ilgili sevgili problemi

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
iki senelik bir ilişkim var. çok şükürçok ilgili bir sevgiliye sahibim. ama hanımlar dikkat ettim ki hiç kendime zaman ayırmıyorum. :53: sabah kahvaltılarını beraber yapıyoruz işe bırakıyor işten alıyor hediyeler sürprizler her anımızz beraber yani şahane ilişki diyebiliriz ama böyle de olmuyormuş ki bacılar :26: kitap okumaya, dizi izlemeye, kozmetik alışverişi yapmaya kız kıza muhabbetlere vaktim yok.
çünkü sahbah kahvaltısında beraberiz
benimle alışverişe gelir hatta gelme desem eminim kavga çıkar ve mutlaka gelir , ne kadar gezersek gezelim hiç söylenmez
kuaföre gitsem bırakır alır
arkadaşlarımız da ortak
işe bırakır işten alır
seneye düğünümüz var inşallah
bu ara ben kendime vakit ayıramamaktan şikayet ediyorum. nasıl vakit ayırabilirim. ne yapabilirim yardım

ne demişler herşeyin fazlasını zarar...
benim de ilk sevgilim öyleydi aynı işyerinde çalışıyorduk bide hiç nefes alamıyordum artık. bi yerden sonra çok bunlatıyor insanı 5-6 ay dayanabilmiştim ben sonra ayrıldık..
inşaallah sizin öyle olmaz canım ama bi yerden sonra sıkıyor ve dediğin gibi kendine zaman ayıramıyorsun her gün görüşmek bence çok da iyi birsey değil insan özlemeye zaman bulamıyor..

Ayrılmayı denediniz mi hiç? evlendikten sonra ne yapacaksınız, monoton bir hayat sizi bekliyor... üzgünüm.

Özediğim hayat :27:
Demek ki öyle de olmuyor ha ?
Ona söyledin mi böyle düşündüğünü belki anlayışla karşılar .
Ama canım sende daha ne istiyorsun ya maşallah başka erkek olsa sıkılır vallahi :nazar:

Aynı dert bende de var onun dersi akşamları bütün gün benimle okulda:1: ders aralarında mutlaka yanımdadır:31: hastaneden alır eve bırakır zaten herşeyi beraber yaparız:9: benimde kendime ayırdığım bi zaman dilimi yok:53: ama bunun için küçücük bi yol bile bulamadım:50: ayy şuraya gidicem desem gidelim heralde bitanem diycektin diyo:4:

Özediğim hayat :27:
Demek ki öyle de olmuyor ha ?
Ona söyledin mi böyle düşündüğünü belki anlayışla karşılar .
Ama canım sende daha ne istiyorsun ya maşallah başka erkek olsa sıkılır vallahi :nazar:

Aynı dert bende de var onun dersi akşamları bütün gün benimle okulda:1: ders aralarında mutlaka yanımdadır:31: hastaneden alır eve bırakır zaten herşeyi beraber yaparız:9: benimde kendime ayırdığım bi zaman dilimi yok:53: ama bunun için küçücük bi yol bile bulamadım:50: ayy şuraya gidicem desem gidelim heralde bitanem diycektin diyo:4:

ne demişler herşeyin fazlası zarar...
bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak anlayabiliyorum seni birde biz aynı iş yerindeydik artık nefes alamıyordum çok sıkılıyordum 5 ay ancak dayanabildim ve aydıldık..
inşallah sizin öyle olmaz ama fazla ilgi sıkıyor insanı gerçekten kendine zaman ayıramıyorsun bunalıyorsun

Bence çokta bulupta bunamamak lazım ilgili olmasa ilgisiz dersiniz :51::51:

tabiki siyam ikizi gibi gezmekte abartı ama ilgilenmesi sıkılmaması isteklerinizi yerine getirmesi çok güzel bir şey kıymetini bilin :93::93:

Tam istediğim erkek :)Allah bana da böyle versin.Amiiiiinnnn..Yapı itabiriyle ilgisizlik ve sevgisizlik durumundan bıkmış durumdayım.Bir de siz hiç ilgisiz erkekle görüştünüzmü ?iki kez başıma geldi.ikincisi felaketti.Hayatınız zindan olur..

Son düzenleme:

al benden yak :ssz:

Uzaktan bakınca hoş görünüyor da pek öyle değil elinde olsa derslerimede gircek:19: napcaz ki böyle bilmiyorum:17: Bişey söylesem hemen surat asar ne zaman sıkıldın benden diyo :44: Ahh canım bi bilsen diyorum :57:

Uzaktan bakınca hoş görünüyor da pek öyle değil elinde olsa derslerimede gircek:19: napcaz ki böyle bilmiyorum:17: Bişey söylesem hemen surat asar ne zaman sıkıldın benden diyo :44: Ahh canım bi bilsen diyorum :57:

benimki polis canım bende gazeteciyim izinli gününde benimle habere geliyor :1:

iki senelik bir ilişkim var. çok şükürçok ilgili bir sevgiliye sahibim. ama hanımlar dikkat ettim ki hiç kendime zaman ayırmıyorum. :53: sabah kahvaltılarını beraber yapıyoruz işe bırakıyor işten alıyor hediyeler sürprizler her anımızz beraber yani şahane ilişki diyebiliriz ama böyle de olmuyormuş ki bacılar :26: kitap okumaya, dizi izlemeye, kozmetik alışverişi yapmaya kız kıza muhabbetlere vaktim yok.
benimle alışverişe gelir hatta gelme desem eminim kavga çıkar ve mutlaka gelir , ne kadar gezersek gezelim hiç söylenmez
arkadaşlarımız da ortak
işe bırakır işten alır
bu ara ben kendime vakit ayıramamaktan şikayet ediyorum. nasıl vakit ayırabilirim. ne yapabilirim yardım

kavga etmeden güzelce anlatmaya çalışsanız.. Hani bir gün olsun kendime ayırmak istiyorum sende git arkadaşlarınla gez bende öyle yapalım hem ilişkimiz monotonluktan kurtulur falan deseniz.. Nekadar sıkıldığınızı tahmin edebiliyorum ama bende hep ilgili sevgilim olsun istemişimdir, bukadar abartı olmasada istiyorum yani ama insan kendine olmayanı ister hep o hesap heralde :1:

Tam istediğim erkek :)Allah bana da böyle versin.Amiiiiinnnn..Yapı itabiriyle ilgisizlik ve sevgisizlik durumundan bıkmış durumdayım.Bir de siz hiç ilgisiz erkekle görüştünüzmü ?iki kez başıma geldi.ikincisi felaketti.Hayatınız zindan olur..

aynıyız sanırım :1: benmde hep ilgisizlerdi. BAşlarda ilgili sonradan değişen uff felaket ya, onlar olmadan daha iyi en azından kafa rahat :52:

Eşimle ben 4 yıl çıktım 4 yıl boyunca hep sizin gibiydik...
Evlendik yine aynı... Haklısınız aslında insan bazen yalnız kalmak kendi başını dinlemek istiyor...

canım nerede satılıyor senin beyzadeden alalım hemen bi adet :D
hayallerini kurduğum ilişki bu işte:27:

burcu ne bunun belki bi fikir olur :))))

Son düzenleme:
arkadaşlarımız da ortak
işe bırakır işten alır

benim sevgilim de ilk başlarda böyleydi hep herşeyi beraber yapıyorduk
hatta kıyafet alırken asla tek göndermez illa yorum yapacak kombin yapacak
ama senin bu hissettiklerini yaşadım telefonla bile kimseyle konuşamıyordu
sonra bu adam gitti ilgisiz adam geldi sonra da terketti

yazmadan edemicem benım de oyle bı ılıskım vardı ... dısarı cıksam haberi oluyo kiii bizde bide izin muhabbeti vardi aptal gbi ondan izin alıyodum halbukı aramızda resmı bişi yok okadar karısması tamamen cocukluktu.. arkadaslarıma gıdemıyodum gidiyosamda elimde cır cır telefona bakmaktan kım nedıyo kım ne anlatıyo bılmezdım bıde gelır kapının onunde pat dıye dıkılırdı guya eve bırakcakmıs sankı ben ondan once tek cıkmıyodum dısarı.. yada benım basımda aılem var sahıpsızde degılım kendını o moda sokuyodu sankı aılem bana sahıp cıkmıyomus gbı... makyaj yaptınmı ?yapmaa sakın derdi.. o yanımda yoksa topuklu bıle gıymemı ıstemıyodu... sureklıı suprızlerrr hediyelerr ama dunya kadar pofpoflamalar bi dedigimi ıkı etmemeler alısverıste bıle saatlerce oyalanırım dolanırım adam bıkere olsun yaa hadı demedı. bunalım sıkılma ıııyyyyy herseyın cıvkı cıkıyo bı sure sonra ilgi manyagı bırı olarak ben bunu bılır bunu soylerım.... sımdı bir senelık ilişkım varhersey muthiş rayında adam hem cool hem maco hem romantık karısımı bişi:) bır sene olmus bulusurken bıle hala aynı heycan aynı tad aynı kahkahalar..kıskanması bıle okadar mantıklı ve yerındekı. izin alma konusu yok cunku dıyokı benden oncede bı aılen vardı ben şimdi ne sıfatla sana o derece karıısp bunaltayım dıyo. bı msj attıgında hala heycanlanıyosam onu gordugumde içim gıdıklanıyosa bu bazı seylerı tadında bıraktıgımız ıcın... ve evlenınce yapacaaak cokkk alternatifimiz olacak cunku herseyı yavas ve tadında yasıyoruz.benden tavsıye kımse resmı bı sıfata gırmeden hayatınıza okadar mudahale ettırmeyın.. cunku sızde bı breysınız sızınde hobılerınız sızınde sevdıgınızden harıc surdurdugunuz bı duzenınız var.. hayatınızın merkezi yaparsanız hıc olmadık anda hersey degısır ılıskı bıter bu sefer buyuk bi yıkım olur..

Back
X