İlginç ama Gerçek ..

Bütün Fallara bakılmistir. .
Gözümden kaçan illaki olmuştur. .
Kusura bakmayın ve tekrar mesaj gönderin. .

Canımcım dün sana maiille fotograf göndermesi denemiştim olmamıstı. Dün kahve içememiştim. Şimdi fotolarını yüklüyorum. Çok heyecanlandım 😊

Kızlar yarım saat sonra döneceğim hepinize özelden kısa bilgi ve ne için kapattiginizi söyleyin. .

Kızlar yarım saat sonra döneceğim hepinize özelden kısa bilgi ve ne için kapattiginizi söyleyin. .

Cnmmm özelden yazdım detayları, foto atamıyorum ne yazıkkı. Aktif değil gönderim
Valla mesaim bitti, ofisten çıkmadım sen gelceksin diye. O derece yani

Merhaba sizinle konuşmayı cok isterim telefondan giriyorum size ozel msj atamiyorum siz bana atarmisiniz ?

Gönül dostlarim bana özelden msj atın kısa bilgilerle..
Bu arada herkese Günaydın. .

Allah bizide temiz kalpli insanlardan eyler inşallah. Bende bakacak birini arıyodum içince atsam bana da yardımcımcı olur musunuz?

Allah bizide temiz kalpli insanlardan eyler inşallah. Bende bakacak birini arıyodum içince atsam bana da yardımcımcı olur musunuz?

Allah razı olsun..
Ama benim kendime faydam yok küfürbaz dayakçı bir babayla tam 26 yıl. . Şuan yolculuktayim yarın doktorla randevum var..
O uyuduğu için sabah bir şey diyemedim .
Uyanmış az önce aradi ağzına geleni soyledi. .
O.pu bile dedi böyle bir baba işte. .
Bende ah ettim. .
Aman sakin ah etme Kırarım agzini burnunu dedi..
Gözyaşlarıyla yolculuk yapıyorum.
En çok zoruma giden de annemin üzerine yürümüş ..
Rabbim onu yanına alsın. .
Bu dünya da çok zalim...

Neden küfür etti babanız annenizle derdi ne? Üzülmeyin eden bulur dicem ama babanız. Belkide bu da sizin sınavınız. Babası olmayan biri olarak diyorum ne olursa olsun babadır sağları solları belli olmaz anne gibi şefkat dolu değillerdir. Varlığı bile bi kuvvettir insana babanın ne olursa olsun tabi bazı şartlar altında. Annenize de Allah dayanma gücü versin

Annem ondan habersiz neden izin vermiş diye..
O da küçükken babasından çok çekmiş ama bundan ders alması gerekmez mi?
Hiç bir konuşması küfürbaz değil yemin edebilirim ..
Allah ıslah etsin..
Bırak canim böyle baban olacağına hiç olmasın ..
Annesiz olmuyor ama babasız oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…