Yapılması gerekeni yapıyoruzmrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
Benimde hamileligim cok gazli gecti.yaninda bi kac kez yanlislikla pirtladim ama bozuldum mahvoldum.sonucta erkekler sevmez boyle kaba saba hareketler.senden sogur ve baska hatunlar daha kibar daha cazip gelmeye baslar.bence dikkat et biraz cnm fazla salma:))O da evlenir evlenmez kaza ile hamile bırakmasaydı arabayı iyi kullansaydı bana ne
Valla hamilelikte gaz bombasına dönüştüm resmen hamilelik arsızlaştırdı beni
Soğuyacak olsaydı 99999999999999 kere soğurdu
evet biri yaparken diğeride banyoyu kullanıyormuş garip değil mi... gecende başkasından duydum banyo tuvalet bir , aynı olay ,dahada kötü örnek var onuda demeyeyim artık
Kuzum bende bekarım, gaz olmuyor ama şuan boş balon gibiyim diyeyim sen anla. Göğüslerim karnım bacaklarım felaket ağrıyor.
yeşil çay da çok iyi geliyor. bende etkili oldu.Ödem o işte.
Ben de de çok oluyordu.
Adet döneminden bir hafta önce tuzu ve şekeri keserseniz hiçbir şeyiniz kalmıyor.
Ya da kiraz sapı için çok faydalı.
yeşil çay da çok iyi geliyor. bende etkili oldu.
Tuzu şubatın başında kestim. Böyle hazırlık yapıyorum ama yinede oluyorÖdem o işte.
Bende de çok oluyordu.
Adet döneminden bir hafta önce tuzu ve şekeri keserseniz hiçbir şeyiniz kalmıyor.
Ya da kiraz sapı için çok faydalı.
Tuzu şubatın başında kestim. Böyle hazırlık yapıyorum ama yinede oluyor
Kuzum 10 ekimden beri sıkı diyetteyimSadece bizim kullandığımız tuzu kesmekle olmuyor ki.
Hazır gıdalar da mesela acayip tuz var.
Ya da dışarıda yediğimiz yemekler fast footlar vs vs.
Şeker ve fazla ayakta kalmak da ödem oluşturur
Kuzum 10 ekimden beri sıkı diyetteyim
Kilo veriyorum ama regle zamanı balon gibiyim, ayrılan had safada yazın olmuyor ama kışın fenaona rağmen ödem mi var??
Şoktayım şu an.
Yok ya öyle deme çok sancı yapıyor bazen öyle gaz sıkışıyorki alt kasığıma apandist sanmıştım öyle zor yani.Ayyy ne guzel bir problem.keşke bende oyle olsam.zamanli zamansiz aniden geliyo benimki.cok mahcup ediyoo :)
Anladim cnm zor oyleyseYok ya öyle deme çok sancı yapıyor bazen öyle gaz sıkışıyorki alt kasığıma apandist sanmıştım öyle zor yani.
Kilo veriyorum ama regle zamanı balon gibiyim, ayrılan had safada yazın olmuyor ama kışın fena
Bende diyetisyen kontrolündeyim, kötü kolesterol um yüksek iyi kolesterol um dusuktu ama bu diyet ve yaptığım spor yüzünden de oluyormuş. Sonuclarim iyi çıktı yani. Regl günüm 1 gün oynuyor ama düzende şimdi. Ağrılar neden bilmiyorumİlginç.
Ben diyet zamanında çok rahatlamıştım.
Diyetisyenle zayıfladım ben.
Onun direktifleri sayesinde adet dönemlerim çok rahat geçti.
O kadar çok ödem oluyordu ki bazen 2 kilo suyla dolaşıyordum vücudumda.
Diyetisyenim şakaya vuruyordu artık; havadan nem kapıyorsunuz pinoli hanım diye
Değerlerine baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?