İlgisi biten nişanlıma ne yazıyım kısa mı uzun mu yazıyım?

vedaperonu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
12
2
1
31
Lütfen bana akıl verin eskiden her gün konuşmak isteyen insan şimdi tüm ilgisini kaybetti ne yazıyor ne arıyor ne buluşalım diyor.. konuyu açtığımda ayrılmaya bahane mi arıyorsun diyor. Spora başladı belki orda biri aklını çelmiştir.. ben ona kısıtlama getirmedim güvendiğim için aramadı sormadı bişey demedim kendime bağladım ne yaparsam yapıyım ayrılmaz olarak anladı. Onun yanında kendimi çocuk gibi hissediyordum çünkü çok mutluydum. Neyse çok şey var içimde ona yazacak ama belki okumaya bile zahmet etmez, konuyu açıtıgımda haklısın haklısın haklısın diyorum haklısın kes artık yazmıstı gönül almasını beklerdim. Ayrılık konusması yapıcam az sonra aklı kime kaydiysa artık onunla mutlu olsun buna o mecbur etti

Canım konuna gelecek olursak gerçekten canı bişeye mi sıkkın yoksa ayrılmak mı istiyor yoksa aklımda başka biri mi var hiçbirimiz bilemeyiz ...yapman gereken bir adım geri at Ve bekle o sana adım atsın gelsin ,senin iteklemenle olmaz...

İlgisi madem çabuk kayıyor o zaman kısa yaz da yazının hepsini okusun bari...

Ayrılık konuşmasını mesajla yapmayın bence. Önemli konular yüz yüze konuşulmalı. Ben olsam hiç iletişim kurmazdım. O uğraşsın, ulaşıp özür dilesin. Uğraşmazsa da yüz yüze görüşüp bitirebilirsiniz.

Yo
Yok canı falan bişeye sıkkın değil arkadaslarıyla gülüp eğleniyor onları tercih ediyor konunun özeti bu yoksa o hiç bana yazmadan duramazdı.. Şimdi bu mesaja bile cevap vermeyecek adım kadar eminim
Bide size çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bundan önceki ilişkimde öyle yapmıştım uğraştım daha kötü olmuştu yüzsüz gibi bide çağırmak istemedim

Nişanlısınız sevgili degıl yani mesaj atmak ilgilenmek , sızı yakından tanımak için size değil ailelere de söz verilmis .
Karşınızdaki kişi bunu böyle yapıyor dıye ve kes falan demesıne ragmen bence siz nişanlılıgın geregını yapın ve duzgunce alın karsınıza olgun insanlar gibi konuşun.

Çok Üzgünüm ya o kadar fedakarlık yaptım ben mesaja tek cevap vermiş sadece başkası yok ben o kadar uzun yazdım artık böyle erkeklere taviz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…