İlginç Tanışma Hikayeleri

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlaar yeni bi topik olsun istedim, sizin veya tanidiginizin ilginc tanisma hikayelerini yazarmisiniz :KK51:
Mesela ben basliyim benim bi tanidigimin tanisma hikayesiyle,
Kizimiz twitt.rdan (marka vermedim:KK53:) bir fenomeni deli gibi takip eder cok sever hergün profil resmiyle yatar kalkar
Birgün otobuse binmiş (ilginc olan kisim bu degil:KK53:) yine twitt.r acik bu beyefendinin yazdiklarini okuyor gülüyor felan arkadan bir çocukta bu kızımızı fena kesiyor (bıçak yok gözlerle:KK53:) neyseee bu yolculuk bitiyor kız evine oğlan evine derken a-a o da ne meger o kesen cocuk bu fenomenmiss !! :rolleyes:
Cocuk kizimizdan fena hoslanmis halde evine kosturuyor hemen interrnetini aciyor ve bilmem kac bin takipcisine tek tek bakıp kızımizi buluyoooor !:KK74:
Sonrasi mutlu son malumunuz:KK8:

Eminim daha guzel daha ilginc tanisma hikayeleri olanlar vardir, bekliyorumm :KK6:

Esimle motosiklet muhabbetinden tanistik bilgi alisverisi diyelim sonra bi bakmisim adamin arkasinda motosikletle baska bir sehre kamp kurmaya gidiyoruz ilk gorusmemizdi :D yuzyuze .d

güzel bi konu olmuş :KK49: benimki size ilginç gelmeyebilir ama bana göre fazla ilginç yaşayan bilir :KK48:

lise de okuldan çok yakın bi arkadaşım vardı.. asla kavga etmeyiz.. lise4 sonlarına dogru biz bunla bi sebepten ilk defa tartıştık ve küstük.. okul kapandı falan .. sonra üniye geçtik hiç konuşmadık.. benim okudugum şehire 1 saat mesafede bi şehiri kazanmış faceden görmüştüm..

ben ki hiç tv izlemeyen biri bi gün tvyi açtım baktım reklamlarda vodafone freezone şebnem ferah konseri var yerimden hopladım.. hep derdim ki kendime ilk gittiğim konser şebonun konseri olcak hemen gittim bilet aldım.. bu arada konser o küstüğüm arkadaşımın okudugu şehirde olcaktı..

derkeen konsere 2 gün kala o arkadaşım bana msj attı özür diledi sohbet muhabbet yürüdü.. konsere beraber gidicez diye kararlaştırdık.. konser günü geldii sabahtan gittim o şehire.. bana üniyi anlattı işte geçen gün 2 kişiyle tanıştım çok iyi çocuklar falan kabul etmicegini biliyorum ama çağırım istiyosan dedi konser saatine kadar takılırız.. normalde asla kabul etmezdim kendi de çok iyi biliyor hiç haz almam onun arkadaş çevresinden.. o an işte olacak ya nasıl olduysa direk tamam çağır dedim ..

geldiler bunlar.. ve sonrası malum.. benim için olmıcak dediğim ne varsa oldu ve biz bi araya geldik.. sevgili olduktan sonra sevgilimle konuşurken öğrendim ki o da o konser günü benim memlekete gitmem gerekiyodu son anda annem aradı gelme gerek kalmadı demiş.. hakkaten tuhaftı bizim için..

sonuç: ayrılık.. ama pahabiçilemez karşılıklı sevgi saygı hala böyle içten yazdırıyo bunları bana..

Nasi yani ayni gun mu oldu bunlar:KK8:
Ilk net uzerinden motosiklet hakkinda bilgi alisverisi yapiyorduk ve birbirimizi hic gormedik resim haric sonra bigun esti hadi kamp kurmaya gidiyoruz diye ilk bulusmamizda neredeyse hic tanimadigim bi adamla baska bi sehre kamp kurmaya gittim motorla deli cesareti ogunden 1 ay sonra fln evlendik

güzel bi konu olmuş :KK49: benimki size ilginç gelmeyebilir ama bana göre fazla ilginç yaşayan bilir :KK48:

lise de okuldan çok yakın bi arkadaşım vardı.. asla kavga etmeyiz.. lise4 sonlarına dogru biz bunla bi sebepten ilk defa tartıştık ve küstük.. okul kapandı falan .. sonra üniye geçtik hiç konuşmadık.. benim okudugum şehire 1 saat mesafede bi şehiri kazanmış faceden görmüştüm..

ben ki hiç tv izlemeyen biri bi gün tvyi açtım baktım reklamlarda vodafone freezone şebnem ferah konseri var yerimden hopladım.. hep derdim ki kendime ilk gittiğim konser şebonun konseri olcak hemen gittim bilet aldım.. bu arada konser o küstüğüm arkadaşımın okudugu şehirde olcaktı..

