İLGİ VEREMİYORUM

betull33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
45
11
3
merhabalar benim bir problemim var da sizinle paylaşıp dertleşmek istedim
4 yıllık sevgilimle her sevgililikte olduğu gibi ayrılıp barıştık en fazla 5 ay ayrı kaldık ben bu ayrı kaldığım sürede psikolojik olarak çok kötü zamanlar geçirdim ve fizyolojik olarak da hastalandım
1-2 ay önce yeniden barıştık ve bu sefer benim ilgi vermediğimi söylüyor ( bende ilgi vermediğimin farkındayım)
Ben tekrar ayrılmaktan o kötü günleri yaşarız diye çok anı yaşamak ya da bağımlı olmak istemiyorum
Bu durumdan nasıl çıkabilirim
Bunu onunla paylaşmalı mıyım ?

İlgi neden vermiyorsunuz? Bir de ilgiden kasıt ne bu arada? Kimisi sabahtan akşama yazışmak ister neden günaydın demedin neden iyi geceler demedin diye tartışma çıkarır. İlgilenin sevdiğinizle her gün arayın bir kez de olsa

Bir ilişkinin sağlam olması için birbirinize ilgili sıkıntıları bile birbirinize dertleşecek kadar yakın olabilmek diye düşünüyorum. Kaygılar, korkular, hayaller, mutluluklar... Hepsi paylaşılmalı ki birbirinizin iç dünyasına yakından şahitlik edesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…