İlgili mi ilgisiz mi

Bazen de düşünüyorum veya ben gerçekten çok küçük şeylerle mutlu oluyorum bilemedim
Makyaj malzemelerimi sürekli kaybettiğim için onu ara bunu ara evden çıkamıyordum onları aramaktan🤣
Makyaj malzemeleri düzenleyici birşey almış baktım ben buraya oje buraya ruj buraya bilmem ne diye tek tek anlattı böyle olması hoşuma gitti bem çok değerli bir hediye olmasındansa böyle şeylerle daha mutlu olduğum için belki de
Veya şuan sevdiğim için kendimi teselli ediyorum 🤣

Bu adam mı ilgisiz

Siz de küçük değilsiniz o da artık hayatları oturmuş insanlarsınız

Adam düzenli yaşam istiyor demek ki

Mesela araba yoktu demiş diz de toplu taşıma ile gelseydi demişsiniz

20 ki yaşlarımda araba yoktu her yere toplu taşıma ile giderdim sıkıntı yaşamazdım

Son 10 yıldır araba var ve şimdi toplu taşıma ile bir yere gitmek zor geliyor kayboluyorum vs

Adamı ilgisiz diye yaftalamayın beklentileri karşılıklı konuşun

Bana ilgisizmiş gibi gelmedi nedense :işsiz:
Ama erkekler düz mantık bizim gibi detaycı değiller. Onlara dolandırmadan demek lazım onu anladım bu yaşıma kadar :)
Size de güvenmiş, planları falan yapıyorsunuz ya birde onun rahatlığı gelmiş ona.
Boşuna pimpiriklenmeyin yada çok rahatsızsanız durumdan onunla dolandırmadan konuşun. Çünkü başka türlü anlamıyolar :)
Konuştum bu konuyu düşün öyle takrar konuşalım dedim, o sıra hasta oldu iyileşene kadar kapattım konuyu
İyileşince yine açan ben olcağaım 😀

resmen benim erkek arkadaşımı anlatmışsınız. o da çok sadık, sakin, sessiz bir adam. dolayısıyla ilgisini belli edemiyor. aslında düşüncesiz ilgisiz bir adam değilmiş ama belli bir zamandan sonra erkekler böyle oluyor. biz aynı ilgi heyecan devam etsin istiyoruz. onlar da bunun farkında değil. kendi ilişkimden tahmin ettiğim kadarıyla bu tarz erkekler partnerine çok güvendiği zaman ve ilişkiyi düzene soktuğunu, iyi gittiğini düşündüğü zaman arama sayısı azalıyor, kendisini ve sevgisini ıspatladığını düşündüğü için salıveriyor. böyle ufak tefek şeylerin sorun olmayacağını düşünüyorlar çünkü kendileri de bunları dert etmezler, sizin de etmeyeceğinizi sanıyorlar. bence sevgisinde bir azalma yok, sadece köprüyü geçtiğini düşünmenin vermiş olduğu rahatlık var.

resmen benim erkek arkadaşımı anlatmışsınız. o da çok sadık, sakin, sessiz bir adam. dolayısıyla ilgisini belli edemiyor. aslında düşüncesiz ilgisiz bir adam değilmiş ama belli bir zamandan sonra erkekler böyle oluyor. biz aynı ilgi heyecan devam etsin istiyoruz. onlar da bunun farkında değil. kendi ilişkimden tahmin ettiğim kadarıyla bu tarz erkekler partnerine çok güvendiği zaman ve ilişkiyi düzene soktuğunu, iyi gittiğini düşündüğü zaman arama sayısı azalıyor, kendisini ve sevgisini ıspatladığını düşündüğü için salıveriyor. böyle ufak tefek şeylerin sorun olmayacağını düşünüyorlar çünkü kendileri de bunları dert etmezler, sizin de etmeyeceğinizi sanıyorlar. bence sevgisinde bir azalma yok, sadece köprüyü geçtiğini düşünmenin vermiş olduğu rahatlık var.
Evet zaten bana göre bu ilişki çok güzel gidiyor bir sorun yoktu sanıyordum ben, sen demişsin buluşalım ben demişim ne fark ediyor seni sevmesem sen dediğin zamanda görüşmem ki falan dedi

Bana olgun ve beyefendi gibi geldi. Ha uçuş uçuş kıpır kıpır değil. Ama sonuçta karşımızda 20lik delikanli çocuk durmuyir.

Bu adam evlenmiş ve baba olmuş olabilecek yasta.

O yüzden beklentinizi buna göre belirleyin.

Konuştum bu konuyu düşün öyle takrar konuşalım dedim, o sıra hasta oldu iyileşene kadar kapattım konuyu
İyileşince yine açan ben olcağaım 😀
Bence de adamın huyu böyle, ilgisiz falan değil aksine düşünceli bile çoğu erkeklere göre.. Öpte başına koy :KK48:
Yine de konuş tabi, için rahat etsin :)

Bana olgun ve beyefendi gibi geldi. Ha uçuş uçuş kıpır kıpır değil. Ama sonuçta karşımızda 20lik delikanli çocuk durmuyir.

