ilgisi varmı ?

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
arkadaslar merhaba hoslandıgım bırı var ve onun bana ılgısı varmı yokmu anlıyamıyorum çünkü yan yanayken giydim kıyafete kadar karısıyor fakat ben eve gıttıgımde aramadan aramıyor mesaj atııgımda ılgılı davranıyor fakat bana karsı ne hıssedıyor tam olarak bılmıyorum yardımcı olurmusunuz..

Canım kıyafete karışmak pek ilgi göstergesi sayılmaz. Bakışları ve sözleri kendini ele verebilir ama bunlara güvenerek ilk adımı atayım deme. Yeni bir erkek turu var herkese boncuk dağıtıp oltaya gelenlerle gönül eğlendiren belki seninki de bu gruba dahildir. O yüzden temkinli olmakta fayda var.

O da değişik bir ruh hastası.

Kıyafetinize karışması hoşunuza gidiyor itiraf edin.

kıyafete karışma kısmını ilgiye yormanız garip geldi bana.
ilgilenen adam arar sorar mesaj atar vs, görüşmek buluşmak ister.
sadece kıyafete karışıp (ki saçma bir durum) gerisini saldım çayıra yapması enteresan.

Amaan hepsinin köküne kırağı girsin inş..meymenetsiz şeyler..ıyy

Daha sevgili sifatini almamis kiyafete karismak ne haddine ?
Valla ben kac yildir tanidigim insanlari cozemiyorum bu detaylardan seninkini hic cozemem.
Seven erkek bi yolunu bulur anlam yukleme uzulursun.
Erkekleri anlama klavuzu bulursaniz bana da yollayin kizlar

evet kesınlıkle haklısın

ahhh bi bulsamm sanada yollarım :)

tabir ettiğin sekılde davranıyor sadece yanındayken onemlıyım galıba

kıyafetine karışmasını iyi bişi olarakmı gördün canım.bence karışıyorsa bir daha düşün yol yakınken.mesaj atmadığı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…