Eşim de memur iyi bi maaşı var ama ben görmüyorum borcu var . Hep konuşuyoruz sonunda ben kuruyomuşum sorunlarım var mış abartıyomuşum benimle ilgilenecekmiş sorunları var mış ve sonunda benden Özür dile kalbimi kırdın yemeği yemez küsünce biz başka odada otururuz oğlumla o ayrı sonunda huzursuz olmayalm die yemegini götürürüm konuşturmaya çalışırımmrb öncelikle üzüldüm durumuna ama yalnız değilsin bu konudan şikaytçi biçok bayan var burda.keşke çocuk konusunda bukadar aceleci davranmasaydın.sana vakit ayırmaması konusunda tepki göstermiyo musunuz hiç?buarada eşinizin mesleği nedir?
İkimizinde istediği bi bebekti ben anneliğimden pişman deilm ve bebeğime hiç yansıtmamEvliliğiniz oturmadan, karı koca olmayı beceremeden anne baba olmaya kalkıyorsunuz. Sonra vay efendim eşim ilgisiz, vay efendim sorumsuz. Ne olmasını bekliyordun ki?
Yapmadığım bişey deil elinedn gelse yerime wc ye git diecekk herşeyini yapıyorum ama olmuyoçocuğunuz var diye boşanmanıza engel değil
asıl bu durumlarda daha çok öneririm olmuyorsa sizden çok çocuğu etkiliyor
ama karşısına geçip tatlı dille konuşun bazı erkeklere yarar bu durum
ve çift terapisti için ikna etmeye çalışın eğerki olmuyorsa boşanın
İkimizinde istediği bi bebekti ben anneliğimden pişman deilm ve bebeğime hiç yansıtmam
sephora haklısın ama önce anlayamıyorsun ki baksana kızı önce el üstünde tutuyormuşPişman olun demiyorum zaten. Evlilik oturmadan bebek yapmak bu sorunların olacağını bilmek ve kabul etmek demek. Çok iyi anne babalar olabilirsiniz ama karı koca olmayı becerememişsiniz. Ki eşiniz ne koca olmayı ne de baba olmayı becerebilmiş görüldüğü üzere. Kocalığını bilmediğiniz adamı baba yapmak cesaret işi.
Sizin için değiştirilecek bir durum yok şu saatten sonra. Ama burayı okuyan bir sürü insan var. Onlar en azından görsünler de böyle deli cesareti işlere girişmesinler, eşlerinden emin olmadan çocuk sahibi olmasınlar.
Kesinlikle en az 1 yıl düşünmedinler. . Haklısınız bu konudaPişman olun demiyorum zaten. Evlilik oturmadan bebek yapmak bu sorunların olacağını bilmek ve kabul etmek demek. Çok iyi anne babalar olabilirsiniz ama karı koca olmayı becerememişsiniz. Ki eşiniz ne koca olmayı ne de baba olmayı becerebilmiş görüldüğü üzere. Kocalığını bilmediğiniz adamı baba yapmak cesaret işi.
Sizin için değiştirilecek bir durum yok şu saatten sonra. Ama burayı okuyan bir sürü insan var. Onlar en azından görsünler de böyle deli cesareti işlere girişmesinler, eşlerinden emin olmadan çocuk sahibi olmasınlar.
sephora haklısın ama önce anlayamıyorsun ki baksana kızı önce el üstünde tutuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?