Gerçekten beyefendi düşünceli de
Arkadaşlarının yanında yanağımdan öpmüştü
Sonra ertesi gün diyor ki özür dilerim belki de rahatsız oldun o an düşünemedim dedi, dedim ben kızsaydım sana söylerdim bidaha kendi kendine takılma böyle şeylere

Ya adam gayet normal.Bence gayet de düşünceli.Yaşının getirdiği olgunluğa da sahip.Biz kadınlara da yaranamıyor bu erkekler yazıktır ya hu😆😆😆

Bende öyle soğuk biri değilim sevecen biriyim ama sokakta dışarda küçük çocuklar gençler var ailelerin rahatsız olcağı tarzda davranmam o yüzden takılmış garibim 😀

Teşekkür ederim yorumlarınız içim gerçekten içime su serpildi

Erkek arkadaşım da benimle tartışmaz sakinleşmemi bekler ya da istediğin olsun deyip konuyu kapatır ama bu ciddiye almadığından değil kalp kırmak istemediği için bu bence iyi bir şey. Sizinde öyledir muhtemelen. İlgi konusuna gelirsek geçen hafta kaza yaptım yanımda değildi ama sorun etmedim ben çalışıyor diye. Bence normal zamanlarda gün içinde arayıp soruyor, mesajlaşıyorsanız sorun yok

Bana normal geldi. Tartışırken gösterdiği tavır da gayet olgunca.

Benim sevgilim de çok sakindir. Hatta sakinliği çıldırtır bazen beni.
Ben sinirli halini görmek istediğim için 1-2 kez bilerek üstüne gitmiştim. Bazen çok sakin adamların içinden canavar çıkabiliyor. O yüzden sinirini görmek istemiştim.
Adam sinirden çıldırırken bile sakindi :)

"Eskiden çok sinirliymiş" demişsiniz, onun için söyledim bunu. Belki yaş aldıkça sakinleşmiştir, kendini kontrol etmeyi öğrenmiştir. Ama bu sinir olayını iyi gözlemleyin yine de.

İlgisiz tabiki. Hastayken de insan bir görmek istemez mi. Yaşı küçük desen, düşünemiyor desen neyse. Diğer insanlardan ne farkı kaldı.

Bana siz çok ergen geldiniz. Yani 30 yaşindasiniz, karşindakini test ediyorsunuz. Evet hasta olmuşsunuz ama mecbur değil, hemen atlayip gelmeye. Sonuçta yoğun bakimda kalmiyorsunuz.

Bilemiyorum, adamda bir falso göremiyorum.

Bana siz çok ergen geldiniz. Yani 30 yaşindasiniz, karşindakini test ediyorsunuz. Evet hasta olmuşsunuz ama mecbur değil, hemen atlayip gelmeye. Sonuçta yoğun bakimda kalmiyorsunuz.

Bilemiyorum, adamda bir falso göremiyorum.
Şimdi ailemden uzakta yalnızım hastanede serumum bitti başkalarından yardım istedim hemşireyi çağırmak için ergen olmakla ne alakası var, demekki siz baya güçlüsünüz o zaman tebrik ederim

Yani biraz kendimi geri çeksem ilgisi artıyor ama ben böyle oyun oynayacak durumda değilim
İstiyorum ki herşey kendiliğinden güzel olsun ama olmuyorsa daha da uzatmak lazım değil sanırım

konunu okunca biraz benım kocam geldi gözümün önüne ,
13 yıldır evliyiz ben kavga çıkarmadıgım sürece bizim evde kavga çıkmaz ,
tartışma olmaz , bazen banada rahatlık batıyor kavga koparıyorum :KK45:

bence gayette güzel bir ilişki sorun sıkıntı çıkarma hee evlendıktne sonra çok hareket aksıyon bekleyeceksen üzülürsün ,
adam sakin biri çünkü ,

konunu okunca biraz benım kocam geldi gözümün önüne ,
13 yıldır evliyiz ben kavga çıkarmadıgım sürece bizim evde kavga çıkmaz ,
tartışma olmaz , bazen banada rahatlık batıyor kavga koparıyorum :KK45:

bence gayette güzel bir ilişki sorun sıkıntı çıkarma hee evlendıktne sonra çok hareket aksıyon bekleyeceksen üzülürsün ,
adam sakin biri çünkü ,
Yok ben aslında huzur istiyorum kendi aile hayatımda pek huzur görmediğimden bu sakinlik bir tuhaf gelmişti ama demekki böyle şeyler de oluyormuş 😀 ben erkekleri kendi aileme bakınca kavgacı huysuz bilirdim o kadar bu düşünceye kapılmışım ki ne demek kavga etmemek diye düşündüm, yorumunuz için de teşekkür ederim

Adam ilgisiz değil bence aksine çok güzel oturmuş bir kişiliği var. Ben de kavga etmem,tartışmalık bir durum olunca susuyorum sakinlesmeyi bekliyorum,karşımdakini önemsemediğimden değil o sinirle çıkmaza girmemek için. Keza hastane mevzuunda gece arardım ben oturmuş bir ilişkiyse,o da hastane de olsa aramasını beklerdim yanına giderdim. Erkekler düz insanlar,beklentini çevirmeden direkt söyleyeceksin. Bazı adamların yapısında yok gerçekten,mesela çiçek mi istiyorsun çiçek çiçek diye kodlayacaksin aklına. Sevdiğini kaziyacaksin mih gibi ahahahah,sonraki süreçte arada kendi de akıl edip alabilsin diye. Bu örnek tabi.

Back
X