• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

Bu arada "beğen" zımbırtısı yine mi kayboldu arkadaşlar?

Kk "da hiç bir uygulama kalıcı değildir sürekli değişim ve gelişim esastır

Kizlar ben 27 yasindayim ve bekarim. Bi sevgilim var 6 senedir ve bazi seyleri yoluna koymadan evlilik düsünmüyorum. Cinsellikte yasamiyorum, örf ve adetlerimize uygun sekilde. Ancak bir kac aydir icimde bu konuda büyük bi istek olustu. Cok merak eder oldum, acaba nasil biseydir, cokmu güzel, cok seymi kaciriyorum, evlenmeden yapsammi vs. Off ya aslinda yapmak istemiyorum pisman olmaktan korkuyorum ama hislerime bu istege engel olamiyorum. Ne yapsam? Bu cinsellik gercekten cokmu güzel? :77:

canım herşeyin yerive zamanı var bikereden bişey çıkmaz dersin bunun sonrasıda gelir çünkü bikere taviz vermiş olursun hem onu hem kendini engelleyemezsin
e sonra alışmış kudurmuştan beterdir diye bi ata sözümüzde var gerisi gelir aman dikkat:49::49::49::43::43::43::43:

'zipzip' bizim arapçada 'pipi' demek
senin istek nickine de vurmuş valla:9::9:

valla seker ben izin veriyom tavsiyede ediyom git yap zaten yapmassan ilerde karincalar yiyecek.

simdi yapacanmi.bize de haber ver.bunca yorumdan sonra

Bu arada "beğen" zımbırtısı yine mi kayboldu arkadaşlar?

Bende sabahtan beri bunu düsünüyorum:9:

Konu sahibi arkadasim..tabi ki sonucta kendi kararin,sana ne desekte bu konu kisinin kendi karari,baska hersede fikir beyan edebiliriz ama bu konu farkli bence,,,belkide seni pek baglamiyacak cinsellik,belkide hergün isteyeceksin.....belli olmaz bilemezsin simdiden...

şöyle açıklamak isterim hayal ettiğin gibi birşey olmucak çünkü ilk tecruben sanırım büyük ihtimalle orgazmda olamıyacaksın cinselliktee tecrunbeyle kazanılan bir şey hem beyninede doğru telkinler ver bende eşimde evlenmeden önce 4 yıl flört dönemi yaşadık ve cinsellik yaşamadık hatta kendimi o kadar korumaya almıştım ki evlendik 6 ay boyunca yapamadık düşün .....

27 yaşındasın almanyada doğdun 6 (altı) yıldır çıkıyosun ve ilk kez böyle şeyler hissediyosun sevdiğin insana karşı hadi 1 - 2 - 3 yıl desen anlıycam da yapma canım ya gerçekten komik. açlıkla terbiye etmedilerse,ya da geç ergenlik hastalığı yoksa sende mutlaka hormonlar devreye girmiş olmalıydı. bir de dalga geçer gibi burda soruyosun sizce yapimmi,yapmimmi? güzelmi değilmi?
internet kullanmasını biliyosun sonuçta o boşlukta adres çubuğunda www.kadinlarkulubu.com yazan yere google yaz ordaki boşluğa da "sen ne dersin google sence yapimmi" yaz sonuçlar çıkar karşına.
maksadın dalga geçmek olmasaydı bu soruyu sormazdın... illaki cevapsa niyetin; hobi olarak yap:9::9:
:52::52::52::52::52::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: hobi olarak yap:60::60::60::60:

bu namus kavramını anlayamadım.dokunmakla öpüşmekle temas etmekle bozulmuyor zar ile bozuluyor.arkadaşımız 6 senelik sevgilisi ile cinsel ilişki yaşarsa namusu gidecek. söz kulüpten dışarı öpüşen sevişen anal oral herşeyi yapan kişi kızlık zarını yani namusunu evleneceği adama saklıyacak. bu adamda şükürler olsun ne kadarda namuslu bir kadınla evlendim diyecek.bunun namusla iffetle alakası olamaz diye düşünüyorum. bakire olmayan ama gayet namuslu bakire olupta oldukça namussuz kişler tanıdım . namus insanın önce beyninde olmalı.bence arkadaşamızın sorunu zaten bu değil karşısındaki adama gerçekten aşık olmaması zaten aşk olsa idi bugün bu sorusuna cevap aramazdı.
:46::46::46::46::46::46:

pisman olursun yapma bence
gelin ata binmis yaa nasip demis
bu islerde ne olacagi hic bilinmez

