İlginç bir tanışma :D

Kızlar ya noluyor anlamıyorum, dün hersey çok güzeldi sohbet ettik konuştuk , akşam eve geçince ailemle konuştum seni anlattım dedi, birbirinizi Beğendiniz mi demişler o'da ben beğendim demiş ( kendisi dedi bunu) sonra yarın da buluşalım mı dedi tamam dedim . Sabah Günaydın msj' ı attı şimdi de msj atmış akşam bulusmasak olur mu, yarın buluşalım diyo :cry: beğendi mi , beğenmedi mi beni çözemedim

Yerim yaaa
Aşk böcüğü moduna bağlanınca böyle oluyor demek ki
Sadece olur yazıp gönder, sorun yok yanii hala seninleee :KK70:

Yerim yaaa
Aşk böcüğü moduna bağlanınca böyle oluyor demek ki
Sadece olur yazıp gönder, sorun yok yanii hala seninleee :KK70:
:KK48: canım vazgeçti sadece daha erken buluşucaz (iş çıkışı ) babasıyla maç izleyecekmiş (kendisi anladığım kadarıyla tam bir fanatik) hem maçını izler hemde buluşmuş oluruz :oops:

ayy bence çok şeker bi teklif olmuş :KK200: arkadaşın neden o kadar çıldırdı onu anlamadım ama :halay:

Çok şeker bence böyle damdan düşer gibi yapılan teklifler daha heyecanlı :KK200:

cherrcim sen neden hep üzgünsün ya :KK51: bakıyorum yorum var ama pasif hayır yani hiç sivri yorumunada denk gelmedim :KK50:

Sizin iş oluyor hee:KK54:

Aa vallahi çok sevindim, ben heyecanlandım nedense
O tatlı heyecanları özledim sanırsam..

Allah hayırlısı ile gönlünüze göre versin, pek güzel olmuş :KK37:

Ay uzun zamandir bdv de tatli bi dert:halay:

Bence tatli sempatik olmus tanismaniz:)
Umarim devami da guzel olur:KK19:

lanur84, post: 46725612, member: 407121"]Kızlarrrrr iş çıkışı buluşucaz ve benim midem ağrımaya başladı o_O[/QUOTE]
Miden bulanıyorsa heyecandandır...

elanur bu sefer olur inşallah :) şimdiye kadar senden duyduğum hikayelerin en güzeli ve sanırım seni en çok heycanlandıranı çok sevindim senin adına

Olabilir pek tecrübesi yok konularda demek arkadaşın ben olsam tanıştırdım gayet doğaldoğal

Back
X