ilgili olsun istiyorum :(

gizemlibloger

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
35
0
16
Aydın
eşim gun içerisinde cok yogun ve yorucu bı ısle mesgul... anlamaya calısıyorum ama bazen okadar ılgısız ve soguk kı gizli gizli aglıyorum sorun ne dıye... soruyorum yorgunum şu bu diyo....
ama ben butun gun bebısle ev ıslerıyle okadar yorulmama ragmen eve geldı mı bır kral gıbı davranıyorum ona (belkıde hata burda) ne ısterse yapıyorum (çerez, soda kola şunu getır bunu gotur cinsinden) otekı konu ıse zaten cok duskun degıl. ben tam tersı :)
ben sarılayım konusayım cocuklasayım cok sevıyorum ama tepkısız davranıyor. bende soguyorum yavas yavas hıssedıyorum. ama yınede cok sevıyorum onu ve bu konu duzelsın ıstıyorum.
konustum anlattım,tepkısız kaldım,soguk davrandım, ama anl0amıyor... sizden akıl beklıyorum nasıl davranırsam bana ılgılı olur ??? ya bu adam gun ıcerısınde benı aramadıgı bıle oluyor. ben cok guven verdım ona buda ondan kaynaklanıyor tabı bıde her ısımı kendım halleden bı ınsanım onada guvenıyor. nasıl olsa hatun bu ısıde basarır dıye.
bir de mesela gezmek ıstıyorum dısarı cıkalım dıyorum, yada ondan bısey al gel dıyorum hep bı bahane benı takmıyor yanı offff hadı kk bana akıl verın....

hepınızı kocaman opuyorum :*

kafasına takılan başka birşey olabilir cok üstüne düşmeyin o zaman peşinizden koşar.ilgisiz davranın kendi ile başbaşa kalamsını sağlayın.tecrübe ile sabittir işe yarıyor

Eğer mümkünse bir ise girim , çalışın.
Farklı bir çevrenizin olması, sosyal olmanız eşinizin ilgisini arttırır .
Eve geldiginde her dediğini yapmayın. Yorgunum yapamadım, edemedim, bugün de çay olmayiversin mesela . Buna benzer seyler söyleyin .

Aynı sorunlar bendede var ya (

Bazen sevenim olmadığını düşünüp duygulanıyorum ağlayacak derece geliyorum.

kafasına takılan başka birşey olabilir cok üstüne düşmeyin o zaman peşinizden koşar.ilgisiz davranın kendi ile başbaşa kalamsını sağlayın.tecrübe ile sabittir işe yarıyor

ayy o kafasına takılan sey neyse cooook uzun zamandır orda dura dura kök saldı bence :):) yaptım yaptım dedıklerını benım kı ayrı bı cins galıba

canım burda en çok açılan başlıklardan biri bu herhalde
bence dikkatini biraz eşinden uzaklaştır, arkadaş edin bi hobi bul
bazı erkekler sık boğaz edilmek istemiyo sanırım, sevgiyle ilgiyle

Son düzenleme:
canım burda en çok açılan başlıklardan biri bu herhalde
bence dikkatini biraz eşinden uzaklaştır, arkadaş edin bi hobi bul
bazı erkekler sık boğaz edilmek istemiyo sanırım, sevgiyle ilgiyle

bunu yapamıyorum butun gun dusunuyorum, geldıgı zaman ılgılenmıcem dıye ama yuzunu gordugum zaman degısıyorum bu konuda calısmam lazım

aynı sorun bende de var. varsa yoksa iş. ama soğuk davrandım mı hemen peşimden koşuyor. bazen yapamıyorum yelkenleri çabuk suya indiriyorum

3 yıllık evlisiniz , 3 yıldır da böyleyse değişmez gibi

Karakteri bu sanki

Ama yine de sizde bu kadar üstüne düşmeyin, geri çekin kendinizi

Belki anlar..

ah ah bende aynı dertten muzdaribim.. benim tek hatam çabuk yumuşamak canım.. ben şimdilerde biraz soğuk davranıyorum.. bide kendime bakmaya çalışıyorum.. kızımla gezmeye gidiyorum h.sonları o yatmak istiyor.. bizde kızımla süslenip püslenip çıkıyoruz.. hemen peşimize takılıyor..:)) yani biraz kendine bakıp ufaktan ufaktan kıskandırabilirsin.. çok eski numara ama gerçekten işe yarıyor.. birde bebişine yönlen onla çok ilgilenme yola gelecektir :)

İlgiyi kesmeyin fakat krallar gibide davranmayın ona. Kendinize bu süre zarfında daha fazla zaman ayırmalısınız.

kaçan kovalanır kızlar bu sözde hikmet var cidden :) bir süre kral gbi davranma sende. hem o sana kraliçe gibi davranıyor mu ki sen ona kral muamelesi yapıyorsun,erkekler bu kadar şımartılmaya gelmez hep daha fazlasını isterler maalesef.

ben eşim benden birşey istediğinde arada duymamazlıktan geliyorum. ikinci söylediğinde aaa duymadım dalmışım diyorum yine gitmiyorum getirmeye sonra gidip kendi alıyor kalkmışken bana da bir su getirir misin aşkım diyorum iyice gıcık oluyor bana bende çok eğleniyorum. ama arada yapıyorum :)

aynı sorun benim eşimdede var, ben düzeltmeye uğraşmıyorum ama onun huyu öyle dedim geçtim:)
çünkü ne yapsan düzelmiyor, oluruna bırak bence, erkekler sevgiliyken ilgililer ancak evlenince kadın nasılda evde neden ilgilensin ki:)

benim tavsiyem, başka ilgilencek şeyler bul, sende onun gibi davran, belki o zaman ne yaptığının farkına varır...

:)))) evet katılıyorum arada böyle davranmak müstahak:))

Son düzenleme:
işe girebilirsin, hobi edinebilrsin, ne bilim her işi sen yapma, yani paylaşım gerektiren işler bul:) alışveriş gibi.ya da ne bilim bi yere ziyarete gidin.ya da atıyorum ben yemekleri yapıyorum yetiştiremedim hayatım salatayı sen yaparmısın vs. vs.. ev işleri olmaz zorunda da değil bu, bebekle ilgilenmesibni söyle sen o arada kendine vakit ayır.onun için değil ama kendin için

benimkide bi dönem seninki gibiydi. o zaman işten ayrılmış evde oturuyordum. her iş için beni koşturuyordu. sonra bi anda kafama dank etti. bu kez kızımız beni yoruyor, yorgunum demeye başladım biraz düzeldi. şimdi tekrar işe başladım. şimdi daha çok yorgunum diyorum ev işlerini beraber yapıyoruz :)) bu kez de bana hiç vakit ayırmıyorsun demeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…