derkeen konsere 2 gün kala o arkadaşım bana msj attı özür diledi sohbet muhabbet yürüdü.. konsere beraber gidicez diye kararlaştırdık.. konser günü geldii sabahtan gittim o şehire.. bana üniyi anlattı işte geçen gün 2 kişiyle tanıştım çok iyi çocuklar falan kabul etmicegini biliyorum ama çağırım istiyosan dedi konser saatine kadar takılırız.. normalde asla kabul etmezdim kendi de çok iyi biliyor hiç haz almam onun arkadaş çevresinden.. o an işte olacak ya nasıl olduysa direk tamam çağır dedim ..

geldiler bunlar.. ve sonrası malum.. benim için olmıcak dediğim ne varsa oldu ve biz bi araya geldik.. sevgili olduktan sonra sevgilimle konuşurken öğrendim ki o da o konser günü benim memlekete gitmem gerekiyodu son anda annem aradı gelme gerek kalmadı demiş.. hakkaten tuhaftı bizim için..

sonuç: ayrılık.. ama pahabiçilemez karşılıklı sevgi saygı hala böyle içten yazdırıyo bunları bana..

Böyle tesadüfler hep ilgimi ceker.. kader iste sizi birlestirmis bisekilde. Siz o arkadasinizla barismayabilirdiniz, o cocuk annesinin yanina gidebilirdi, siz kabul etmeyebilirdiniz bulusmayi... cok ilginc geliyor bana, degisik ve hoş :KK51:

Ilk net uzerinden motosiklet hakkinda bilgi alisverisi yapiyorduk ve birbirimizi hic gormedik resim haric sonra bigun esti hadi kamp kurmaya gidiyoruz diye ilk bulusmamizda neredeyse hic tanimadigim bi adamla baska bi sehre kamp kurmaya gittim motorla deli cesareti ogunden 1 ay sonra fln evlendik

Vaaov sizdeki deli cesaretiymis dogrusu.. hersey çok hızlı gelismis
Suanda mutlu musunuz peki, iyiki yapmisim bu cilginligi diyomusunuz :KK6:

Eski sevgilimle tanışma hikayemi anlatayım ben de :)

Bir gün sırf mızmızlıktan doktora gittim. Ara sıra başım dönüyor diye :) (hiçbir hastalık da çıkmadı sonunda ya neyse :)
O da hastanede staj görüyordu. Orada gördük birbirimizi.
Önümden geçti ben de baktım çünkü aşırı uzun boyluydu dikkatimi çekmişti. Ama sadece o kadar, sonra dönüp bakmadım.
Meğer orda oturduğum sürece izlemiş bu beni.
Kaydımı yapan sekretere gitmiş, kayıtları incelemiş. Benim yaşlarımda da başka hasta olmadığı için kolayca bulmuş.
Sonra eve geldim bir baktım bu beni eklemiş faceden.

Gripten ağrıdan sızıdan ölsem de doktora asla gitmeyen benim, o gün doktora gidesim tutmuştu . Hem de onun staj gününde. Bir gün sonra gitsem görmeyecektim, görmeyecekti, kader işte :)

Eski sevgilimle tanışma hikayemi anlatayım ben de :)

Bir gün sırf mızmızlıktan doktora gittim. Ara sıra başım dönüyor diye :) (hiçbir hastalık da çıkmadı sonunda ya neyse :)
O da hastanede staj görüyordu. Orada gördük birbirimizi.
Önümden geçti ben de baktım çünkü aşırı uzun boyluydu dikkatimi çekmişti. Ama sadece o kadar, sonra dönüp bakmadım.
Meğer orda oturduğum sürece izlemiş bu beni.
Kaydımı yapan sekretere gitmiş, kayıtları incelemiş. Benim yaşlarımda da başka hasta olmadığı için kolayca bulmuş.
Sonra eve geldim bir baktım bu beni eklemiş faceden.

Gripten ağrıdan sızıdan ölsem de doktora asla gitmeyen benim, o gün doktora gidesim tutmuştu . Hem de onun staj gününde. Bir gün sonra gitsem görmeyecektim, görmeyecekti, kader işte :)

Yaaaaaaa:KK36:
Kader, tesaduf ne denir bilmiyorum ama hep ilgimi ceker.... siz ogun gitmeyebilirdiniz, o kisi o saatte ordan gecmeyebilirdi gercekten ilginc geliyo bana:KK51:

Vaaov sizdeki deli cesaretiymis dogrusu.. hersey çok hızlı gelismis
Suanda mutlu musunuz peki, iyiki yapmisim bu cilginligi diyomusunuz :KK6:
Esimden yana bi sikintim yok sadece acele evlendik oyuzden oturdugumuz ev bizim degil kiraya cikmaya calisiyoruz su ara onuda baya dert ediyordum ama simdi bekliyorum sabirla insanin hayat arkadasinin iyi olmasi herseyden onemli

