- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
neyse gene dönüp dolaşıp sorun söyleyine ve gözetliyorsunuzas geliyorsunuz. evet sorup soylemek en mantıklısı gibi geliyor sizlere de bana öyle ama konu sandıgınız gibi degil. ben 40 yaşına girmek üzere olan kocaman biriyim. okumuş görmüş gecirmiş aktif ve calışkan biriyim. ve en rahat edecegim zamanlarda bir kıyı kasabasına yerleştik ve komşum garip cıktı. adam rahat etsin ne yapacaksa yapsın dedikce evimde maymuna döndüm.
en kısa sürede buradan taşınmak istiyorum. ve lütfen bundan sonra oturacagım evinde en yakın komşusu bana 1 km uzakta olsun. inanın bahceme yaban domuzu girse bu kadar ürkmem. insan kadar tehlikeli bir yaratık dunyada maalsef yok.
sizlerinde durumun vahimligini fark edip bana değişik bir fikir verebileceginizi düşündüm ve 2. kez düşündüm ama değişik gercekten yapıcı ve empati ile yaklaşıp cevap yazan bir iki kişi haricinde kimse cıkmadı.
herkese teşekkür ediyorum....
en kısa sürede buradan taşınmak istiyorum. ve lütfen bundan sonra oturacagım evinde en yakın komşusu bana 1 km uzakta olsun. inanın bahceme yaban domuzu girse bu kadar ürkmem. insan kadar tehlikeli bir yaratık dunyada maalsef yok.
sizlerinde durumun vahimligini fark edip bana değişik bir fikir verebileceginizi düşündüm ve 2. kez düşündüm ama değişik gercekten yapıcı ve empati ile yaklaşıp cevap yazan bir iki kişi haricinde kimse cıkmadı.
herkese teşekkür ediyorum....