• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç fobileriniz var mı?

Çekirgeden çok ama çok korkarım öyle böyle değil.
Görüntüsü bile beni mahvediyor.Kokru değil de daha başka birşey bu tarif edemiyorum.
Ölü yılanı bile elime aldım ama çekirgenin resmi bile beni mahvediyor.
Evde kimse yoksa ben de banyoya girmem.
Islak örgü kazaklara falan dokunamam böyle gıcır gıcır ediyor bi tuhaf oluyorum.

Elimdeki damara filan bakamam bi tuhaf olurum igneye bakamam balik yerim zorla ama dokunanam et kiyma tavuk vs eldiven takmadan hayatta dokunamam

fareye karşı alerjim var resmen onu saymıyorum
yüksek seslerden korkarım kulaklarım bi tuhaf olur :1:
bide evde tekken banyoya girmek neysede saçımı kuruturken birden biri çıkacak diye korkuyorum etrafımdan :1:
bu biri nurani ve ruhani tüm varlıklar olabilir :9:

1) asansörde tek yada yanımda başkaları bile olsa kalmaktan korkarım...içim daralıyor, panik atak oluyorum, nefesm kesliyor :(
2) uyurken odamın kapısının aralık kalması korkutur.sanki biri geçicekmiş gibi hissederm..tamamen kapı kapalı olmalı :51:ve yüzüm kapıyı görmemeli...
3) sokaktaki büyük çöp tenekelerine yaklaşamam..çöp atmadan önce, uzaktan taş atarım..kedi varsa çıksın gtsn diye..aksi takdirde çöp atarken üstüme sıçrar ,tırmalar yüzümü:9:

şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

bnm en cok korktugum yaratık : ÖRÜMCEK:52::18:

Son düzenleme:
Evdeki diğer insanlar uyumadan uyuyamam.Nedenini bilmiyorum,çocukluğuma inmek lazım:27:

Yeni tanıştığım ve ya fazla samimi olmadığım insanlarla tensel temasa girmekten çok korkuyorum,el sıkışmak,sarılmak vs. gibi.İnsanları yanağından da öpemem bir tek şuan ki sevgilimi yeni yeni öpebiliyorum.Bunun da nedenini bilmiyorum:27:

Hamamböceklerinden ölesiye korkarım,köpeklerden korkarım...

Asansöre yalnız binmekten de korkarım.

Süpersiniz gerçekten, çoğumuzun fobileri de aynıymış :) ben de korkarım evde yalnızken banyo yapmaya.

bir de çocuklardan korkarım ben. küçük çocuklar bazen kitlenir öyle gözleriyle bir şeye bakılı kalırlar ya.. direk kaçarım. hele bana baksalar o şekilde, o gece öleceğimi düşünürüm.

bazı küçük çocukların içine şeytan girmiş olabileceğinden korkarım. çocuklu evlere gitmem, toplu taşımada çocukların yanından kaçarım genelde.

en büyük korkum genel olarak çocuklar yani. özellikle 3 - 8 yaş arası. bebekleri de sevmem, bebek ağlama sesi beni çıldırtır.

1) asansörde tek yada yanımda başkaları bile olsa kalmaktan korkarım...içim daralıyor, panik atak oluyorum, nefesm kesliyor :(
2) uyurken odamın kapısının aralık kalması korkutur.sanki biri geçicekmiş gibi hissederm..tamamen kapı kapalı olmalı :51:ve yüzüm kapıyı görmemeli...
3) sokaktaki büyük çöp tenekelerine yaklaşamam..çöp atmadan önce, uzaktan taş atarım..kedi varsa çıksın gtsn diye..aksi takdirde çöp atarken üstüme sıçrar ,tırmalar yüzümü:9:

şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

Ayy sesli güldümm..gözümde canlandı çöp kutusuna uzaktan taş atılma görüntüsü :D :D :D

eski tarz kovboy filmlerinden mesela çok korkarım ben :18: ya da böyle konuşma olmayan charlie chaplin filmleri filan.böyle ölümüne içimi boğar korkarım ağlayasım bile gelir o derece yani :18::26:

zaman zaman birinin beni terkedeceği duygusu oluşur bende,ailemin,arkadaşlarımın...
kardeşimde de palyaço fobisi var

Evde yanlızken bende duşa gidemem ayrıca köpekden bende cok korkarım ama şu anlık cok korktugum korkuma manı olamadıgım kan aldırma serum taktırmak falan tansiyonum düşüyor bayılıyorum resmen benim gibi olan varmı ? Veya böyle olup bunu aşan arkadaşlar öneriniz ne ?

yazdıklarınızı okurken hem çok güldüm hemde hemen hemen herkesin fobisi birbirine benziyor :1::1:
bende sıralayım öyleyse:)

banyoya evde tekken girememek
karanlık
hamamböceği( görürsem titriyorum o derece) ilgnç olan diğer böceklere karşı okadar değil:1::1::1:
yatarken odamın kapısının kapalı olması

birde bi şeye karşı gıcıklığım mı desem tik mi desem bilemedim ama metalin dişe değmesinden ben yada bir başkasının dişi hiç farketmez,metalin metale değmesi ıyyyyyyhhhh yazarkende feana oldum unutmalıyım derhall:18:

Bizim tuvalet alafranga.
Oturunca yılan gelip bir şey yapacakmış gibi hissediyorum.
Sanki biri totomu ısıracak falan.:17:

bende yazmalıyımmm:52::52::52::52:
çocukken yaramazlık yaptığımda kara çarşaf giyen kadınların çingene oldukları ve çok yaramazlık yapan çocukları kaçırıp ,kollarından birini kesip dilendirdiklerini söylerlerdi bu durumdan tırsar olmuşum ki. şuan görsen bile göz göze gelmemeye çalışıyorum. bu aynı şeye benziyor. köpek korkun vardırda korkunu hissetmemesi için çaba sarfetmek gibi:1:

travestilerden tırsıyorum:18: hatta bülent ersoyu yakından görmüş bi tanıdık vardı. kazulet gibi bişimiş. bi gün karşılaşsam kim bilir noğğlurrr:33:

sonracımaa. şöyle saçma bi takıntım var. bazı birden fazla rengi olan objelerde renk yoğunluğunu azdan çoğa çoktan aza doğru gözmle hızlı hızlı geçiririm (bunu psikoloğa bile sormayı düşünüyorum)

yolda yürürken mazgallara basamam içine düşerim diye:27:

şu şarkıyı çok sevmeme rağmen başladığı an içimi bi sıkıntı basıyor. sanki şarkıda cinayet işliyorlarmış gibi hissediyorum ama güzelll :27:

Massive Attack - Inertia Creeps - YouTube

şimdilik bu kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kedi olan yere yaklaşamam,bakmaya bile tahammülüm yok. Gördüğüm anda bacaklarımdan kan çekiliyor sanki,kaşınıyor kızarıyor.
İlkokuldayken üzerime kedi atlamasına,ve kedinin her yerimi kan içinde bırakmasına borçluyum bu fobimi:1:

Yolda yürürken yerdeki çukurlara ve çizgilere basamam üstünden atlarım..

Gece saat 12 den sonra duşa giremem....

Yatmadan önce mutlaka tuvaletin kapısını kapatırım asla açık kalmamalı....

Back
X