Merhaba arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim ama henüz içime sinen bir doktor bulamadım.egepol e gidiyorum fakat hiç memnun değilim..arıkan tıp merkezinde ışık hanım varmış gaziemirde bilen varmı???
Merhaba arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim ama henüz içime sinen bir doktor bulamadım.egepol e gidiyorum fakat hiç memnun değilim..arıkan tıp merkezinde ışık hanım varmış gaziemirde bilen varmı???
Günaydın, hayirli cumalar, Ben Alsancak'ta MEltem Serter Yünten'e gidiyorum. muayeneyi özel yerinde yapıyor ama dogum olarak her hastaneyle anlaşması var. eger bilgilerini istersen özel mesaj atabilirsin bana ben de sana iletişim bilgilerini yazarım.
ben 7 yıl bekledikten sonra tüp bebekle çocuk sahibi olan bir anneyim.doktorum hem kadın doğumcu hemde psikolog gibi ilk denememizde tuttu inanılmaz iyi ve ilgili bir doktor.irenbe tüp bebek merkezi doktoru.ama normal hastasıda çok.cinsiyetini bile hemen söyledi bize çok bilgili.diğer doktorlardan farklı.......ARAL ÖZBAL..adı istersen internetten gir bak.çok memnun kalırsın.bebeğinizi SAĞLIKLA kucağınıza alırsınız inşallah!!
kordon klınıkten ıbrahım yanık fakat ücret olarak biraz pahalı ama cok ilgilenıyor ve cok gelısmıs cıhazları egepolde hanıg dra gıdıyorsun neden memnun degılsın bend e2.hamılelık düşünüyorum o hastaneyı merak etmıstım:44: