- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
3.cu de tasinmak. 4. Sormak ama sormanin da sonrasini dusunmek lazim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük ihtimalle adam okb hastası. adamı takip edip izlediğinizi belli edip onu rahatsız etmek yerine, o yokmuş gibi kendi işlerinize devam etseniz sıkıntı çıkmaz. adama bu durumu sorsan "sanane" demesi muhtemel ve gayet de haklı olur
benim gözetlediğimi sanıp (ki defarca gözetlemediğimi yazdığım halde) halaa ve halaaa aynı şeyi yazanlarda entresan..
ya ilk paylaşımı okuyup en kolay yoldan gözetleme o zaman diyorlar ( gene : orada da ilk tesadüf olarak bunu gördüm yazdım)...
obsesif midir şizofren midir, paranoyak mıdır bilmem, normal midir onu da bilmiyorum. bunun değerlendirmesini yapacak olan ben değilim. eğitimim de bu yönde değil. psikolog- psikiyatr filan olsaymışım keşke işim kolaylaşırmış.
dua ediyorsa ne duası ettiği de önemli değil. istediği kadar etsin.
ben ürktüm. hiç böyle bir şey görmedim duymadım karşılaşmadım.
adam dan daha cok sıkıntı çekiyorum. karşı karşıya gelmeyeyim adam rahat işiniş görsün diye uğraş veriyoruım. suçlusu da ben oluyorum.
gene ve gene diyorum ki : komşum olacaksa akıllısından olsun, akıllısı olmayacaksa en yakın komşun 1 km uzağımda olsun.
şu an iş durumu burada oturmamazı gerektiriyor. ama en kısa zamanda bu kasabadan ayrılmak istiyorum. ayrılamassak eger insanlardan daha uzak noktaslarında oturmak istiyorum.
kapıma gelen bir tek koyun, at , eşşek, olsun razıyım.
gerçekten sizi tebrik ediyorum.Evin müstakil...bahçe ve çatı sana ait...
Merdiven bırakılan komşu nasıl en üst katta oluyor...bi de kadın ordan bana kadar taşıdı merdiveni demişsin...
Apartman mı,müstakil mi bilemedim...
Çok iyi ! tek tek okudum benimde aklıma gelmişti gerçekten cok dikkatlisin :)) konu sahibine gelecek olursak adam 2 yıldır size bisey yapmadıysa bu saatten sonra da işi olmaz zaten sizinle.. Bir de öğretmen olsa şikayet ederim vs demissiniz sanırım sizin için sadece okuldaki öğrenciler çocuk ?? Sokaktaki mahalledeki apartmandaki çocuklar çocuk değil ?? Yani siz korkuyorsunuz endişe ediyorsunuz ama mahallede apartmanda olan çocuklar için hiç endiseniz yok öyle mi ??? Bence o adam dua okuyor size hirlama gibi geliyor bence MÜEZZİN değil de siz takıntı yapmışsınızEvin müstakil...bahçe ve çatı sana ait...
Merdiven bırakılan komşu nasıl en üst katta oluyor...bi de kadın ordan bana kadar taşıdı merdiveni demişsin...
Apartman mı,müstakil mi bilemedim...
öyle bişey yok. öyle bi müezzin de yok.Çok iyi ! tek tek okudum benimde aklıma gelmişti gerçekten cok dikkatlisin :)) konu sahibine gelecek olursak adam 2 yıldır size bisey yapmadıysa bu saatten sonra da işi olmaz zaten sizinle.. Bir de öğretmen olsa şikayet ederim vs demissiniz sanırım sizin için sadece okuldaki öğrenciler çocuk ?? Sokaktaki mahalledeki apartmandaki çocuklar çocuk değil ?? Yani siz korkuyorsunuz endişe ediyorsunuz ama mahallede apartmanda olan çocuklar için hiç endiseniz yok öyle mi ??? Bence o adam dua okuyor size hirlama gibi geliyor bence MÜEZZİN değil de siz takıntı yapmışsınız
Herkes kendine yakışanı yapar. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin arkadaşaöyle bişey yok. öyle bi müezzin de yok.
oturduğu yeri bile yalan söylemiş uydurduğa konuya göre değiştirmiş.
arkadaş farketmese burada bir sürü insanla aklınca dalga geçiyor.
yazık , gerçekten yazık. insanların işleri güçleri kalmamış. biz de insan gibi yorum yazıyoruz. dikkate alıp.
Konuyu pek takip etmedim konu sahibini de tanimiyorum ama 2-3 katli bir evdir belki de oturdugu yer. Onlar da mustakil sayilmaz mi? Kucuk bir kasaba falan demis, olur yani oralarda bu tarz yapilar.öyle bişey yok. öyle bi müezzin de yok.
oturduğu yeri bile yalan söylemiş uydurduğa konuya göre değiştirmiş.
arkadaş farketmese burada bir sürü insanla aklınca dalga geçiyor.
yazık , gerçekten yazık. insanların işleri güçleri kalmamış. biz de insan gibi yorum yazıyoruz. dikkate alıp.