ilginç bir dert ama..

Yapılması gerekeni yapıyoruz

Benimde hamileligim cok gazli gecti.yaninda bi kac kez yanlislikla pirtladim ama bozuldum mahvoldum.sonucta erkekler sevmez boyle kaba saba hareketler.senden sogur ve baska hatunlar daha kibar daha cazip gelmeye baslar.bence dikkat et biraz cnm fazla salma:))

Horluyorsa yapıyorum gidiyor
Horlamiyorsa az bekliyorum nasılsa çok dayanamiyor geliyor hemen o horultu bir yerlerden :)

Valla düğün gecemizde yapmışım ben eşim baya sora itiraf oyunumuz da söylemişti benim en kötü huyum bir başkasının evin de tuvalete gidememem utanıyorum ve gaz oluyo oda uyurken çıkıyor sanırım kendi evim de ilk gecem ee malum eşimden de utanıyorum bide o gün hastayım hava soğuk gece yapmışım ama bilinçli olarak aslaaaa yapmıyoruz gece kaçan olursa ama esimin ki kötü gelmiyor aşkk işte gazı bile huzurlu

Gazın zayıflığa ya şişmanlığa dayanan bir sebebi varmı?
Kafam karıştı da

Ben gebeliğimin başında yaşadım ilk kez çok komikti, ikimizin de çok uykusu var hatta ben yatağa yattım daldım zart diye bi ses o ne ya diye bi de kendi şeyimden korktum:))) korkma bişey yok falan diye beni sakinleştirdi baya güldük sonra:) ben bilerek yapılmasına çok karşıyım, bi saygıdır sonuçta kalk wc de ne yaparsan yap

evet biri yaparken diğeride banyoyu kullanıyormuş garip değil mi... gecende başkasından duydum banyo tuvalet bir , aynı olay ,dahada kötü örnek var onuda demeyeyim artık

ıyyy mide bulandırıcı.
Bekarım ben.
Evlensem de böyle mırç mırç evliliğim olsun istemem.Arada bir mesafe olmalı ya.

Kuzum bende bekarım, gaz olmuyor ama şuan boş balon gibiyim diyeyim sen anla. Göğüslerim karnım bacaklarım felaket ağrıyor.

Ödem o işte.
Bende de çok oluyordu.
Adet döneminden bir hafta önce tuzu ve şekeri keserseniz hiçbir şeyiniz kalmıyor.
Ya da kiraz sapı için çok faydalı.

Son düzenleme:
Ödem o işte.
Ben de de çok oluyordu.
Adet döneminden bir hafta önce tuzu ve şekeri keserseniz hiçbir şeyiniz kalmıyor.
yeşil çay da çok iyi geliyor. bende etkili oldu.

Ödem o işte.
Bende de çok oluyordu.
Tuzu şubatın başında kestim. Böyle hazırlık yapıyorum ama yinede oluyor

Tuzu şubatın başında kestim. Böyle hazırlık yapıyorum ama yinede oluyor

Sadece bizim kullandığımız tuzu kesmekle olmuyor ki.
Hazır gıdalar da mesela acayip tuz var.
Ya da dışarıda yediğimiz yemekler fast footlar vs vs.
Şeker ve fazla ayakta kalmak da ödem oluşturur

Sadece bizim kullandığımız tuzu kesmekle olmuyor ki.
Hazır gıdalar da mesela acayip tuz var.
Ya da dışarıda yediğimiz yemekler fast footlar vs vs.
Şeker ve fazla ayakta kalmak da ödem oluşturur
Kuzum 10 ekimden beri sıkı diyetteyim

Ayyy ne guzel bir problem.keşke bende oyle olsam.zamanli zamansiz aniden geliyo benimki.cok mahcup ediyoo :)
Yok ya öyle deme çok sancı yapıyor bazen öyle gaz sıkışıyorki alt kasığıma apandist sanmıştım öyle zor yani.

Kilo veriyorum ama regle zamanı balon gibiyim, ayrılan had safada yazın olmuyor ama kışın fena

İlginç.
Ben diyet zamanında çok rahatlamıştım.
Diyetisyenle zayıfladım ben.
Onun direktifleri sayesinde adet dönemlerim çok rahat geçti.
O kadar çok ödem oluyordu ki bazen 2 kilo suyla dolaşıyordum vücudumda.
Diyetisyenim şakaya vuruyordu artık; havadan nem kapıyorsunuz pinoli hanım diye
Değerlerine baktırdın mı?

Bende diyetisyen kontrolündeyim, kötü kolesterol um yüksek iyi kolesterol um dusuktu ama bu diyet ve yaptığım spor yüzünden de oluyormuş. Sonuclarim iyi çıktı yani. Regl günüm 1 gün oynuyor ama düzende şimdi. Ağrılar neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…