- 12 Şubat 2017
- 12
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi vedaperonu
-
İlgisi madem çabuk kayıyor o zaman kısa yaz da yazının hepsini okusun bari...Lütfen bana akıl verin eskiden her gün konuşmak isteyen insan şimdi tüm ilgisini kaybetti ne yazıyor ne arıyor ne buluşalım diyor.. konuyu açtığımda ayrılmaya bahane mi arıyorsun diyor. Spora başladı belki orda biri aklını çelmiştir.. ben ona kısıtlama getirmedim güvendiğim için aramadı sormadı bişey demedim kendime bağladım ne yaparsam yapıyım ayrılmaz olarak anladı. Onun yanında kendimi çocuk gibi hissediyordum çünkü çok mutluydum. Neyse çok şey var içimde ona yazacak ama belki okumaya bile zahmet etmez, konuyu açıtıgımda haklısın haklısın haklısın diyorum haklısın kes artık yazmıstı gönül almasını beklerdim. Ayrılık konusması yapıcam az sonra aklı kime kaydiysa artık onunla mutlu olsun buna o mecbur etti
Lütfen bana akıl verin eskiden her gün konuşmak isteyen insan şimdi tüm ilgisini kaybetti ne yazıyor ne arıyor ne buluşalım diyor.. konuyu açtığımda ayrılmaya bahane mi arıyorsun diyor. Spora başladı belki orda biri aklını çelmiştir.. ben ona kısıtlama getirmedim güvendiğim için aramadı sormadı bişey demedim kendime bağladım ne yaparsam yapıyım ayrılmaz olarak anladı. Onun yanında kendimi çocuk gibi hissediyordum çünkü çok mutluydum. Neyse çok şey var içimde ona yazacak ama belki okumaya bile zahmet etmez, konuyu açıtıgımda haklısın haklısın haklısın diyorum haklısın kes artık yazmıstı gönül almasını beklerdim. Ayrılık konusması yapıcam az sonra aklı kime kaydiysa artık onunla mutlu olsun buna o mecbur etti
Yok canı falan bişeye sıkkın değil arkadaslarıyla gülüp eğleniyor onları tercih ediyor konunun özeti bu yoksa o hiç bana yazmadan duramazdı.. Şimdi bu mesaja bile cevap vermeyecek adım kadar eminimCanım konuna gelecek olursak gerçekten canı bişeye mi sıkkın yoksa ayrılmak mı istiyor yoksa aklımda başka biri mi var hiçbirimiz bilemeyiz ...yapman gereken bir adım geri at Ve bekle o sana adım atsın gelsin ,senin iteklemenle olmaz...
Bundan önceki ilişkimde öyle yapmıştım uğraştım daha kötü olmuştu yüzsüz gibi bide çağırmak istemedimAyrılık konuşmasını mesajla yapmayın bence. Önemli konular yüz yüze konuşulmalı. Ben olsam hiç iletişim kurmazdım. O uğraşsın, ulaşıp özür dilesin. Uğraşmazsa da yüz yüze görüşüp bitirebilirsiniz.
Yok ya artık o benden uzak olsun aynı spor salonuna diyorsanızbence hiçbirşey yazma
bir spor salonuna yazıl
2-3 haftadır böyleİlgisi mi kaydi ne oldu bilmiyorsun ki bence bi süre üstüne gitme zamanla anlar ona gore hareket edersin
Yok uzak olsun benden bundan sonraBence aynı spor salonuna yazıl.
yoo aynı spor salonuna gitmeyin başkasına gidinYok ya artık o benden uzak olsun aynı spor salonuna diyorsanız
Çok Üzgünüm ya o kadar fedakarlık yaptım ben mesaja tek cevap vermiş sadece başkası yok ben o kadar uzun yazdım artık böyle erkeklere taviz yokNişanlısınız sevgili degıl yani mesaj atmak ilgilenmek , sızı yakından tanımak için size değil ailelere de söz verilmis .
Karşınızdaki kişi bunu böyle yapıyor dıye ve kes falan demesıne ragmen bence siz nişanlılıgın geregını yapın ve duzgunce alın karsınıza olgun insanlar gibi konuşun.
ama biz kadınlar çok peşlerinden koşuyoruz onlar kendilerine hayat yaratırken biz onları hayatlarımızın merkezine koyuyoruzbence hiçbirşey yazma
bir spor salonuna yazıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?