ilgilenirmisiniz

lkjh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
28
3
3
28
Adetin 11 gün önce başlaması normal mi ve adet gordugume emin değilim adetim gecikirdi ama erken olmaz dı bu adetimde çok fazla bel ağrısı ve kasık ağrısı var ister istemez korkuyorum kötü bişey olmasından

senede bir veya iki kere değişiyor benimde erken geliyor ..Doktora gidin içiniz rahatlasın derim

Benim de bir kere seninki gibi olmuştu. Ama aşırı kötü bir dönemden geçiyordum. Çok sıkıntılı ve üzgündüm. O zaman bir kere oldu, sonra bir daha da olmadı. Düzeldi, her zamanki haline döndü. Ben de sorun olabileceğini hiç düşünmedim. O yüzden de muayene olmadım. Ama senin sık oluyorsa, herhangi bir sıkıntılı dönemden geçmiyorsan, özellikle de kafana çok takıldıysa bir doktora görün derim.

Tam adet kanamasi mi yoksa lekelenme mi oldu?bide evlimisiniz?

evlımısınız ?

Evlimisiniz arada olur ama süpheli durumsa test yapın olmadı doktora gidin

bende de oluyor senede 2-3 sefer.antibiyotik kullanımı ,aşırı stres korku üzüntü etkiliyor.

Evliysen ve lekelenme varsa yerlesme kanamasi olabilir.yani gebelik basliyor olabilir.yada miyomlar lekelenme yapabiliyor.ama adet basladiysa strestendir muhtemelen

ablamdada böyle olmuştu doktora gitti.iltihap varmış ama doktor "senede 1-2 kere böyle erken kanamalar olması normal" demiş.genede bi doktora git tabi

Normal bir kanamaysa bazen olabiliyor erken ama onun dışında yerleşme olabilir , çok fazlaysa düşük olabilir bir doktora gidin en iyisi ..

Evliysen ve lekelenme varsa yerlesme kanamasi olabilir.yani gebelik basliyor olabilir.yada miyomlar lekelenme yapabiliyor.ama adet basladiysa strestendir muhtemelen
11. günü daha yumurtlama olmadan nasıl olsun ki yerleşme kanaması

Yumurtalama gününü geçmişti adetime 11 vardı
3 gün falan geçmiş yumurtlama günün. yerleşme kanaması olması için çok erken.
kaç günde bir regl oluyorsun?
kist falan varsa o da ara kanama yapar.

3 gün falan geçmiş yumurtlama günün. yerleşme kanaması olması için çok erken.
kaç günde bir regl oluyorsun?
kist falan varsa o da ara kanama yapar.
23 gün arayla normalde. Kisttim 2 buçuk senedir var ama hic erken kanama yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…