• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç bir kutlama!!

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
kızlar lütfen fikrinizi çok merak ediyorum. kadınlar gününde bir karanfil aldım ve de bir kutlama notu ama çiçek kapı komşum olan bir zattan topu topu 2 3 kez karşılaşmışızdır o da yiyecek bişeyler verdi ben de tabağı boş göndermeym diyerek bişeyler verdim kapıdan yani bunlar hep.

ben çiçek için teşekkür ettim birçok bayan arkadaşına dağıttığını düşünürek. o da ardından beni evine çay içmeye davet etti. nedir bu? kabul etmedim onu tanımadığımı vb şeyler söledm. şimdiki kızlar böyle davetlere hemen gidiyorlar mı ki benim de kabul edebileceğimi düşünüyo yani bu cesareti nerden buldu normal mi bu kadar anlamadım?? siz olsanız ne düşünürdünüz? lütfen fikirlerinizi esirgemeyin

Çiçek konusu normal denebilirdi de çaya çağırması bilmiyorum belki hoşlandı belki de niyeti kötü..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size yemek getiren komşu erkek mi.. İkiniz de yalnız yaşıyorsunuz galiba. Tuhaf olmuş ama giden vardır bence. İnsanlar devamlı bir arayışta. Benim de aklım almıyor.. Fazla muhattap olma adamla..

Benim de başıma geldi canım benzer bir şey.. Oturduğum sitede bahçede bir adam yanıma geldi. Kartını verdi. Ben yeni tanıştım bla bla sıkılıyorum 1+1de oturuyorum sizi gördüm aynı kattayız. Komşuluk etmek isterim dedi. Ben de yalnızım eşim yurtdışında çalışıyor. Salak evli olduğumu anlamamış. Tabi eşimle bir akşam çaya geliriz dedim gitti şerefsiz. Kartını da yırttım attım bir daha selam bile veremedi.

Size yemek getiren komşu erkek mi.. İkiniz de yalnız yaşıyorsunuz galiba. Tuhaf olmuş ama giden vardır bence. İnsanlar devamlı bir arayışta. Benim de aklım almıyor.. Fazla muhattap olma adamla..

Benim de başıma geldi canım benzer bir şey.. Oturduğum sitede bahçede bir adam yanıma geldi. Kartını verdi. Ben yeni tanıştım bla bla sıkılıyorum 1+1de oturuyorum sizi gördüm aynı kattayız. Komşuluk etmek isterim dedi. Ben de yalnızım eşim yurtdışında çalışıyor. Salak evli olduğumu anlamamış. Tabi eşimle bir akşam çaya geliriz dedim gitti şerefsiz. Kartını da yırttım attım bir daha selam bile veremedi.

evet canım erkek o da yalnız yaşıyor. şaşırtıcı bir gün geçirdim zaten bu olaydan dolayı

bana hiç normal gelmedi çaya çağırması, karanfili de yadırgadım ben açıkçası.

sanki akraban veya çok samimi arkadaşın mı böyle bişi yapıyor...

bence daha fazla mesafeni koy. eğer sende yalnız yaşıyorsan ondan kendi kendince cesaretlenmiştir.

ben de tek yaşıyorum ama apartmanda ki erkeklere hiç selam vermeden gidiyorum yanlarından.
maalesef toplumuzda yalnız yaşayınca karşıdan daha rahat yaklaşılır konuşulur vs farklı şeyler düşünülebiliyor.
mizacımda ters ve serttir benim bilerekde öyle yapıyorum. biri günaydın dese bile kafamı çevirmeden günaydın diyip geçiyorum.
insanı bu moda sokuyor maalesef bazı insanlar

bence daha fazla mesafeni koy. eğer sende yalnız yaşıyorsan ondan kendi kendince cesaretlenmiştir.

ben de tek yaşıyorum ama apartmanda ki erkeklere hiç selam vermeden gidiyorum yanlarından.
maalesef toplumuzda yalnız yaşayınca karşıdan daha rahat yaklaşılır konuşulur vs farklı şeyler düşünülebiliyor.
mizacımda ters ve serttir benim bilerekde öyle yapıyorum. biri günaydın dese bile kafamı çevirmeden günaydın diyip geçiyorum.

haklısın ben de aynı şekilde aslında yüzyüze gelmiyorum bile kimseyle. bi tek bununla böyle oldu.

