• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç müezzin

Tiki vardır dediğiniz şekilde dua etme şekli olamaz hırlamak çok saçma.
hırlaması ve dişlerini sıka sıka bunu yapması ilginç. ve komik saçma gelebilir bir cok kişiye hatta gülüyorum filan ama beni ciddi anlamda ürkütüyor.

hiç böyle bir şey görmemiştim. kk da yıllardan beri varım her türlü şeyle karşılaştım nerdeyse her konuda ki bir olay başıma gelmiştir veya arkadaşlarımda karşılaşmışımdır, sahit olmuşumdur. ama böylesi hiç başıma gelmemişti...ne yapacağımı da şaşırıyorum. bayram oldu iyi bayramlar desem mi acaba diye bile düşündüm. kızar mı tepki verir mi hırlar mı diye düşünüyorum. günaydın bile demeye çekiniyorum adama ki bizler görüp de merhaba demessek hiç ses çıkartmaz evine girer.

alaycı yaklaşmadık aslında bir tuaflık var manasındaydı ama neyse...sapık mıdır onu da bilemeyiz. ben işgillenirim.
benim muhteşem kv de kafa gider gelir korkarım ben öle insanlardan..

Anladım. Yine de yanlış anlaşılmaya müsait itici kelimeler, hoş olmuyor.
İşkillenmeyin demiyorum, çünkü eğer böyle bir şey varsa ve tedavi yoluna gidilmiyorsa (bir risk olarak) daha farklı yerlere doğru sıçrayabilir korkutmak istemem sizi ama... Eşine dostane sorun olmazsa, varsa daha önceden merhabanız? Burada ne söylesek yarım. :/

Ayy yorumları okuyunca halimize üzüldüm açıkçası toplum olarak o kadar kötü şeyler görüyoruz ki her şeyden korkar olduk.
Ama kötü düşünmeyin bence komşunuz bunu gayet iyi niyetli yapıyordur. Bizim evimizin önünde de bir kuran kursu var bizde bu durumu farkettim her gece bi adam kuran kursunun etrafında dolanıyordu. Başta bizde bi işgillendik ama işin aslını bir arkadaşım sayesinde öğrendim her gece bir hoca çıkıp kuran kursunun etrafında yasin okuyarak dolanıyormuş ya komple yasin okunuyor yada içinden belirli kısımları okuyorlar ve o okunan evı hırsızdan beladan bin türlü musibetten koruyormus komsunuzda kesin bu sekilde bir dua ediyordur

adamı görseniz tanısanız sizde bana hak verirsiniz çünkü ben öyle kolay kolay konu da açmam burada yorumlama ile kalıyorum. bu cidden artık sinirlerimi bozmaya başladı. evden taşınsak mı acaba diye bile düşünüyorum.
biz mrb demessek mrb demes. hadi uslu akıllı adam dedik
bir laf dersin anlamaz bakar yüzümüze
ritüeli ayrı
evlendi karısı her gun beni caya cagırırdı Allahtan kesti cagırmayı. ben öyle saga sola caya gitmeyi sevmem senin evde kocan var olmaz dedim. konuyu kapattı.
kıza da ayrı üzülüyorum. eger adamın bir hastalığı varsa adamın ailesi bile bile nasıl evlendirdiler oğullarını..kızın günahına girdiler gibime geliyor..

hırlaması ve dişlerini sıka sıka bunu yapması ilginç. ve komik saçma gelebilir bir cok kişiye hatta gülüyorum filan ama beni ciddi anlamda ürkütüyor.
Gece yarısı cam açıp bakmayın sabahın kör saatinde kapıda uğraşmayın mazallah hoca sizi okuyup üflemesin hırlayarak uff çok korkunç dimi?

Ayy yorumları okuyunca halimize üzüldüm açıkçası toplum olarak o kadar kötü şeyler görüyoruz ki her şeyden korkar olduk.
Ama kötü düşünmeyin bence komşunuz bunu gayet iyi niyetli yapıyordur. Bizim evimizin önünde de bir kuran kursu var bizde bu durumu farkettim her gece bi adam kuran kursunun etrafında dolanıyordu. Başta bizde bi işgillendik ama işin aslını bir arkadaşım sayesinde öğrendim her gece bir hoca çıkıp kuran kursunun etrafında yasin okuyarak dolanıyormuş ya komple yasin okunuyor yada içinden belirli kısımları okuyorlar ve o okunan evı hırsızdan beladan bin türlü musibetten koruyormus komsunuzda kesin bu sekilde bir dua ediyordur
hımm ben o hırlamayı duyunca pek dua gibi düşünmedim ama olabilir de tabii..

Gece yarısı cam açıp bakmayın sabahın kör saatinde kapıda uğraşmayın mazallah hoca sizi okuyup üflemesin hırlayarak uff çok korkunç dimi?
istanbulda yada buyük bir şehirde oturmuyorum ben.. nüfus az :) gece kedi köpek kirpi var.

mesela iki gece önce çatıdan tangur tungur sesler geldi. kedi çıkmış dama. yüreğime inecekti. benim herif top atsan uyanmaz. cok ciddi bir şey olmadıkça uyandırırsam 10 gun kavga eder benle... kediye bağırdım yer bitti gök kaldı gezmediğin in aşağıya dedim. indi. ama artık her gece çatıda..

adamı görseniz tanısanız sizde bana hak verirsiniz çünkü ben öyle kolay kolay konu da açmam burada yorumlama ile kalıyorum. bu cidden artık sinirlerimi bozmaya başladı. evden taşınsak mı acaba diye bile düşünüyorum.
biz mrb demessek mrb demes. hadi uslu akıllı adam dedik
bir laf dersin anlamaz bakar yüzümüze
ritüeli ayrı
evlendi karısı her gun beni caya cagırırdı Allahtan kesti cagırmayı. ben öyle saga sola caya gitmeyi sevmem senin evde kocan var olmaz dedim. konuyu kapattı.
kıza da ayrı üzülüyorum. eger adamın bir hastalığı varsa adamın ailesi bile bile nasıl evlendirdiler oğullarını..kızın günahına girdiler gibime geliyor..
Tuhaf. Eşine sorabilirsiniz bence.
Cidden tuhaf.. Yerinize koydum kendimi yok ya ben bi daha camdan felan bakamam. İlginçtir zaten ben de bütün ayrintilara denkgelirim. Niye görüyorsun herşeyi gormek zorunda mısın diye kendime kizarim sonra. Ama gözümün içine girer o olay ya da her ne ise o anda işte... Pofffff :KK67:

oyy oyyy ilk defa darlandım...kapını açmaya camdan bakmaya çekinen tek benim sanırım

Cidden tuhaf.. Yerinize koydum kendimi yok ya ben bi daha camdan felan bakamam. İlginçtir zaten ben de bütün ayrintilara denkgelirim. Niye görüyorsun herşeyi gormek zorunda mısın diye kendime kizarim sonra. Ama gözümün içine girer o olay ya da her ne ise o anda işte... Pofffff :KK67:
bende de aynı... tilki uykusu benimki tık olsa uyanırım. yorgun olursam ayrı. eşim evde yoksa birşeylerin üstesinden gelmek daha zorlaşıyor. o evdeyken kolay.. nefesi yetiyor.

köpek havlıyor ckıp bakmasan sabahı komşular köpegiğn havladı uyandırdı diyorlar bizde ilgili sahipler olarak ne oldu oğlum tamam diyorum. kedi veya kirpi ise mecbur kovalıyoruz gece...çünkü köpek susmuyor onlar gidene kadar.

eşine nasıl sorayım sizce ?

bende de aynı... tilki uykusu benimki tık olsa uyanırım. yorgun olursam ayrı. eşim evde yoksa birşeylerin üstesinden gelmek daha zorlaşıyor. o evdeyken kolay.. nefesi yetiyor.
Aynen hemen duyarim uykum kevgir gibi birsey anlamam. Eşim yoksa daha vahim. Korkmam ama uyuyamam da ev başı boş kalacak gibi gelir.:KK23:

Back
X