- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
kızlar merhaba :) mutfak eksiklerimin büyükleri bitti şükür.
şimdi böyle cıvıl cıvıl ufak tefek günlük şeyler kaldı.. oklavası kupası renkli sos tencereleri çatal kaşıklar , mutfak önlükleri vs....
bunlarıda netten almak istiyorum tek tük :) önerebilceğiniz siteler var mı?
mudo bonvago evmanya hariç:=)
yine ceza alıcam konu dışı olduğu için ama ozaman bi çare bulun baska yere sorun açılınca cevap alamıyoruz sadece burada alabiliyoruz.varsın ceza alıyımmm önerilerinizi alıyım ama önce
Canım markafoni, limango, trendyol, morhipo da filan da çıkıyor bu tarz kampanyalar, onun dışında evim.net filan var benim bildiğim.
nehir can canan çay kaşıkları
chico deco life ev ikili anahtarlık
kanca ev ürünleri
bonbonmarket ürünleri
yine gürallar ın gelin damat bardakları şeker & peker serisi kaya & maya serisi porland, üstünde harf işli havlular aklıma ilk gelenler :)
PiniGO - Her Gün BEDAVA Ürün, En Ucuz Fiyat Garantili Fırsat Ürünü bu site çok güzel canım ufak farklı ürünler var fiyatıda çok cazip
geçende bir sosyete pazarında çiçekli sebze et bıçağı gördüm çok güzeldi sapı değil sadece kesen yeride çiçekli renkli
Simdiden hayirli olsun,mutfak gereclerinin kucuk bir kismi kalmis sadece internetten alacagina carsiya cik sosyete pazari gibi yerlerden al derim pazarda bile cok guzel urunler var cesit cesit hemde daha hesapli olur butceni sarsmaz.
ben de internetten almayı sevmiyorum. özellikle bilmedik markalar olunca tam bir fiyasko olabiliyor.
bir de ben hala klasik alış verişçiyim AVM ye dalacağım dolaş dolaş.. her şey var orada. Bernardo, Esse, Linens.
Mesela en son Linens ten çok güzel bir saat aldım. anlatamam harika daha önce Evim.net vs baktım çok alaturka. fiyatı da çok uygundu 40 TL.
bence görerek al.
altıncıcadde var .
Ürünnler pahalı ama çok kalıteli ve orjınal.
Perabulvarı diye bi site var ona bak
tchibo.com da da güzel şeyler oluyor takip edebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?