Amaan hepsinin köküne kırağı girsin inş..meymenetsiz şeyler..ıyyCanım kıyafete karışmak pek ilgi göstergesi sayılmaz. Bakışları ve sözleri kendini ele verebilir ama bunlara güvenerek ilk adımı atayım deme. Yeni bir erkek turu var herkese boncuk dağıtıp oltaya gelenlerle gönül eğlendiren belki seninki de bu gruba dahildir. O yüzden temkinli olmakta fayda var.
evet kesınlıkle haklısınCanım kıyafete karışmak pek ilgi göstergesi sayılmaz. Bakışları ve sözleri kendini ele verebilir ama bunlara güvenerek ilk adımı atayım deme. Yeni bir erkek turu var herkese boncuk dağıtıp oltaya gelenlerle gönül eğlendiren belki seninki de bu gruba dahildir. O yüzden temkinli olmakta fayda var.
ahhh bi bulsamm sanada yollarım :)Daha sevgili sifatini almamis kiyafete karismak ne haddine ?
Valla ben kac yildir tanidigim insanlari cozemiyorum bu detaylardan seninkini hic cozemem.
Seven erkek bi yolunu bulur anlam yukleme uzulursun.
Erkekleri anlama klavuzu bulursaniz bana da yollayin kizlar
tabir ettiğin sekılde davranıyor sadece yanındayken onemlıyım galıbakıyafete karışma kısmını ilgiye yormanız garip geldi bana.
ilgilenen adam arar sorar mesaj atar vs, görüşmek buluşmak ister.
sadece kıyafete karışıp (ki saçma bir durum) gerisini saldım çayıra yapması enteresan.
ben sordukca cevap verıyor evet bu konuda haklısın ama kıyafet konusunda cok hassas davranıyor anlamadım nıyetııniBence sen sordukça cevap veriyo gibi
Kıyafette dahil
ılgılendıgını dusundugum ıcın gıdıyor tabı:)O da değişik bir ruh hastası.
Kıyafetinize karışması hoşunuza gidiyor itiraf edin.
ılgılendıgını dusundugum ıcın gıdıyor tabı:)
evet haklısın yaKıyafetine karışmak ilgi göstermek olmuyor ama. Ona hödüklük deniyor. Yanından ayrıldığında arada merak edip sorsa işte o ilgi olurdu.
tabir ettiğin sekılde davranıyor sadece yanındayken onemlıyım galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?