Burada dert yananları hiç okumuyor musun? Bence sonucunda büyük pişmanlık yaşarsın. Nişanlı bile olsan tavsiye etmem. Benden söylemesi. Sonra kafanı duvarlara vurursun. Karşındaki insan sana saygısını kaybedebilir. Kendine başka uğraşlar bul bence ve biraz sabırlı ol.

Sanirim en dogrusu beklemek. Bu arada tekrar söylemek istiyorum ben oralmis analmis bunlari yapmadim asla. Sadece öpüsme oldu ve bedenin üst tarafina yani boyun omuzlar gibi de yaklasimlar oldu. Biraz daha asagiya inmek isteyince durdurdum hep zaten.

erkek arkadaşın ya çok sabırlı yada gerçekten rahip:9:,kim bekler 6 sene :52:
ayrıca cinsellik öle abartıldığı gibi olağan üstü bişi değil, nefret edenleride çok onun için herşey yapanlarda çok

Neden hala evlenmediniz ve beklediginizin sebebi? Evlenmeden önce cinsellik edersen pisman olursun diyorum. 1: belki sen onunla sonra evlenmezsin. 2: onunla evlenirsen, senin kiymetin onun yaninda sifira duser. erkek arkadasin senin belki baska erkeklerlede oladugunu sanir. bu benim fikirlerim. saygilar.

Evlenmem daha 3-4 yil sonra olur herhalde, bazen kendimi kontrol edemeyecekmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum.

o 3-4yılda herşey değişebilir şuan evlenmek istediğin adam belki ozaman evleneceğin kişi olmaz yarın ne olacağımızı kimse bilmiyoruz 27 yaşındasın kendine hakim olabilirsin elbette :61:sonrasında çok pişman olabilirsin kendini frenle:82:

dene dene manavdan al bi karpuz tadına bak sonra aa bi de kavun var ona da bakim ama olmadı ki bi de şeftali bi de portakal dur yahu orda kal:)bence uzayıp giden bu olur
zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyle
herrkesle beraber ol mu dedim.kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilirmiş
dene derken arkadaşım herkesle yat demiyor zaten herkesle sevgili de olunmaz karpuz kavun portakal elma die sevgilileri uzatmakta hiç mantıklı değil
sadece sevişme yaşanabilir gerçekten ciddi düşünüyorsan zira sonra
evlenince en kısa boşanmalar
kocam beni tatmin etmiyor büyük küçük yumuşak sorunlu uyanmıo vs. türünden yaşanan boşanmalar
ya da erkek gurur yapıyor karısının o sorunlu die ondan boşanmasını başka erkeğe gitmesini yediremiyor
kadını öldürüyor bizim ülkemizde çok oluyor bu
evlenince seks yapılmayacaksa niye evlenilio öyleyse
yani bunlar önemli şeyler
eşinle uyuşabilecekmisin çözümü olmayan bir cinsel sorunu var mı yok mu bunları bilmek gerekio
kimse kocası ile kardeş kardeş yatmak istemez kadınlarında bir cinsel hayatı var
aynen ilksahcım:38:

hatırladımda lisedeyken bir arkadaş vardı çok hoş dış görünüşü sade normal ama kaşar ve çok zeki
sevgili olduğu kişilerin sayısını tutamamştr kendisi ve her sevgilisi ile sevişir anal oral herşeyi yapar ama asla kızlığa dokundurmam salakmıyım ben evlenmeyi düşündüğüm erkek bu çevreden olamayacağı için hiçbirzaman diğerlerini bilmeyecek kanıtlanmayacak derdi
ve evleneceği kişide onu namuslu sanacak bu böyledir
bizim düz beyinli erkekler kızlık bozulmamşsa namuslu sanıolar

Son düzenleme:
zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyle
herrkesle beraber ol mu dedim.kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilirmiş

aynen ilksahcım:38:
beğendim seni:9::9::27::9::9:

şu beğenme butonumuzu yok etmişler olmamış

Back
X