Neyi anlamıyorum biliyormusunuz,
konu açarlar yorumlar iyi olunca oh ne ala ama negatif bir yorum gelince hemen saldırı moduna geçiliyor.
Hayat öyle toz pembe değil işte, arkadaşlar yorum yapmış teşekkür edip sakin bir dille açıklama yapacağınız yerde hemen uslubunuzu değiştiriyorsunuz.
lmaz:
O ameliyat günü anneannenize moral olsun diye mi o kadar dikkat çekici idiniz?
yorum isteyende kabahat sanırım hemen başka bi anlam arıyosunuz altında neyse yinede sağolun ve bundan sonrası için yorumlarınızı kendinize saklayın mantıklı yorum yapanların sayısı 2yi geçmez ben mavi boncuk dağıtmış oldum bide yazık!!!
negatiff yoruma negatif cvp gelir buna hazır olmalıydı ne yapalım yani bize uymayan bişeyi sırf gönlü olsun diyee alkışlayalımmı alkisalkisalkis bana ters geliyo kardeşş varmı ala ala baştan desin o zamn beni desteklemeyen yorum yapmasın diyee şakkıdı
İyide güzelim benim o yorumum zaten konu sahibineydi yanlış anladın sanırsam boshayallersmile
pardon cnm kusura bakma acık sinirlendim konu sahibinede yanlış anlamışımkaydirigubbakcemile3
Anneannenizin ameliyat olduğu gün, bahçede otururken, çok dikkat çekiyorsunuz ve her gelen telefon numarası istiyor. "O gün dikkat çekiyordum" demeniz, o günkü kıyafet ya da makyajınızın marijinalliğini düşündürdü bana bu da bahsettiğiniz çocuğun samimiyetsiz olduğunu...
Yok her zaman güzel ve dikkat çeken biriyseniz de "her geçen bakıp telefon numaramı istiyor, ben de bu durumdan rahatsızım" diyorsanız rahatsız olunacak durum gerçekten... Zira bir bayan müsaade vermeden en fazla bakılır, yanına yaklaşılıp telefon numarası istenmez., çekinilir. Hele "her geçenin" bunu yaptığı bir ortamdaysanız ordan derhal uzaklaşılır çünkü buna cesaret etmek için fazlasıyla "görgüsüz" olması lazım o şahısların... Siz de bunun farkındaymışsınız ki rahatsız olmuşsunuz ama "yakışıklı, etkilendim" diyerek vermişsiniz. :umursamaz: "Bu şartlarda" görür görmez telefon numarası, bir hafta sonraya da randevu ayarladıysa sizi "fazlasıyla kapsama alanında" hissetmiştir.Bu bakış açısında biri, hele 17 yaşında bir genç kıza böyle yaklaşıyorsa, o "yakışıklıklıkla" "bahçe bahçe dolaşıp" daha çok telefon numarası alır, Türk Telekoma rakip olur... Ne diyelim iyi olan kazansın ve bence bu çocuk "kaybetsin"... şakkıdı
konu çok ilginç yorumlar süper kaydirigubbakcemile3 ben bir an hastane bahçasi hayal ettim ama kimse tel istemedi sanırım ben çikinimneyse bence buluşma tel istemesi takip etmesi yanlış daha 17 yaşındasın neler okuyoruz gazetelerde ne kadar yakışıklıda olsa dikkatli ol zaman kötüguclubacismile
kızımız şimdiye çoktan görüşmeye başlamış hatta ayrılmıştır bile arkadaşlar, yorulmayın derim. yaş 17 ve herkes telefon istiyor... bizim gibi değil şimdiki nesil.
yaşlandım mı ne... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?