• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç müezzin

kapı pencereyi acarken önce bakıyorum o var mı yokmu varsa ritüelini tamamlasın sonra ben çıkayım diye bekliyorum. sabah evde en erken kalkan da benim. gece sık sık uyananda...

Bizim bi arkadas vardi, surekli ellerine uflerdi. Mesela sag eline fazla uflemisse dengelemek icin sol eline de uflerdi. Yok sol da fazla kacmissa saga hafif ufleyerek dengelemeye calisirdi. Bu muezzinin durumu onun bir kac tik ustu gibi.
bu da ilginç ama bizimkinin öyle değil anladığım kadar ile...bir gun karısına sorucam nedir bu böyle diye..

Eşiyle iletisiminiz yok mu? Yani ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var kesin. Hiç ama hiç normal değil. Ya da, yada sini söylersem konu kapanır, hem de korkanlar olur gecenin bu vaktinde.o_O:KK17:

Acaba icinden sure falanmi okuyo ki nas felak vs gibi binaya okuyup uflerdir belki :KK53:
anam her gun mu? sokağın başına geliyor önce bir saga binayı geçiyor durup bakıyor sonra sola binayı geçip gene bakıyor sonra giriş kapısına geliyor sonra evinin kapısına geliyor.

Eşiyle iletisiminiz yok mu? Yani ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var kesin. Hiç ama hiç normal değil. Ya da, yada sini söylersem konu kapanır, hem de korkanlar olur gecenin bu vaktinde.o_O:KK17:
benden başka üst kat komşu görmüş ama ritüeli görmemiş. o bana mahsus sanki bir ben ritüelini görüyorum adamı..gerçi eşimde bir iki kere gördü

anam her gun mu? sokağın başına geliyor önce bir saga binayı geçiyor durup bakıyor sonra sola binayı geçip gene bakıyor sonra giriş kapısına geliyor sonra evinin kapısına geliyor.
Takinti haline getirmis olabilir. Ici rahat etmezdir vs. Benim kuzenim her adimina besmele cekiodu takinti haline getirmisti. Onunki de bu tarz bisey olabilir iste binayi hirsizdan korumak icin okuyup uflerdir belki hergun duzenli bi sekilde.

Okuyorsa da, başka şey yapıyorsa da binaniz emin ellerde. Hırsız felan gelemez dolaninca. Okuyunca da kem göz ve diğer şerlerden emin olunursunuz inşallah. :))
İyi düşünün iyi olsun.:KK45:

karşı karışıya oturuyoruz. ne yapayım. ben ev hanımı olarak çalışıyorum :) ayrıca evliyim ve benden yaşça da küçükler.

İnsanın çevresine karşı ayık olması güzel bir şey o ayrı da, ne bileyim öyle ıcık cıcık anlatınca baya baya bi dürbünün eksik kaldı sandım :)) Ben olsam fark etmem, kapı komşum bile olsa. Benimki de ayrı bir uç.

Bilmiyorum da yani tekrarlı hareketler takıntı bozukluğuna işaret, arkadaşlar söylemişler zaten ve evet, törensel bir hal almış.
Ama yine de davranışlarının nedeni olarak yürüttüğümüz her düşünce, varsayım olarak kalacak. Bi de alaycı yaklaşmayın öyle insanlara olur mu, öyle bu adam deli midir - salak mı -sapık mı filan diye konuşmayın arkasından, hoş olmaz, hasta adam belli ki.

şimdi olayı biraz daha açayım. çünkü markaja aldıgımı düşünenler var açıklama yazmak zorundayım.
ben bahçeli müstekil bir evde oturuyorum. bahçe bana ait. onlarda yan bahçede ki binada oturuyorlar ve onların bina giriş kapısı ile evlerine giriş kapıları ile benim evimin tüm cam balkon ve kapım o tarafa bakıyor. dolayısı ile ben bahçeye bile darlanıp kendimi atsam adamla burun buruna geliyorım. sigasra içeyim diye camı açsam gene aynı. köpeğim var köpeğimi sabah gezdiyorum veya dışarda ses oluyor kalkıp camdan ben bakıyorum vs. adamla hepp karşılaşıyorum..
onların evde bahçe içinde 2-3 katlı müstekil bir ev. her katta başka birileri oturuyor. ve ev giriş kapılarına harici dıştan bir merdivenler çıkılıyor.
bilmem anlatabildim mi..
yağmurlu ve soğuk havalarda köpeği içeri alıyorum çişi kakasını saatlidir. o saatte kalkıp dışarı bahçeye çıkartmam lazım..kapıyı bir acıyorum adam ritüel yapıyor...

İnsanın çevresine karşı ayık olması güzel bir şey o ayrı da, ne bileyim öyle ıcık cıcık anlatınca baya baya bi dürbünün eksik kaldı sandım :)) Ben olsam fark etmem, kapı komşum bile olsa. Benimki de ayrı bir uç.

Bilmiyorum da yani tekrarlı hareketler takıntı bozukluğuna işaret, arkadaşlar söylemişler zaten ve evet, törensel bir hal almış.
Ama yine de davranışlarının nedeni olarak yürüttüğümüz her düşünce, varsayım olarak kalacak. Bi de alaycı yaklaşmayın öyle insanlara olur mu, öyle bu adam deli midir - salak mı -sapık mı filan diye konuşmayın arkasından, hoş olmaz.
alaycı yaklaşmadık aslında bir tuaflık var manasındaydı ama neyse...sapık mıdır onu da bilemeyiz. ben işgillenirim.
benim muhteşem kv de kafa gider gelir korkarım ben öle insanlardan..

bir konu da benden :)
komşum olur. fakat adam birazcık garip. yaşı cok değil yeni evli sayılır. fakat eve girmeden önce binanın etrafında döner, evinin kapısının önünde saga sola saallanarak dişlerini sıkar hırrhımm diye sesler çıkarır evine öyle girer. tabii bunu yatsıdan döndüğünde yada sabah ezanına giderken yapıyor. etrafta kimse yokken.
etrafta birileri varsa gündüz ise binanın etrafında bir iki tur atar saga sola bakar, kapısının önünde durur ve içeri girer.
ben bunları nasıl görüyorum komple tesadüf. gece cok sık uyanırım balkona filan çıkarım saga sola bakarım, çamaşır asarken filan görüyorum. bir kaç kerede eşim seyahat için cok erken havaalanına gitti kapıyı açtığımız gibi adamla yüzyüze geldik.
şimdi de ben hem ürküyorum hemde utanıyorum. kapıyı pencereyi acarken dikkat etmeye başladım.
resmen adamın ritüeli benim yüzünden eksik kalıyor :KK70: birgun kapıma gelip kafama vuracak "ritüelimi bozuyoırsun yeter len " diyecek gibime geliyor.
sizce bu nedir? eşim dua ediyordur filan dedi ama böyle hırrlaya hırrlaya dişlerini sıka sıka dua mı olur dedim hımm dedi..
Tiki vardır dediğiniz şekilde dua etme şekli olamaz hırlamak çok saçma.

Back
X