dıye rahata kavustu ondan saldı kendını surundurun sunları ya erkek mılletıne olum:47::47::47::47::47::47:

ya aklıma bır sey gelıyo sorsammı sormasammı ozel olucak ama cınsellık yasadınızmıda bole degıstı

aferın canım ben sana olurum dıyın geberırım dıyınde ıyıce kaksın bır yerlerı valla ben evlenmeden evvel esım msj atmadan ben kesınlıkle atmıyodum o guzel laf solemem ıcın bana yalvarıyodu ama nasıl kıymetlıydım ozamanlar anlatamam kacıyodum sureklı onun pesımden kosması cok hosuma gıdıyodu dahada cekıyodum kendımı agırdan satıyodum :19:ustuste msjlar atardı saatlerce cvp vermezdım delı olurdu ustuste arar acmazdımonu umursamıyomus gıbı yapardım ohhhhhhhhh cok ıyı oluyodu :27:kosturup duruyodu pesımde bakmayın sımdı benı aldı dıye rahata kavustu ondan saldı kendını surundurun sunları ya erkek mılletıne olum:47::47::47::47::47::47:[/QUOTE ay aynı evın ıcındede tırıp yapılmıyo pek onun o guzel yuzune baktımmı yavsıyorum ama annemlerde tlfnda cok yapardım sımdı dert yanıyom ılgısızsın dıye bana hahaha ıntıkamımı alıyom dıyo su an ben esımın konumuna dustum hayat ne garıp ya eskıden hıc kıskanmazdım onu cok benı yıyıp bıtırırdı sımdı ben:17::17:

ya aklıma bır sey gelıyo sorsammı sormasammı ozel olucak ama cınsellık yasadınızmıda bole degıstı
yok canım yaa ayda yılda bikere buluşuyoruzz cinsellik derken öpşme vs oldu ama onun dışında birlikte olma falan yaşanmadı ben zaten evlenmeden yapmam.son 1 aydır falan değiştiii yanı çalışmaya başladıgından beriii tam olarakk msj atıyorum zorla cvp veriyoo :5:

Back
X