• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç bir olay yaşadım

Canim senin yadadigin dejavu olabilirmi
Canım rüyamı çok net hatırlıyorum hatta uyanınca anneme de anlattım sonra okuldan gelip otobüsten inince şoka girdim korkudan topuklarım popoma değe değe eve koştum valla :(

Annem mahallede sigara içme diyor biri görür babanın kulağına gider falan diye. Belki bununla alakalı belki de aptala malum olur derler ya öyle bişey valla bilemedim :52:

Bu yaşadığım şeyin bir anlamı olabilir mi, yoksa tamamen tesadüf mü gerçekten düşünmekten delirebilirim.
Dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda yeni aldığım kabanım üstümde, sigaramı saklamak için cebimde avucumun içinde tutuyorum (neden saklıyorum bilmiyorum).
Sonra elimi cebime koyduğumda elim yanıyor. Sigaranın ucu kumaşa değmiş. Hemen üstüne bastırıp söndürüyorum.

Bugün okuldan dönerken otobüsten indim. Bi sigara yaktım. Sonra çakmağımı cebime koyup elimi de cebime soktum. Rüyamdaki kaban var üstümde. Elim yandı. Çakmak takılı kalmış sanırım, bastırarak söndürdüm.

Çok şaşkınım. Bu ne şimdi? Böyle olaylar yaşayan var mı? Büyük bir tesadüf mü, deliricem düşünmekten.

Kuantum.kendi bilinçaltında bu olayın olacağına o kadar inanmışsın ki kendini onaylatmışsın kendine.bunu farkında olmadan çok yapıyoruz.

Back