Malesef su dediginiz gibi davranmak zorunda kalmak istemiyorum ben hic. Birini gordum mu sabah kadin erkek farketmez gunaydin diye baslarim. Eger asansore bindiysek sohbeti devam ettirmeye calisirim. Ise galiba. Ay bugun cok sogukmus. Esinize cok selam bilmem ne. Sessizlik olmasin diye.
Yukarida da anlattim benzer seyi yasadim en sonunda. Insani insanliktan tiksindiriyo bunlar..

haklısın ben de aynı şekilde aslında yüzyüze gelmiyorum bile kimseyle. bi tek bununla böyle oldu.

gerçekten saçma insan o kadar çok ki. boşver tavrını sert şekilde koy.

benim başıma şöyle bişi gelmişti aklıma geldikçe sinirlenirim.
temizlik yapılıyor evde. indim aşağı kata kapıyı çalıp basamaklara çıktım. adam açtı kapıyı. evde aile olarak yaşıyorlar.
dedim ki temizlik var 15 dk balkonun kapısını kapatır mısınız?
bana demesin mi "senin için kapatırım" :47:
ben tam çıkacaktım merdivenden idrak ettim dediğini.. döndüm ANLAMADIMMMM diye sert bir sesle ve sinirli söyledim.
kapatıyorum şimdi dedi hemen çevirdi lafı.
o gün bugündür adam ne iyi akşamlar ne günaydın diyor.
ben zaten selam vermeyene hiç vermeden geçiyorum. umrum değil.
yani insanız herşey bizim için. gardını iyi al böyle densizlere.

gerçekten saçma insan o kadar çok ki. boşver tavrını sert şekilde koy.

benim başıma şöyle bişi gelmişti aklıma geldikçe sinirlenirim.
temizlik yapılıyor evde. indim aşağı kata kapıyı çalıp basamaklara çıktım. adam açtı kapıyı. evde aile olarak yaşıyorlar.
dedim ki temizlik var 15 dk balkonun kapısını kapatır mısınız?
bana demesin mi "senin için kapatırım" :47:
ben tam çıkacaktım merdivenden idrak ettim dediğini.. döndüm ANLAMADIMMMM diye sert bir sesle ve sinirli söyledim.
kapatıyorum şimdi dedi hemen çevirdi lafı.
o gün bugündür adam ne iyi akşamlar ne günaydın diyor.
ben zaten selam vermeyene hiç vermeden geçiyorum. umrum değil.
yani insanız herşey bizim için. gardını iyi al böyle densizlere.

canım gerçekten de yuh diyorum o adama yani nasıl insanlar oluyo Allah korusun hepimizi çok haklsıın baya bi sert olmak lazım.

adamın yaptığı cidden çok saçma... hangi sıfatla doğru düzgün tanımadığı yalnız bir bayanı evine çağırıyo neyin kafası bu :26:uzak durmalısın:26:

Elbette niyetinin iyi oldugunu düşünmezdim yani
davete de doğal olarak gitmezdim. bir daha da selamını almazdım.

:60:60::60:

2-3 görüşmede bu ne cesarettir yahu :60:

Hani önce bir tanırsın, vakit geçirirsin "dışarıda"..Hoşlanıyorsan bunu ifade etmenin usulu erkanı vardır..

:60:60::60:

2-3 görüşmede bu ne cesarettir yahu :60:

Hani önce bir tanırsın, vakit geçirirsin "dışarıda"..Hoşlanıyorsan bunu ifade etmenin usulu erkanı vardır..

aynen ben de çok merak ediyorum bu cesareti nerden aldığını, gerçekten ben de öyle güleryüzlü ne bileyim sıcakkanlı bi tip değilimdir, soğuk biriyimdir hatta uzaktan bakınca birçok insan böyle söyler

valla düzgün bir dille istemediğimi söylediğim için, terslemediğim için pişman oldum şimdi :(

Malesef su dediginiz gibi davranmak zorunda kalmak istemiyorum ben hic. Birini gordum mu sabah kadin erkek farketmez gunaydin diye baslarim. Eger asansore bindiysek sohbeti devam ettirmeye calisirim. Ise galiba. Ay bugun cok sogukmus. Esinize cok selam bilmem ne. Sessizlik olmasin diye.
Yukarida da anlattim benzer seyi yasadim en sonunda. Insani insanliktan tiksindiriyo bunlar..

ilk sayfada yazdım başıma geleni.
napim böyle olmasan da tekim diye hepsi abuk ubuk davranır.
bide ben gerçekten aşırı sinirleniyorum böyle şeylere.
kafasını alıp duvara çarpasım geliyor böyle tiplerin hadsizler..

Son düzenleme:
Bence cicek konusu normal, ama eve cagirarak abartmis tabiki.
Belkide hoslaniyodur sizden, bu vesileyle yaklasmak istemistir.
Önceden hicbirsey sezmedinz mi size karsi?

Back
X