ilgilenirmisiniz

En iyisi mi kadın doğumcuya gitmek güzelim , güzelce sana BT ult. yapsınlar neyse sıkıntı çıkar , burda sana ne desek boş.

Kanamam bitmeden mi gitmem lazim
Yok canım kanaman bitsin , test yapmıyorlar çünkü. Ultrason isterlerse BT istediğini söyle , ben kasık ağrısı için 3kez ultrasona girdim göremediler en son BT ye girdim orda çıktı , idrar tahlili de isteyecekleri için en iyisi bi kaç gün sonra bitince git , ihmal etme , büyüme falan varsa kistlerde önlerler.

12 tane kist tesbit edilmişti zamanında ama kistlerim agridan baska bo etki gostermiodu

Evliyim dün başlamıştı kanamam ve bu gün normal adetimden daha fazla kan gelio
ya herseye yerlesme kanamasi diye bakmayin. Dr.unuza gidin ve ne kadar erken oldugunuzu soyleyin. Normal kistlerinizin disinda catlamamis yumurta kisti olusmus olabilir. Ya da varolan kistlerinden biri patlamis olabilir. Daha birinci gunu ikinci gunu yok vakit kaybetmemenizi tavsiye etmem

12 tane kist tesbit edilmişti zamanında ama kistlerim agridan baska bo etki gostermiodu
12tane mi Kaç cm canım bunlar ?
Bende 3 tane var , gün gelio beni öyle rahatsız ediyor ki , bulantı kusma kasık ağrısı vs...

kac cm olduğunu bilmiyorum ama doktor 1 cm daha buyurse almalıyız demişti canım
Düzenli olarak takip ettir canım , bende 7cm ve 4cm büyüklüklerde çikolata kisti var , bende büyük ihtimalle ameliyat olucam

canım aynısı bendende olmuştu.Kötü haberci olmayayım ama ilk kist denildi.Daha farklı bir doktara gittim orada polistikover tanısı kondu.Sende hemen bir doktora görün derim

Adet kanı olduğudan tam olarak emin misin ? İçinde parçalar yoksa ve açık renkliyse bebek yerleşme kanamasıda olabilir. Stresten dolayı düzensizlik yada iltihap da olabilir, tabi kistte olabilr. Bn bu tarz bir şikayetten gittiğimde polikistik over olduğumu öğrendim. Gebelik şüphen var mı ?

canım aynısı bendende olmuştu.Kötü haberci olmayayım ama ilk kist denildi.Daha farklı bir doktara gittim orada polistikover tanısı kondu.Sende hemen bir doktora görün derim
Farklı oktorlara grdndum cnm hp kist dendi

Parçalar var canım bu ara stresliyim biraz aslında gebelik konusunda da pek emin değilim ama eşimle bu hafta sık sık birlikte olduk en son kask ağrım çok olmuştu

bence hormonlarınız dengesi biraz bozulmuş bu ay.zaten kist vb hastalıklar ordaki organ ve orasını ilgilendiren hormonların dengesizliğinden hemen bulunamıyor ki anlaşılmıyor.benim bile hangi hormonumun dengesiz olduğunu anlayan kadar ki özele gittim ancak çıktı.3-4 sene geçti sizin yaşadığınızı ben kızlığımda çok yaşıyordum ne bittiği başladığı belliydi ara mı kanıyordu hep mi aynıydı bi süre filan baya bi sinir olmuştum kızken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…