Ilgiliz sorumsuz eş

Hayır bu konuda ayrı çıkmaz ailem benden 10 yaş büyük die istemedi ben de onun için herkesi karşıma aldm şimdi ne diebilirim
Ailenize durumu anlatsanız tepkileri nasıl olur ?
Sonuçta evlatlarısınız bir iki söylenirler sadece
Böyle mutsuz yaşamaktan iyidir sanırım

Ailenize durumu anlatsanız tepkileri nasıl olur ?
Sonuçta evlatlarısınız bir iki söylenirler sadece
Böyle mutsuz yaşamaktan iyidir sanırım
Baba evinde şarkısı yoksa evlenince de olmuyo babamda sorumsuz ve anneme şiddet uygulayan bi adam çocuğumu asla onlablrki büyütemem

Baba evinde şarkısı yoksa evlenince de olmuyo babamda sorumsuz ve anneme şiddet uygulayan bi adam çocuğumu asla onlablrki büyütemem
Ee zaten siz çalışıyormuşsunuz.
Kimseye eyvallahınız olmaması lazım
Çocuğunuzun gerçekten sağlıklı bir birey olmasını istiyorsanız onu evliliğinizde ki mutsuzluğa mahkum etmeyin

Ee zaten siz çalışıyormuşsunuz.
Kimseye eyvallahınız olmaması lazım
Çocuğunuzun gerçekten sağlıklı bir birey olmasını istiyorsanız onu evliliğinizde ki mutsuzluğa mahkum etmeyin
Şimdi çok küçük hala bi umut düzeltin istyrm ama olmazsa ileride öle duruyo

Yapmadığım bişey deil elinedn gelse yerime wc ye git diecekk herşeyini yapıyorum ama olmuyo

siz deseniz yapmaz ama aynı cümleyi başkası diyince yapar mı?
tek çözüm çift terapisti canım şimdilik iyi kötü ite kaka ilerler
ama sonra çift terapisti ya boşanma yada böyle kabul etme durumu var

siz deseniz yapmaz ama aynı cümleyi başkası diyince yapar mı?
tek çözüm çift terapisti canım şimdilik iyi kötü ite kaka ilerler
ama sonra çift terapisti ya boşanma yada böyle kabul etme durumu var
Onu kabul edeceğini sanmıyorum ki zaten ona göre birşey yok muş ben kuruyomuşum

Onu kabul edeceğini sanmıyorum ki zaten ona göre birşey yok muş ben kuruyomuşum

benim eşimde öyle diyordu ama 2,5 sene içinde ara sıra tacizlerimle bazen sıklıkla yaptığım tacizlerin ardında kabul etti hemen kabul etmezler hemen birden bekleme söyle kenara çekil kafasının içini kurcalasın düşünmesine fırsat ver

canım allah yardımcın olsun üzme kendini bu gibi sorunlar yaşayan okadar çok kişi varki..kimi bizim gibi paylaşıyor kimide sanki o sorunları yaşamıyormuş gibi yansıtmıyor...erken hamile kalmakla yada tanımamakla hiç ilgi yok bence..mesela biz 4.5 sene çıktık sonra evlendik evlendikten 3 sene sonra çocuğumuz oldu...evlendikten sonra hemde 15.gün boşanma kararı aldım....bir insan nasıl olurda bukadar çabuk değişir anlamdım dereyi geçene kadar çok iyi rol yapmış benim kocamm başkada bir şey değil bu...beni hep sömürdü kullandı halada devam ediyor ve ben buna dur diyemiyorum...ailem boşanmama karşı sen istedin sen çekeceksin mantığı..annem hangi kadın çekmiyor diyo durum böyle oluncada katlanıyosun...hep belki düzelir diye bekledim ama yok umudum kalmadı böyle kabul ettim...çocuğumuz olunca düzelir dedim ama yok...böyle anlattığıma göre öyle çok büyük problemim var sanmayın ama bekarken prensesler gibi el üstünde tutulan ailenin tek kızı olan ben hep ilgiyle sevgiyle büyüdüm..bundan dolayı eşimin ilgisiz tavırları horgörmesi benim gibi yaşayan biri için en büyük problem..
Çalışan bir bayanım bu bile yetmiyor boşver demeye...evimin hizmetçisi gibi hissediyorum bazen ama dedimya ben istedim ben çekiyorum..ne onla ne onsuz durumdayım...umarım birgün hem bana istediğim gibi bir koca hemde oğluma iyi bir baba olur

Canım benim ne kadar güzel olursan ol ne kadar çalışıyo olsanda Şansın yoksa olmuyo ben bunu anladım benim de oğluşum var bizde 2 gün iyi 3 gün kötüyüz inş ikimiz içinde mutlu huzurlu günler yakında olur oğlunu benim yerime öp ben çocuğumdan destek alıp daha iyi oluyorum iyi ki var lar

Yalnız olmadığımı görmek çok acı.. Neredeyse aynı dertten muzdaribiz.
Şuan bunu yazarken ağlıyorum resmen. Oyle kırgın öyle üzgünüm ki...

dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…