- Konu Sahibi vedaperonu
-
Canim benim o kesin baska birini bulmustur benden sana tavsiye nisani at hic umursama sende erkeklerin sonumu geldi ilgi gosteren baska biri cikar karsina sakin pesinden kosupta kendini bise zannetmesine firsat vermeLütfen bana akıl verin eskiden her gün konuşmak isteyen insan şimdi tüm ilgisini kaybetti ne yazıyor ne arıyor ne buluşalım diyor.. konuyu açtığımda ayrılmaya bahane mi arıyorsun diyor. Spora başladı belki orda biri aklını çelmiştir.. ben ona kısıtlama getirmedim güvendiğim için aramadı sormadı bişey demedim kendime bağladım ne yaparsam yapıyım ayrılmaz olarak anladı. Onun yanında kendimi çocuk gibi hissediyordum çünkü çok mutluydum. Neyse çok şey var içimde ona yazacak ama belki okumaya bile zahmet etmez, konuyu açıtıgımda haklısın haklısın haklısın diyorum haklısın kes artık yazmıstı gönül almasını beklerdim. Ayrılık konusması yapıcam az sonra aklı kime kaydiysa artık onunla mutlu olsun buna o mecbur etti
Burnundan getir. Bunuda en iyi onu onemsemedigini artin sende de hevesin kalmadini gostererek yaparsin.
Valla artık heves falan kalmadı artık barissak bile eskisi gibi olamaz zaten o yüzden olmasına da gerek yok artık kazık yiye yiye çabuk unutmayı öğrendim sanırım :)Burnundan getir. Bunuda en iyi onu onemsemedigini artin sende de hevesin kalmadini gostererek yaparsin.
Kendini kandirmayip gercekleri gormeye calisman ne guzel. Baska biri olsa nisanlimi beni cok seviyo aslinda arkadaslarindan etkilendi kv dolduruyo falan derdi.Valla artık heves falan kalmadı artık barissak bile eskisi gibi olamaz zaten o yüzden olmasına da gerek yok artık kazık yiye yiye çabuk unutmayı öğrendim sanırım :)
Aynen sıze katılıyorumnişanlım diyosun aileler arası nişan mı bu aranızda mı? nişan atması öyle kolay birşey mi ya yapma tekrar düşün bence. karşına al konuş. insanlara ilgisiz diye nişan attım mı diceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?