- Konu Sahibi gizemlibloger
-
eşim gun içerisinde cok yogun ve yorucu bı ısle mesgul... anlamaya calısıyorum ama bazen okadar ılgısız ve soguk kı gizli gizli aglıyorum sorun ne dıye... soruyorum yorgunum şu bu diyo....
ama ben butun gun bebısle ev ıslerıyle okadar yorulmama ragmen eve geldı mı bır kral gıbı davranıyorum ona (belkıde hata burda) ne ısterse yapıyorum (çerez, soda kola şunu getır bunu gotur cinsinden) otekı konu ıse zaten cok duskun degıl. ben tam tersı :)
ben sarılayım konusayım cocuklasayım cok sevıyorum ama tepkısız davranıyor. bende soguyorum yavas yavas hıssedıyorum. ama yınede cok sevıyorum onu ve bu konu duzelsın ıstıyorum.
konustum anlattım,tepkısız kaldım,soguk davrandım, ama anl0amıyor... sizden akıl beklıyorum nasıl davranırsam bana ılgılı olur ??? ya bu adam gun ıcerısınde benı aramadıgı bıle oluyor. ben cok guven verdım ona buda ondan kaynaklanıyor tabı bıde her ısımı kendım halleden bı ınsanım onada guvenıyor. nasıl olsa hatun bu ısıde basarır dıye.
bir de mesela gezmek ıstıyorum dısarı cıkalım dıyorum, yada ondan bısey al gel dıyorum hep bı bahane benı takmıyor yanı offff hadı kk bana akıl verın....
hepınızı kocaman opuyorum :*
kafasına takılan başka birşey olabilir cok üstüne düşmeyin o zaman peşinizden koşar.ilgisiz davranın kendi ile başbaşa kalamsını sağlayın.tecrübe ile sabittir işe yarıyor
Aynı sorunlar bendede var ya(
Bazen sevenim olmadığını düşünüp duygulanıyorum ağlayacak derece geliyorum.
Kaç yıllık evlisiniz..hep böylemiydi?
canım burda en çok açılan başlıklardan biri bu herhalde
bence dikkatini biraz eşinden uzaklaştır, arkadaş edin bi hobi bul
bazı erkekler sık boğaz edilmek istemiyo sanırım, sevgiyle ilgiyle
eşim gun içerisinde cok yogun ve yorucu bı ısle mesgul... anlamaya calısıyorum ama bazen okadar ılgısız ve soguk kı gizli gizli aglıyorum sorun ne dıye... soruyorum yorgunum şu bu diyo....
ama ben butun gun bebısle ev ıslerıyle okadar yorulmama ragmen eve geldı mı bır kral gıbı davranıyorum ona (belkıde hata burda) ne ısterse yapıyorum (çerez, soda kola şunu getır bunu gotur cinsinden) otekı konu ıse zaten cok duskun degıl. ben tam tersı :)
ben sarılayım konusayım cocuklasayım cok sevıyorum ama tepkısız davranıyor. bende soguyorum yavas yavas hıssedıyorum. ama yınede cok sevıyorum onu ve bu konu duzelsın ıstıyorum.
konustum anlattım,tepkısız kaldım,soguk davrandım, ama anl0amıyor... sizden akıl beklıyorum nasıl davranırsam bana ılgılı olur ??? ya bu adam gun ıcerısınde benı aramadıgı bıle oluyor. ben cok guven verdım ona buda ondan kaynaklanıyor tabı bıde her ısımı kendım halleden bı ınsanım onada guvenıyor. nasıl olsa hatun bu ısıde basarır dıye.
bir de mesela gezmek ıstıyorum dısarı cıkalım dıyorum, yada ondan bısey al gel dıyorum hep bı bahane benı takmıyor yanı offff hadı kk bana akıl verın....
hepınızı kocaman opuyorum :*
kaçan kovalanır kızlar bu sözde hikmet var cidden :) bir süre kral gbi davranma sende. hem o sana kraliçe gibi davranıyor mu ki sen ona kral muamelesi yapıyorsun,erkekler bu kadar şımartılmaya gelmez hep daha fazlasını isterler maalesef.
ben eşim benden birşey istediğinde arada duymamazlıktan geliyorum. ikinci söylediğinde aaa duymadım dalmışım diyorum yine gitmiyorum getirmeye sonra gidip kendi alıyor kalkmışken bana da bir su getirir misin aşkım diyorum iyice gıcık oluyor bana bende çok eğleniyorum. ama arada yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?