ilginç tanışma hikayesi...lütfen yardım edin?bi bakın..

negatiff yoruma negatif cvp gelir buna hazır olmalıydı ne yapalım yani bize uymayan bişeyi sırf gönlü olsun diyee alkışlayalımmı alkisalkisalkis bana ters geliyo kardeşş varmı ala ala baştan desin o zamn beni desteklemeyen yorum yapmasın diyee şakkıdı

her görenin yanınıza gelip telefon istemesi çok ilginç ve böyle birşeyi ilk kez duyuyorum. yapılan tüm yorumlara da kesinlikle katılıyorum.
'buluşmalı mıyım? lütfen bi akıl verin' demişsiniz, bence uyarılara kulak verin ve o kişiden uzak durun.

ne istediğini çok iyi biliyosun tercihinde doğru diyecek yok ama olmaz yaralı kalpler ağlayan gözler kalacak emin ol tercih ettiğin için gurur duymuştur fazla zorlama onu daha fazla yaralama beynini meşgul etme artık iyi birimutlak vardır inatçılık yapma yinede seni seçimlerini doğru yapabildiğin için tebrik ederim dostum dikensiz yollar dilerim mutluluklar o bu şekilde çevresine istemeden mutsuzluk verecektir tecrübeli biriysen yeni birini çabuk bulursun zaten bence kapris ve naz yapmıyor anlayışlı olmalısın

Ben hiç sanmıyorum ki bu çocuğun yolda ,parkta,toplu alanlarda gördüğü ve telefon istediği ilk kız konu sahibi olsun...

İyide güzelim benim o yorumum zaten konu sahibineydi yanlış anladın sanırsam boshayallersmile

Daha yaşın 17 ve yazdıkların çok korkutucu.Beğenirmisin yorumumu bilemiyorum ama o yaşta yoldan geçen biriyle görüşmen çok yanlış..Sakın!...

Harfi Harfine hepsine katılıyorum. Çok güzel bir açıklama olmuş.kaydirigubbakcemile5

ays konuya odaklanırken yorumlarda koptum hakkaten
heyy bayaaannlar durun

her gecenın tel no istemesi eed tabı ki garip
yanı belki yanlış anlatmiştir.hanı 1-2 kişi istemiştir belki...
ama böyle de söyleyınce sahne olarak bi bahçede oturan bi kız(pardon 2) ve her gecenın gelip -BAAAAYAN COK GUZELSINIZ NONUZU ALABıLıR MıYıM -- dediğini düşündük...

ki yaşı 17 hanı o yaşlarda herkes orada mıydı o an cafe mi orası hastane mi ? :S
millet sağlığıyla uğraşıyor orda....
yanı aklımıza aynı anda biri gelip biri giden 100 kişi geldi...yanı bana öle geldi bu anlatımdan

neysee konuya dönersek
annenize gecmiş olsun...

eğer hoşlandıysanız buluşun tabi ki...ama daha önünüzde cok zaman olacak böle şeyler için yaşınız henuz 17...

bence hoşlandıysanız buluşun AMA annenizin yanında olun ona harcayacağınız bu zamanda...
inanın daha yerinde bi karar olacaktır

konu çok ilginç yorumlar süper kaydirigubbakcemile3 ben bir an hastane bahçasi hayal ettim ama kimse tel istemedi sanırım ben çikinimneyse bence buluşma tel istemesi takip etmesi yanlış daha 17 yaşındasın neler okuyoruz gazetelerde ne kadar yakışıklıda olsa dikkatli ol zaman kötüguclubacismile

Alemsiniz valla kaydirigubbakcemile3

kızımız şimdiye çoktan görüşmeye başlamış hatta ayrılmıştır bile arkadaşlar, yorulmayın derim. yaş 17 ve herkes telefon istiyor... bizim gibi değil şimdiki nesil.

yaşlandım mı ne... kaydirigubbakcemile3

guven saglamaya calisan kurtlarla dolu ortalik..guzelim kesinlikle gorusme..oyle hemen belli olmaz iyi oldugu..sana efendi gorunur arkandan da bak kizi nasil ayarttim,ayagima getirttim der.arkadaslarina atip tutar..uzak dur derim ben..tanimadiklarina da ne olursa olsun numarani sakin verme.erkek milleti ne yapacagi belli olmaz..

hahah bizim jenerasyonda telefon numarası istense, cevap yumruk olarak dönerdi.. devir değişti fiyonk yaşlanıyoruz hakkaten :teselli:

Merhaba aranıza yeni katıldım. hikayeniz bana pek samimi gelmedi. böylesi durumlarda dikkat çekmen mi önemli sence. önce bunu sorgulaman gerek. bundan sonra görüşüp görüşmemek senin kararın ama önce ne istediğini bilmen gerektiğini düşünüyorum. herkese telefon numarası vermek de akıllıca değil bu devirde......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…