- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
Kızlar çok enteresan bir şekilde tanışma teklifi aldım
.
Çalıştığım kurum'un başka bir servisinde çalışan biri( ilk defa gördüm kendisini) bugün odama geldi .odada beraber çalıştığım adam, 5 stajyer, bi bayan arkadaşım ve ben varız. Aramızda şöyle bir konuşma geçti.
B. " buyrun"
O " ben ...... belgesi çıkartmak istiyorum,bi kuruma vericem "
B " dilekçe doldurmanız lazım, hangi kuruma vereceğinizi de belirtin " deyip kağıt kalem uzattım.
O " nasıl bir dilekçe olacak, siz söyleyin ben yazayım "
B " tabi ...... "
O " neyse ben sonra doldurayım dilekceyi "
B " siz bilirsiniz, işyerinize de verseniz onlar buraya gönderiyor "
O "ya aslında ben Teyzem vasıtasıyla sizle tanışmak için geldim"
B "

kem küm kem küm ......
"
O " ne diyosunuz"
B " şaşırdım çünkü ilk defa böyle bişeyle karşılaştım, yani ne diyerim "
O " daha sonra görüşürüz o zaman "deyip çıktı gitti . Şokoldum
o şaşkınlıkla sen kimsin teyzen kim diye soramadim bile . Daha sonra bu neydi şimdi dedim yanimdakilere biraz muhabbeti geçti konunun ve erkek olan adam oda arkadaşım "ne dedi o ", " benle tanışmak istiyormuş " öyle mi dedi ve çocuğun arkasından çıktı servisine gitmiş çocuk yokmuş geri geldi . Yoktu odasında dedi bayan arkadaş napacaktın ki bulsan. "Gününü gösterecektim böyle şey mi var " Bayan arkadaş çocuk bu konuları bilmiyor belli ki yoksa bu kadar kişinin içinde sizle tanışmak istiyorum demezdi.....
Çocuk bana msj atmış faceden sizle tanışmak istiyorum diye. Şimdi arkadaş olarak eklemiş , şimdi bu nasıl bir tanışma şekli böyle

Çalıştığım kurum'un başka bir servisinde çalışan biri( ilk defa gördüm kendisini) bugün odama geldi .odada beraber çalıştığım adam, 5 stajyer, bi bayan arkadaşım ve ben varız. Aramızda şöyle bir konuşma geçti.
B. " buyrun"
O " ben ...... belgesi çıkartmak istiyorum,bi kuruma vericem "
B " dilekçe doldurmanız lazım, hangi kuruma vereceğinizi de belirtin " deyip kağıt kalem uzattım.
O " nasıl bir dilekçe olacak, siz söyleyin ben yazayım "
B " tabi ...... "
O " neyse ben sonra doldurayım dilekceyi "
B " siz bilirsiniz, işyerinize de verseniz onlar buraya gönderiyor "
O "ya aslında ben Teyzem vasıtasıyla sizle tanışmak için geldim"
B "

O " ne diyosunuz"
B " şaşırdım çünkü ilk defa böyle bişeyle karşılaştım, yani ne diyerim "
O " daha sonra görüşürüz o zaman "deyip çıktı gitti . Şokoldum

Çocuk bana msj atmış faceden sizle tanışmak istiyorum diye. Şimdi arkadaş olarak eklemiş , şimdi bu nasıl bir tanışma şekli böyle