Esimden yana bi sikintim yok sadece acele evlendik oyuzden oturdugumuz ev bizim degil kiraya cikmaya calisiyoruz su ara onuda baya dert ediyordum ama simdi bekliyorum sabirla insanin hayat arkadasinin iyi olmasi herseyden onemli

Kesinlikle , esiniz iyi oldukta, sevip sevildikten sonra gerisi kolay
Allah bozmasin:KK68::nazar:

Yaaaaaaa:KK36:
Kader, tesaduf ne denir bilmiyorum ama hep ilgimi ceker.... siz ogun gitmeyebilirdiniz, o kisi o saatte ordan gecmeyebilirdi gercekten ilginc geliyo bana:KK51:

Aynen öyle, hatta o poliklinik tarafında çalışıyordu, bense acile gitmiştim.
O an onun acilde olmaması gerekiyordu. Ama tesadüf odur ki arkadaşından bir evrak mı almaya ne gelmiş, öyle denk gelmiştik.

Bi mağazada çalışıyordun 2008de..
Bugün sabah " Günaydın hanımefendi "dedi biri ..
Çok sinirlendim, hiçbirşey demedim devam ettim yoluma..
Sonraki zamanlarda sürekli beni takip eden biri vardı. .
En son dayanamadım babama şikayet ettim ..
Babam bunun iş yerine (yan dükkan) gitmiş,"o usta yok demişler. ."
Neyse babam kartını bırakmış beni arasın demiş..
Eşim diğer gün babamın yanına gitmiş," ben kızınızı seviyorum ama o hiç yüz vermedi " demiş..
Babam da ;" yolunu kesmezsin benim namuaum şerefim var demiş .." bu gitmiş. .

Neyse aradan 8ay zmn geçti. .
Her sokak karşıma çıkardı her yerde. .
Tesadüf diyor şimdi.sen Kaderimsin diyor. .
evin karşılarında,parklarda yatıyormuş bu arabayla..
Bugün evin önünde gene dolaşırken ayşe tyz denk geliyor. .
"Napıyorsun burda diyor eşime (:"
"-- Ya şurda bi kız var ona aşık oldum ama kız çok sert hiç yüz vermiyor " demiş..
- "Aa sen bizim eses07 ye mi diyorsun "
-- " evwt ayşe tyz.."

Sonra k.valide ile arkadaşmış meğer bizim ayşe tyz
. .
Gele gide 1,2ay isteme falan. .
(: Dünyada bi o kalsa almam dedim :-)
Rahmetli dedeciğim verdim gitti dedi. .
Ağırbaşlı,sakin,efendi kızım bu çocuk seni mutlu eder demişti..
Mekanın cennet olsun dedeciğim çok mutluyum iyiki vermişsin beni kocişime :KK36::KK68::KK68:

Bi mağazada çalışıyordun 2008de..
Bugün sabah " Günaydın hanımefendi "dedi biri ..
Çok sinirlendim, hiçbirşey demedim devam ettim yoluma..
Sonraki zamanlarda sürekli beni takip eden biri vardı. .
En son dayanamadım babama şikayet ettim ..
Babam bunun iş yerine (yan dükkan) gitmiş,"o usta yok demişler. ."
Neyse babam kartını bırakmış beni arasın demiş..
Eşim diğer gün babamın yanına gitmiş," ben kızınızı seviyorum ama o hiç yüz vermedi " demiş..
Babam da ;" yolunu kesmezsin benim namuaum şerefim var demiş .." bu gitmiş. .

Neyse aradan 8ay zmn geçti. .
Her sokak karşıma çıkardı her yerde. .
Tesadüf diyor şimdi.sen Kaderimsin diyor. .
evin karşılarında,parklarda yatıyormuş bu arabayla..
Bugün evin önünde gene dolaşırken ayşe tyz denk geliyor. .
"Napıyorsun burda diyor eşime :-)"
"-- Ya şurda bi kız var ona aşık oldum ama kız çok sert hiç yüz vermiyor " demiş..
- "Aa sen bizim eses07 ye mi diyorsun "
-- " evwt ayşe tyz.."

Sonra k.valide ile arkadaşmış meğer bizim ayşe tyz
. .
Gele gide 1,2ay isteme falan. .
:-) Dünyada bi o kalsa almam dedim :-)
Rahmetli dedeciğim verdim gitti dedi. .
Ağırbaşlı,sakin,efendi kızım bu çocuk seni mutlu eder demişti..
Mekanın cennet olsun dedeciğim çok mutluyum iyiki vermişsin beni kocişime :KK36::KK68::KK68:

Of bee ne adamlar var:KK51:
Acaba kalmis midir boyleleri :KK14:
Valla helal olsun esinize, allah bozmasin :nazar::KK68:

Back
X