• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç bir olay yaşadım

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.281
15.308
448
Bu yaşadığım şeyin bir anlamı olabilir mi, yoksa tamamen tesadüf mü gerçekten düşünmekten delirebilirim.
Dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda yeni aldığım kabanım üstümde, sigaramı saklamak için cebimde avucumun içinde tutuyorum (neden saklıyorum bilmiyorum).
Sonra elimi cebime koyduğumda elim yanıyor. Sigaranın ucu kumaşa değmiş. Hemen üstüne bastırıp söndürüyorum.

Bugün okuldan dönerken otobüsten indim. Bi sigara yaktım. Sonra çakmağımı cebime koyup elimi de cebime soktum. Rüyamdaki kaban var üstümde. Elim yandı. Çakmak takılı kalmış sanırım, bastırarak söndürdüm.

Çok şaşkınım. Bu ne şimdi? Böyle olaylar yaşayan var mı? Büyük bir tesadüf mü, deliricem düşünmekten.

Yaşadığın aynı olay kardeşimin başına geldi cnm
Ama rüya olarak görmedi tabi
Kalbi temiz insanlar olacakları ya önceden hisseder yada rüyasında görür
Ben öyle inanıyorum biliyorum
Herkesin yorumu bilgisi kendine
Bende rüyamda gördüğüm bir çok şeyi gerçek hayatta yaşadım

oluyor arada böyle şeyler malum olabiliyor ya da sen oraya çok takılı kaldıysan benzerini yaşamış olabilirsin
aynı zamanda evrende tesadüf yoktur tevafuk vardır derler
Belki de sana bir mesaj veriyordur :)

Yaklaşık 3 haftadır falan bendede oluyor bu durum hemde rüyamda gördüğüm 5-6 tane ufak tefek şeyler gerçekleşiyor çok şaşırıyorum.Gerçekten neden oluyor acaba

Annem sigarayla ilgili uyarılıyorsun belki başına sigara yüzünden bir kötülük bir hastalık gelebilir dedi çok korktum:(

Annem sigarayla ilgili uyarılıyorsun belki başına sigara yüzünden bir kötülük bir hastalık gelebilir dedi çok korktum:(

Alakası olduğuna inanmıyorum.
Annen devamlı sigarayı bırak tarzı yorumlar da yapıyor olabilir.
O yüzden bilinçaltın etkilendi belki de.
Ya da başka bir olay ya da laf etkiledi.
Bunu bilinçli olarak hatırlamıyor olabilirsin ama bilinçaltın kaydettiyse rüyanda korkuların açığa çıkabiliyor.
Çoğunlukla bilinçaltı eseri zaten rüyalarımız.

Bu tarz şeyler olabilir ayrıca. Delirecek bir durum değil.
Ben de rüyada gördüklerimin bazılarını birebir gerçek hayatta yaşadım.

Bazen olabiliyor canım ya .Benim de rüyalarımın çoğu çıkıyor.Hele bir tanesini hiç unutamam.Biz eşimle flört dönemindeydik.Eşimin benden önce platonik bir sevdiği varmış.Hatta birkaç yıl boyunca açılmayı düşünmüş,yapamamış.Bunu ben rüyamda öğrenmiştim.Eşime anlattım ve şok oldu.Zaman zaman ağzımı arar ak sakallı dededen ne haber diye.

Çokca düşünüp kafanızı yormayın bence.
Ben de bir ara çok düşünmeye başlamıştım :1:
Hala da rüyamda gördüklerim zaman zaman gerçekleşiyor.
Ama artık rüyalarımı gün içinde hatırlamamaya çalışıyorum ,yorumlamamaya çalışıyorum.
Çünkü kötü bir rüya gördüysem o gün bişey mi olacak acaba diye aklına takılıyor insanın.
Ama yine de insan rüyalarına göre yaşayamaz.O yüzden kafanıza takmayın bence.
Herkesin başına gelebilecek birşey bu.

tamamen tesadüf ve kalbinin temizliğinden,yani malum olmuş,ben yıllar önce eşimi hiç tanımamışken bile eşimi rüyamda motorunu temizlerlen görmüştüm,yıllar sonra eşimle tanıştım ve motoru var,hergün bize sorun çıkarıyor hatta motoru,haftada bir sanayiye taşınıyor:1:hatta evlendikten sonra yaşayacağım mahalleye kadar rüyamda görmüşlüğüm var.korkulacak birşey yok yani.

Son düzenleme:
Annecimmmm
Korktummm yaaa bennnnnnn

ben de rüyamda bazı olacak şeyleri önceden görüyorum.bu bir çok insanda olabilir.çok tuhaf değil.yalnız sigarayla ilgili uyarılma konusu bana çok tuhaf gelmedi.bana göre rüyalarda uyarılar olur.bunu sen hissedersin.yani kendini tanımanla alakalı.kendini tanıyan kendi rüyasının ne anlama geldiğini bilir.başkasının yorumuna açmamak lazım rüyaları.zaten bu konuda günümüzde ehil bir kimse olduğunu sanmam.ben bir rüyayla tamamen değiştiğimi bilirim.bir rüya hayatımı farklı bir yöne çevirebilir.o senin içindeki hisse bağlı.ama her rüyada anlam aranmaz tabi.bilinçaltı mevzusu da var.bilinçaltı bir sır gibi ve rüyalar bunu ortaya çıkarır.kısmen.

bazen rüyalar çıkıyo mesela bundan bi kaç sene evvel rüyamda deprem olduğunu gördüm arkadaşıma anlattım. O akşam deprem oldu. Komşumuzun evinin yandığını gördüm ağlama sesleriyle uyandım rüyanın üstüne eşi ölmüştü. Bilecikte hortum çıktığını gördüm ertesi gün hortum çıktı :(

bana çok olur. hem de öyle anlık değil bildiğin bölümlük dizi gibi rüyamı yaşadığım oluyor:9: napalım farklıyız demek ki:51: işaret de olabilir tabi:53: hatta ve hatta:52::52: neyse sustum:6:

Son düzenleme:
kaban seni soğuktan koruyan önemli bir giysin sigara ona dışarıdan görünmeyecek bir zarar vermiş müdahale edip etkisiz hale getirmişsin kabanın olmasa hasta olabilirsin...ciğerlerin zarar görünce de hasta olursun
bu mesaj veren rüyalardan...mesajı da çok açık
hatta rüya sana gün içinde tekrar hatirlatılmış
sigara sana dışarıdan farkedilmeyen küçük zararlar vermeye başlamış ilerlemeden müdahale et deniyor sana
hemen bırak sigarayı

Bazen ben de bunun gibi şeyler yaşıyorum.Rüyamda gördüğüm bir an, bir insanın bakışı,konuşması,konuşulan konu gibi şeyleri ben de aynen yaşıyorum.Altıncı hissin güçlü olması algılarının açık olması belki de sebebi.

Back
X