İlgisi biten nişanlıma ne yazıyım kısa mı uzun mu yazıyım?

Canim benim o kesin baska birini bulmustur benden sana tavsiye nisani at hic umursama sende erkeklerin sonumu geldi ilgi gosteren baska biri cikar karsina sakin pesinden kosupta kendini bise zannetmesine firsat verme

Şimdi uzun uzun yazacaksın bütün nefretini kusacaksın ağzına geleni yazacaksın o ne yapacak okumayacak bile yada hıhı peki deyip geçecek bu defa daha çok sinir olacaksın. Seni aramayan adamı sende arayıp sorma eğer o ararsa da sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran. Bu erkeklere yapılacak en güzel şey onlar ne yaşatıyorsa bize aynısını birebir yaşatmak.

Burnundan getir. Bunuda en iyi onu onemsemedigini artin sende de hevesin kalmadini gostererek yaparsin.
Valla artık heves falan kalmadı artık barissak bile eskisi gibi olamaz zaten o yüzden olmasına da gerek yok artık kazık yiye yiye çabuk unutmayı öğrendim sanırım :)

Şimdi o telefonu elinden bırakıyorsun. Güzel bir uyku çekiyorsun. Yarından itibaren aramalarını "görmüyorsun". Saatler sonra yeni gördüm diye mesaj atıp hayatına devam ediyorsun. Kızlarla gezmeye gidiyor görebileceği yerlere fotoğraf atıyorsun. Ne oluyoruz derse "hayırdır?" diyorsun. Bir hafta sonunda ya etrafında kul oluyor -ki bu seviyor ama kendinceo yun yapıyor demektir- ya da umursamazlığa devam ediyor. İkinci seçenek gerçekleşirse o yüzüğü kafasına atıyorsun.

Valla artık heves falan kalmadı artık barissak bile eskisi gibi olamaz zaten o yüzden olmasına da gerek yok artık kazık yiye yiye çabuk unutmayı öğrendim sanırım :)
Kendini kandirmayip gercekleri gormeye calisman ne guzel. Baska biri olsa nisanlimi beni cok seviyo aslinda arkadaslarindan etkilendi kv dolduruyo falan derdi.

En guzel mutlulukar seninle olsun.

nişanlım diyosun aileler arası nişan mı bu aranızda mı? nişan atması öyle kolay birşey mi ya yapma tekrar düşün bence. karşına al konuş. insanlara ilgisiz diye nişan attım mı diceksin.

Genel olarak biz kadınların en büyük yanlışlarından biri bu.Ya çok üstüne düşüyoruz ya da ayrılıyoruz ortası yok.Bir süre ortasını denemekte fayda var.Yani arama sorma ısrar etme peşinden koşma.Baktın hala ondan bir çaba gelmiyor.O zaman ayrılığı düşün.

İlgisiz adamdan ayrılmanın en güzel yolu iletişimi kesmek. Yazacağın mesaj kısa da olsa uzun da olsa aynı. Hiçbişey yazma , arama sorma, ararsa cevap verme. Çok ısrarla ararsa müsait olmadığını , müsait olunca kendisine döneceğini söyle dönme. öyle sessiz sedasız bitir gitsin

Uzun yazsanda okuyacağını sanmıyorum böyle ilgisiz bir erkeğin. Ya cevap vermez kadın tribi diyip, ya da cevap verir 1-2 kelimeyle. Ondan sonra daha çok sinir olacaksın bence hiçbir şey yapma yokluğunu farkeder belki bir gün

yüzügu fırlat kafasına cık gel spor salonuna gıder oyle yapardım ben olsam ne ugrascan uzun mesajla yaa.

bence sesi soluğu kesin o size yazmıyosa sizde ona yazmayın ama mutlaka sabredin ve bekleyin onun yazmasını,sizi merak etmesini. baktınız uzun süre ne aradı ne sordu o zaman adam akıllı konuşup bitirin artık bu kadar sesssizliğe de sizi merak edip üstünüze düşmüyosa vardır bişey..

Evet kızlar bu ara erkeklerde kesinlikle bir şey var artık Merkür müdür Satürn müdür ben anlamam ama bi şeyden etkilendi bunlar bence havalarin ısınmasının hormonları etkiliyor olmasından da olabilir acele karar vermemek lazım.

Konu sahibi sana gelince İnşallah mesaj yazmamışsindir. Şu an biraz yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir, bu senden tamamen soğuduğu ya da ilgisinin başkasına kaydığı anlamına gelmez. Spora falan gidince biraz havalanmis seninki anlaşılan. Durup durup aynada kaslarını kontrol ediyordur kesin:)

Eğer ilgisizlik dışında başka bir problem yoksa, sen bu adamı seviyorsan ve hayatını onunla geçirmek İstediğine eminsen neden pes ediyorsun hemen? Şu ara ne uzun ne kısa, sakın ilgisizliğinden yakındığın bir mesaj atma. Sessiz kal, o bir ilgisizse sen 10 ilgisiz ol onsuz aktivitelerde bulun. Arkadaşlarınla falan gez, gezmesen bile geziyor süsü ver(beyaz yalanlar) konuşurken huysuzluk ederse duygusala bağlamak yerine; "of yeter gerçekten daraltiyorsun beni" gibi laflarla tersleyip o havalanan ozguvenine biraz yer yüzü göster onun

Ben genelde böyle yapıyorum ve ise yaramadığı olmadı henüz

Adam senin uzun yada kısa mesajını umursayacak mi sanıyorsun?
Kendin için birseyler yap, sen de spor yap tarzını değiştir daha bakımlı ol. Kadınlar tüm hayatını nişanlısı yada kocasına adadiginda kaybediyorlar...

5 yıllık bir ilişkim var.
Benim erkek arkadaşımda benimle ilgilenmiyor bu aralar. Bir iki kere söyledim sonra baktım aynı aman bununla mı uğraşıcam dedm.
Kendime yeni yeni meşkaleler buldum.
Diğer arkadaşlarımla konuşuyorum watsapdan, kitap okuyorum yürüyüşe cıkıyorum hep ilgim baska seylerde ve aklıma bile gelmiyor. O kimki ben onun ilgisine ihtiyac duyayım diyorum. Sonrasında o tekrar bana mesaj atıyor. Eskisi gibi ilgileniyor. Yani ayrılmak çözüm değil emin olmadıgınız adımlar atmayın sonunda pişmanlıkta duyablrsn sen nişanlını biriyle mi gördün ? birnden bir şey mi duydun da ayrılma kararı aldın. ayrılmak için tek neden ne seninle ilgilenmemesi mi? Şaka gibisiniz bazı insanlar sevdiklerine kavuşamıyor bile siz nerdeyse evleneceksnz hala tartıştıgnz aşamadıgınız konulara bakın.
Bu arada erkeklerin hespi aynı bundan ayrılsan bir sonrakide bunun gibi olucak başta böyle olmuyorlar ama sonradan belki 5 ay belki 10 yıl sonra hepsi ilgisizleşiyor. İnan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…