Kanamam bitmeden mi gitmem lazimEn iyisi mi kadın doğumcuya gitmek güzelim , güzelce sana BT ult. yapsınlar neyse sıkıntı çıkar , burda sana ne desek boş.
23 gün ara bence çok az. sen bir doktora görün bence.23 gün arayla normalde. Kisttim 2 buçuk senedir var ama hic erken kanama yapmadı
Yok canım kanaman bitsin , test yapmıyorlar çünkü. Ultrason isterlerse BT istediğini söyle , ben kasık ağrısı için 3kez ultrasona girdim göremediler en son BT ye girdim orda çıktı , idrar tahlili de isteyecekleri için en iyisi bi kaç gün sonra bitince git , ihmal etme , büyüme falan varsa kistlerde önlerler.Kanamam bitmeden mi gitmem lazim
Doktora görünmustum bu konuda normal demisdi23 gün ara bence çok az. sen bir doktora görün bence.
12 tane kist tesbit edilmişti zamanında ama kistlerim agridan baska bo etki gostermioduYok canım kanaman bitsin , test yapmıyorlar çünkü. Ultrason isterlerse BT istediğini söyle , ben kasık ağrısı için 3kez ultrasona girdim göremediler en son BT ye girdim orda çıktı , idrar tahlili de isteyecekleri için en iyisi bi kaç gün sonra bitince git , ihmal etme , büyüme falan varsa kistlerde önlerler.
Valla o zaman bilemiyoruz biz buradan. ama yumurtlamadan 3 gün sonra yerleşme kanaması tıbben pek mümkün değil.Doktora görünmustum bu konuda normal demisdi
Adet olabilir mi peki bi bayanda düşük olabilir demişti bu ihtimal var mıValla o zaman bilemiyoruz biz buradan. ama yumurtlamadan 3 gün sonra yerleşme kanaması tıbben pek mümkün değil.
ya herseye yerlesme kanamasi diye bakmayin. Dr.unuza gidin ve ne kadar erken oldugunuzu soyleyin. Normal kistlerinizin disinda catlamamis yumurta kisti olusmus olabilir. Ya da varolan kistlerinden biri patlamis olabilir. Daha birinci gunu ikinci gunu yok vakit kaybetmemenizi tavsiye etmemEvliyim dün başlamıştı kanamam ve bu gün normal adetimden daha fazla kan gelio
düşük olması için önce gebelik olması lazım. ara kanama gibi geldi banaAdet olabilir mi peki bi bayanda düşük olabilir demişti bu ihtimal var mı
Ara kanama nedir pekidüşük olması için önce gebelik olması lazım. ara kanama gibi geldi bana
12tane mi12 tane kist tesbit edilmişti zamanında ama kistlerim agridan baska bo etki gostermiodu
kac cm olduğunu bilmiyorum ama doktor 1 cm daha buyurse almalıyız demişti canım12tane miKaç cm canım bunlar ?
Bende 3 tane var , gün gelio beni öyle rahatsız ediyor ki , bulantı kusma kasık ağrısı vs...
Düzenli olarak takip ettir canım , bende 7cm ve 4cm büyüklüklerde çikolata kisti var , bende büyük ihtimalle ameliyat olucamkac cm olduğunu bilmiyorum ama doktor 1 cm daha buyurse almalıyız demişti canım
Adetin 11 gün önce başlaması normal mi ve adet gordugume emin değilim adetim gecikirdi ama erken olmaz dı bu adetimde çok fazla bel ağrısı ve kasık ağrısı var ister istemez korkuyorum kötü bişey olmasından
Farklı oktorlara grdndum cnm hp kist dendicanım aynısı bendende olmuştu.Kötü haberci olmayayım ama ilk kist denildi.Daha farklı bir doktara gittim orada polistikover tanısı kondu.Sende hemen bir doktora görün derim
Parçalar var canım bu ara stresliyim biraz aslında gebelik konusunda da pek emin değilim ama eşimle bu hafta sık sık birlikte olduk en son kask ağrım çok olmuştuAdet kanı olduğudan tam olarak emin misin ? İçinde parçalar yoksa ve açık renkliyse bebek yerleşme kanamasıda olabilir. Stresten dolayı düzensizlik yada iltihap da olabilir, tabi kistte olabilr. Bn bu tarz bir şikayetten gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim. Gebelik şüphen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?