İlginç Tanışma Hikayeleri

Kizlaaar ben simdi cikiyorum yarina kadar biri bisey yazmasin valla yikarim buralari

Ben kocami dersane koridorunun sonunda,kalorifer petegine oturmuş, yanında arkadaşıyla(su an kardeşim dir kendisi) şaka yollu türkü söylerken gördüm (sesi de kargadan beterdir amma). Sonra vay arkadas dedim. O gün dersanede sınıflar değişti adam geldi benim sinifima düştü. Ama inanılmaz sessizdi. Kimseyle konuşmuyor tum arkadaşları diger sınıfta kalmış falan. Sinifta tek bir jizla konuşuyordu ben de bu kizi tanıyorum ona yanasip sordum bunun olayı ne die cok iyi cocuk falan dedi. Sonra ben yanastm buna üç ay dibinden ayrılmadım. Sonunda aldım benim du iyiki de oldu.
Ilginclik nerdeki diyeceksiniz. O ortak tanıdığımız kiz, o olaydan bir sene once bana kocami göstermiş bak bu çocuk cok iyi siz kesin cok iyi anlasirsiniz seninle çıkmak istior demis. Bende reddetmisim. Biyle anlatıyorum çünkü ben hic hatirlamiorum yani kizin bana birinj gösterdiğini falan hatirliorum ama o olduğunu hic hatirlamiorum o kadar önemsememisim yani. Ayrica onunda bana teklif ettigi falan yokmuş kiz sirf aramiz olsun die bana oyle demiş. Kabul etseydim peki diorum bu segerde ona gidip bu kiz senden hoşlanıyor ama soyleyemior cok iyi kizdir diyip aranizi bulcaktim dior:-D:-D

Yani ilk seferde olmadi gec oldu ama ben hayatımın en kiymetlisini buldum. On sene sevgili kaldik 3aydir kadını oldum. Darısı dileyen herkesin basina:-D

biz aynı mahallede büyümüşüz bazen bizim bi arka sokağımızda futbol oynarmış ben diğer sokakta oyun oynarken o beni görüyomuş ama ben farkında değilim
2009 yılında bi yerde çalıştım bi süre oda ordaymış ve yine beni sürekli takipteymiş merdivenlerden inip çıkarken hep karşılaşıyomuşuz ben bi kere bile farketmedim onu. şimdi diyoki o merdivenlerde bi kere bile kafanı kaldırıp bana bakmadın
2011 yılında bi gün bakkala gitmek için çıktım evden sonra köşeyi dönerken yolun diğer tarafından geliyodu göz göze geldik ben sinir oldum kesin beni takip ediyodur diyip arkama baktım ama yoktu. dönüşte bizim sokağımızda karşıdan geliyo bana doğru yanıma geldi seninle tanışmak istiyorum dedi numarasını uzattı. yürü git işine yaa dedim. sakallar bi karış uzamış serseri kılıklı
meğer o sırada sokağın diğer ucundaki berberden hemen bi kağıt almış numarasını yazmış beni bekliyomuş
bi kaç gün sonra eve bi kadın geldi kapının önünde kendini tanııtıyo çokta çekiniyo biz ters bişey söyleriz diye neyse buyur gel içeri dedik. annesini göndermiş baya bi konuştular annem babamla izin verirsniz görüşsünler dedi tabi ben annem babamın yanında bişey diyemiyorum babamda biz bişey diyemeyiz kızımız bilir dedi. annesini göndermiş demekki ciddi sokak serserisi değil diye düşünüp tamam dedim numaralalarımız verdik hemen ertesi gün görüştük.
ilk 2 görüşmemizde çok sıradan biriydi benim için hiç bişeey yoktı içimde ona karşı ama 3. görüşmemizde o içimdeki kelebekleri anlatamam konuşuyoruz içimden sürekli bişeyler akıyo ona karşı bi yandan bunu çaktırmamaya çalşıyorum
11 ayda evlendik 22 aydır evliyiz
iyiki onu tersledim diye pes edip vazgeçememiş

Kader iste.. yine dönüp dolasip birbirinizi bulmussunuz

Iyiki

İnternetten farklı şehirden bir çocukla tanıştım. Aylarca her gün saatlerce konuştuk. Daha sonra saçmasapan tartışmalarımız oldu konuşmayı kestik. O da üniversite için benim bulunduğum şehre geldi o arada. Kitap fuarında aynı stantta yanyana geldik. Tesadüfe bakar mısınız. O kalabalıkta o kadar insan içinde aynı anda aynı yerde. Hiç görmemiştim sadece fotograflardan biliyordum. İkimizde kalakaldık ama çok güzel bir gün geçirdik. Yine araya bazı olaylar girdi ve bir daha görüşmeme kararı aldık. İkimizde o gün bir derginin imza günü için gelmiştik. Ertesi sene yine o imza gününe onun için gittim ve yine görüştük. Bu sene yine gidicem. Sevgili olamadık hiç ama inanılmaz bir tesadüftü. Şu an başka biriyleyim ama o kaderimmiş gibi hissediyorum. Akıllar karışık yani

gerçekten de konunun hakkını vermişsiniz cesaretinizden dolayı tebrik ederim ama hala şoktayım

Allahin hakki 3 tür bu seferde karsilasirsaniz kesin kaderindir, evlenirsiniz artik

sevgilim değildi ama bir zamanlar sevdiğim adamdı üniversiteye başladığım ilk hafta nın son gnü ve son ders. kültür dersi idi bölümüm ile alakasız br ders ne alakası var ya bölümle diye söyleyene söylene girdim derse cam kenarına oturdum hocayı bekliyorum gençten bir hoca girdi topsakallı spor giyimli ıyy bu da ne dedim içimden sonra bu başladı kendni tanıtmaya falan bende bir ara telefonu elime aldım saate bakmak için o sırada herkesin içinde ne o sevgilin ile mi mesajlaşıyorsun dedi ben anında şok ve kızarmış bir ifade ile kafamı yere eğer hayır hocam dedim kızarmıştım br yandan da içimden söyleniyorum telefonu bıraktım dersi dinlemeye başladım o an bir baktı gözlerimin içine kızdım kendi kendime ne bakıyor bu adam diye derste sık sık göze göze gelmiştik ders bitti çıktık diğer şubedeki arkadaşa anlatıyorum arkadaş dan diye sen aşık olmuşsun dedi tabi ben önle br şok oldum kaldım sonra anladım ki gerçekten aşık olmuşum. Ama kısmet değilmiş olmadı. Banada arkasından saygı ile anmak kaldı saygı duyduğum biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…